![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu o folosesc si chiar are efecte foarte bune: fata este mai luminoasa, ajuta in cazul cosurilor si punctelor negre. si eu am citit prima oara tot pe site-uri din strainatate, foloseau in general 5-6 aspirine cu apa sau iaurt. eu folosesc numai cu iaurt, preferatul meu in orice masca este iaurtul, imi face un ten mult mai catifelat, neted, intins.. ::)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu folosesc din cand in cand si chiar e buna. Pana acum nu am incercat decat varianta cu apa. O sa incerc si in masca de argila si cu iaurt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce fel de iaurt? ..din comert? nume, nume.. (daca se poate)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
orice iaurt simplu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
despre ce fel d aspirina e vorba? efervescenta sau de care? :) ..vreau si yo sa incerc..spuneti-mi ca acum ma duc la farmacie..nu d alta, sa stiu c ii spun sa imi dea
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
QUOTE 5-8 tablete de aspirina netamponata, aspirina netamponata! o sa incerc si eu ca m-ati facut curioasa! :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
da, e ok masca asta, atata vreme cat nu o faceti prea des...de ex, la tenul meu sensibil cam pisca :) dar curata foarte bine, e adevarat
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu o foloseam intr-un timp in fiecare zi si nu am patit nimic, desi am un ten sensibil :P deci v-o recomand tuturor ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu acum am pe fata aspirina pisata si amestecata cu apa.Stau de 5 minute.De-abia astept sa vad ce efect o sa aiba.Dar m-a apucat stranutatul,si imi zboara aspirina de pe fata.. :'(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
:hohote:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:09 AM |
|