![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Auzi la el, gindire de barbat... :morideris:
Bucura-te pentru noi, nu pentru ei ! :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Umbla vorba ca afirmatia de mai jos este un biet banc...
Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti,de o CRUCE sa scapi de ei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:) Mistaco, eu nu am partener. Deci, nu o relatie imi da starea pe care o am. 8)
|
|
|
@devdas2rhyme |
![]()
|
Musafir ![]() |
O parere freudiana:
Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului. Impartasiti acest mesaj tuturor femeilor care sunt mere bune, chiar si celor care au fost deja culese! Acum barbatii. Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina. La 20 de ani o femeie vrea sa se marite doar cu cel care o iubeste. La 30 e gata sa-l ia pe primul care o cere. O femeie face un barbat din fiul sau in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde. Femeia si hainele se aleg la lumina zilei. Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara. Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu. Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea. Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii. Ginditi-va: cel mai bun prieten al lor sunt diamantele; cel mai bun prieten al barbatilor este ciinele. Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex. O femeie poate sa tina un singur secret: virsta ei. Numai fetele cuminti isi tin un jurnal. Fetele rele n-au timp. Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi. Concluzia: Marea intrebare la care nu am fost capabil sa raspund este : "Ce vrea femeia ?"". (Freud) |
|
|
iiibogdan |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tinand cont ca azi este 8 Martie va doresc Fericire,iar daca totul nu este asa cum va doriti, vedeti partea plina a paharului.
Sunt barbat si ca toti barbati asi vrea sa stiu ce isi doresc femeile |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi doresc sa fiu sanatoasa si sa stiu ca se gandeste macar o persoana cu drag la mine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bogdan, nu cred ca vrei sa shtii ce imi doresc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pana atunci imi doresc sa vii mai repede acasa!
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
pacat ca fetele nu prea vor sa contribuie la topicul asta :| Cred ca ar deveni favoritul meu, all-times.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Hmmm, ce imi doresc eu. Sa fiu mangaiata, alintata, razgaiata, sarutata tot timpul. Adica, bagata in seama nene, nu fleosc, si gata.
Aaa, si uitasem: nu de aceeasi persoana mereu, ca ma plictisesc, clar? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
hai ca te astept (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sicsic.gif) maine nu stiu cum o sa te descurci, dar pt azi ai omul potrivit
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:10 PM |
|