IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Totul despre femei Ce bine ca sunt femeie!, Ce-si doresc femeile; feminism la paroxism...
Fahnell
post Feb 13 2006, 12:28 AM
Post #11

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

aia cu meciurile de fotbal este cu siguranta cota maxima a paroxismului. parerea mea. berea face burta iar sosetele put...aici inteleg. daca se lipesc insa de perete sunt arta de adev si tb scoase de pe lista.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2006, 01:19 AM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fahnelle, femeile adevarate iubesc arta ... nu kistch-ul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2006, 01:51 AM
Post #13

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Femeile trecute de 30 de ani

de Andy Rooney, CBS

"Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine.
Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara.
O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pentru toti barbatii care au spus "de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis" pentrut a-si justifica burlacia, un "update" la zi: astazi, 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pentru un carnat mic..."

No comment!

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fahnell
post Feb 13 2006, 01:58 AM
Post #14

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 65

mai diana asa offtopic aia din poza e sharon stone?
revenind..ehe nici nu stii tu ce concursuri de sosete transpirate trageam in cantonamente

80% din femei impotriva casatoriei? asta nu cred
aha vedeti acum de ce imi plac cele de 30? na ca sa vedeti ca nu sunt singurul nebun

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 13 2006, 09:19 AM
Post #15

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

fanele eu cred ca faci chestia asta intentionat (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
northstar
post Feb 13 2006, 10:23 AM
Post #16

Dependent

Member No.: 190

nici eu nu cred in procentul asta.Pe scara mea,din 20 de femei,doar una e celibatara convinsa,si aia are un aspect masculin,gen ,,femeia-barbat''.
diana,frumoasa descrierea ta!ce bine ma simt,trecuta de 30 de ani! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 10:23 AM
Post #17

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, oare cate se regasesc in cele de mai sus?

+Quote Post
Mistaco
post Feb 13 2006, 10:46 AM
Post #18

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) pentru toate femeile trecute de 30, si celor de sub, le doresc sa fie sanatoase si sa le ajunga pe celelalte (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) :-*

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) incearca sa va inerveze (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
northstar
post Feb 13 2006, 11:29 AM
Post #19

Dependent

Member No.: 190

pentru carrie:mey,io ma regasesc perfect,e portretul meu robot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
la faza cu meciurile,m-au nimerit la fix!

+Quote Post
carrie30
post Feb 13 2006, 11:30 AM
Post #20

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma refeream in special la celibatare. Deci, nu se pune.

+Quote Post

13 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 05:50 AM