![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, dar are aceeasi meserie
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
...si-i mai galbena
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Lucy Liu? (parca asa se scrie)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
V.A. femeie in viata
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
un indiciu ala? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
am uitat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
incerc sa-mi aduc aminte si revin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
esti super tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce initiale incuietoare am pus. Nu reusesc sa-mi dau seama la ce m-am gandit. Cred ca eram prea obosita. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ceva usor: TB barbat in viata |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tim Burton?
|
|
|
![]() ![]() |