![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
...poate...om politic? :(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Nu e nici om politic. :fluierat:
:estiok: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Blondi, ne-ai blocat. Conform jucariei, ar cam trebui sa dai explicatii suplimentare at this point...poate ne trezim :-X
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amadeo Modigliani?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:hainoroc: Seara buna, Kalua! Iar esti medium :D?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Tocmai ma pregateam sa dau un hint ca m-a prins kalua :pistolar:
:floricele: kalua Bravo! Next baby! :estiok: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
;D
I'm back! Aseara n-am stiut, iar peste zi nici nu ma bag aici, ma gandesc numai la initiale si nu ma pot concentra la gramada de lucru pe care o am ??? F.E. decedat |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
barbat?compozitor? ???
|
|
|
![]()
|
|
roman?
|
|
|
![]()
|
|
...Friedrich Engels?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:54 AM |
|