![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Claudia_electra, ai ghicit. :aplauze:
Rindul tau! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:rusinosul: Cu care din incercari am ghicit Diana? :-*
Randul mieu deci s-asa: [glow=red,2,300]C.F.[/glow] |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Carlos Fernandez :o
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:morideris: Nuuu, dar cine e Carlos asta, berbatelu' matale? ???
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
;D shhh, pai hai sa te intreb atunci ca sa ne dumirim
e barbat? (zic da :fluierat: ) e roman (si da astea sunt singurele intrebari pe care le stiu...) :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scriitor?
Traieste? |
|
|
![]()
|
|
Ai nimenit-o Titsico, e mascuuuuul :inloove: si traieste. Dar nu e roman ::). Nici scriitor.
|
|
|
![]()
|
|
Actor? Cintaret?
|
|
|
![]()
|
|
Cald cald, Diana...actor 8)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colin Farrell? ???
Pt. mine CF e Currency Fluctuation ;D , cu asta am treaba zi de zi. |
|
|