![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Onuka, bravissimo! :hainoroc:
tu esti |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
kalua... :floricele:
O.K. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
OK sunt initialele ????
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
O.K.era vb. de initiale...ca sa fiu mai concisa ::)
sorry daca am creat oarece confuzie |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olga Korbut?
E in viata, asa-i? 8) |
|
|
![]()
|
|
nu nu mai e,de muult...
un mic indiciu ;)...se incadreaza in Evul Mediu |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
E femeie?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu stiu. :'( Le-am dat telefon pana si alor mei si le-am dat tematica de gandire :morideris: , dar nici ei n-au avut succes. Dupa o ora de gandire s-au apucat sa rascoleasca dupa carti :-X si tot nimica. Ne-am blamat macar cu totii! :(
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am gindit la Oliver Cromwell ... dar e cu "c" nu cu "k"... :-X
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si eu ma gandisem la Cromwell ::)
Dar nu ne-a zis daca e femeie sau barbat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:13 PM |
|