![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
We have a winneeeeeer!!!! :-* :-* :-*
Da, Kalua, you are next. :offtopic: Bun baiat, nu, currency fluctuation asta ::) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, stati ca m-am emotionat :P
WAM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Hai maaa, cu Mozart asa din prima :P
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bravo, bravo :aplauze: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
claudia ai uitat sa dai initialele. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ne-a lasat ...
Continuam? Raman datoare Electrei. 8) G.S. |
|
|
![]()
|
|
:trozneala: :trozneala: :trozneala: Astea-s de la mine pentru mine.
Am uitaaaat, tot aveam impresia ca e randul lui Kalua :'(. Gerhard Schroeder :morideris:? Barbat sau femeie? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau George Sand?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
@Electra, ce sa fac daca umbli creaga... (apropos, imi place de mor numele acesta).
Data viitoare cind imi vine rindul, ti-l cedez, sa fim chit. :D Kalua e telepata... altfel nu imi explic... :magandesc: Kalua... asteptam! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, cine stie ce imi poate pielea... :P
M.B. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:15 AM |