![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"Mediumul forumului" a vorbit... :floricele:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Medium eram daca il ghiceam din prima 8)
B.B. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Brigitte Bardot ar fi prea simplu ::)
Boris Becker? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Electra, noul mediu :) El e.
Bre, voi nu va uitati la Olimpiada? E taman patinajul artistic, dau fuga sa ma uit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:o :o :o E ceva paranormal cu noi...nu vedeti ca nu se joaca nimeni altcineva cu noi :morideris:?
Eu nu am tembelizor, Kalua, m-as uita cu mare drag si eu :'( C.C. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Charlie Chapin? (sau cum se scrie.. ???)
|
|
|
![]()
|
|
:floricele: :floricele: :floricele: Daaaaa, Megutz!!!
Si :welcome: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:rusinosul:
:sexylady: randul meu.. M R (era sa pun initialele lu' fratemiu', dar nu ghiceati numele in veci ;D) :-* :offtopic: Electra, ti-am dat o karma ca-mi esti draga :> |
|
|
![]()
|
|
:rusinosul: Megutz, cum de-ti sunt draga asa deodata :inloove: ? Eu te tin minte de pe forumul raposat :D
Saru'mana pentru karma, taman ce fugise una si nu stiam unde :morideris: :-* :-* :-* Mihaela Radulescu? ::) |
|
|
![]()
|
|
nu, e straineza.. :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:38 AM |
|