IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Masti pentru fata - ten gras
flavy2ros
post Feb 27 2007, 05:52 PM
Post #61

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

e ciudat, am auzit multe despre argila ... unii spun ca face bine si unii ca nu si face mai multe cosuri ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
why???? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 05:56 AM
Post #62

Musafir

Va plac mastile film? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vi se par folositoare?

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 02:23 PM
Post #63

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu prea am mai vazut masti film lately..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am mai avut doar una de la Freeman care era cam groaznica.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 02:27 PM
Post #64

Musafir

Eu am avut de la gerovital, smecheroii au facut mostre foarte bune, dovada ca se poate, iar tubul normal nici pe departe la fel de grozav. Am vazut ceva pe la Montagne Jeunesse, trebuie sa studiez mai cu atentie.

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 02:42 PM
Post #65

V.I.P.

Da, si eu am vazut de la Montagne Jeunesse si am inteles ca ar fi foarte bune, dar ma enerveaza ca nu fac si la tuburi, din cate am vazut eu, exista numai versiune pliculete. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 03:41 PM
Post #66

Musafir

Eu mi-am tot luat si le-am folosit de 2-3 ori dintr-un plic, insa sunt unele special facute dupa fata cau un servetel imbibat cu tot felul de amestecuri si alea ar putea fi folosite numai o data.

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 11:19 PM
Post #67

V.I.P.

Am vazut si eu mastile special facute dupa fata, dar sincer nu prea ma tenteaza ceva de unica folosinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In schimb, cele despre care spuneai ca ai folosit de mai multe ori m-ar tenta. Desi o data deschis plicul, nu isi pierde din proprietati produsul? Eventual incercam o metoda de pseudosigilare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tu de care ai avut si pt ce tip de ten?

+Quote Post
daniela_23
post Oct 15 2007, 02:43 PM
Post #68

Musafir

Draga berbecutza
AS vrea si eu tare mult sa stiu cum se prepara si cum se folosesc mastile cu argila aslavital. Torni tot plicul in apa plata????? Si atat? Nu mai adaugi nimic altceva?! Si de cate ori pe saptamana o aplici? Mersi frumos

+Quote Post
Diana.
post Oct 15 2007, 02:47 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Bine ai venit la noi, Daniela! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jun 6 2008, 07:54 PM
Post #70

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Redeschid acest topic.
Nu am tenul gras ci mixt iar in unele zone un pic uscat iarna.
Azi mi-am luat o masca de la Farmec, nu am folosit nici o masca de la ei asa ca plicul asta l-am luat de testare. E cu aloe si ceai verde - astringenta. Miroase extraordinar de bine si chiar lasa pielea fina. Nu ma asteptam sa fie asa de faina. De regula imi prepar in casa mastile atat pt. fata cat si pt. par.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin cu noi descoperiri.

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:16 AM