![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
e ciudat, am auzit multe despre argila ... unii spun ca face bine si unii ca nu si face mai multe cosuri ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
why???? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va plac mastile film? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vi se par folositoare?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu prea am mai vazut masti film lately..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am mai avut doar una de la Freeman care era cam groaznica.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut de la gerovital, smecheroii au facut mostre foarte bune, dovada ca se poate, iar tubul normal nici pe departe la fel de grozav. Am vazut ceva pe la Montagne Jeunesse, trebuie sa studiez mai cu atentie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, si eu am vazut de la Montagne Jeunesse si am inteles ca ar fi foarte bune, dar ma enerveaza ca nu fac si la tuburi, din cate am vazut eu, exista numai versiune pliculete. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am tot luat si le-am folosit de 2-3 ori dintr-un plic, insa sunt unele special facute dupa fata cau un servetel imbibat cu tot felul de amestecuri si alea ar putea fi folosite numai o data.
|
|
|
![]()
|
|
Am vazut si eu mastile special facute dupa fata, dar sincer nu prea ma tenteaza ceva de unica folosinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In schimb, cele despre care spuneai ca ai folosit de mai multe ori m-ar tenta. Desi o data deschis plicul, nu isi pierde din proprietati produsul? Eventual incercam o metoda de pseudosigilare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tu de care ai avut si pt ce tip de ten?
|
|
|
daniela_23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga berbecutza
AS vrea si eu tare mult sa stiu cum se prepara si cum se folosesc mastile cu argila aslavital. Torni tot plicul in apa plata????? Si atat? Nu mai adaugi nimic altceva?! Si de cate ori pe saptamana o aplici? Mersi frumos |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Bine ai venit la noi, Daniela! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Redeschid acest topic.
Nu am tenul gras ci mixt iar in unele zone un pic uscat iarna. Azi mi-am luat o masca de la Farmec, nu am folosit nici o masca de la ei asa ca plicul asta l-am luat de testare. E cu aloe si ceai verde - astringenta. Miroase extraordinar de bine si chiar lasa pielea fina. Nu ma asteptam sa fie asa de faina. De regula imi prepar in casa mastile atat pt. fata cat si pt. par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin cu noi descoperiri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:16 AM |
|