![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Michael Bolton...e ultima mea incercare ca vad ca nu mai dau randament la ora asta :-X
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nuuu
Are un copil cu Jessica Lange. A fost o perioada de timp cu Isabella Rossellini. Este (sau mai bine zis a fost, cu toate ca traieste) unul dintre cei mai buni in profesia lui pe plan mondial. E lituanian la origine, dar traieste de mult in SUA. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mikhail Baryshnikov dar nu se pune ca am cautat cu google :(
Mai zi una, Kalua, ca ne-am facut de rusine cu asta :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Omu` cit traieste-nvata...
Kalua nu-i prin zona, nu cred ca o sa se supere daca bagi tu! ::) |
|
|
![]()
|
|
:-*
K.A. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Electro, daca mai intrebati ceva va ziceam c-a jucat in "Sex and the city", cadea fisa atunci, nu? ::)
Pune tu, c-ai muncit sa cauti :hainoroc: Konrad Adenauer femeie sau barbat? |
|
|
![]()
|
|
Neah :D
Barbat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kemal Atatürk?
mai traieste (nu Atatürk, ci KA-ul tau)? |
|
|
![]()
|
|
Traieste ::)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am :'( M-am gandit mai pana acum la cine-ar putea sa fie si 'nica...
Din ce bransa? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:46 PM |
|