IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Masti pentru fata - ten gras
Cindy
post Jun 6 2008, 11:10 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Spune-ne si de mastile home-made, Ella. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am mai incercat de curand de la Botanics o masca cu argila si extract de radacina de brusture, am mai avut-o de la ei si pe cea purificatoare, cu rozmarin cred, dar mi-a placut mai mult prima mentionata.
Mi-am mai luat de la Lush un sapun demachiant, Herbalism, care cica este si masca..Nu stiu ce sa zic de conceptul asta, dar pare bun..Mai bun decat Mask of Magnaminty, pentru mine!
Astea sunt doar cele mai recente, dupa cum se oserva..sunt putin maniaca! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2008, 11:12 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Jun 7 2008, 11:47 AM
Post #72

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Eii...nu esti maniaca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am incercat nimic din ce ai enumerat. Doar cele de la Freeman - scrub 2 tipuri, una cu castravete si cea exfolianta. Asta asa de curatirea tenului. Cele preparate de mine is pentru hidratare. Baza e argila apoi pun galbenus de ou,miere si lamanie sau zeama de castravete. Acum depinde tipul de ten, asa poti combina ingredientele. Poti folosi un pic de branza prospata cu putin lapte si miere pt. tenurile sensibile sau uscate. Se pot adauga si uleiuri , de ex. mai foloseam ulei de migdale dulci sai ulei se sambure de strugure (se stie ca este mult mai eficient decat coenzima Q10).
Acum as vrea sa-mi de la Guinot un gomaj biologic, e cam scump....
Iar pt. exfoliere corporala folosesc ulei de masline cu zat de cafea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cam rudimentar dar da rezultate foarte bune. Sau se pot folosi tarate de grau.

Da, uitasem de mastile pt. par. Ani de zile am folosit aceste masti pt. ca am parul f fin ca textura dar in timp a inceput sa mi se indeseasca. De lungine nu mai spun, imi acoperea poponetul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Acum l-am mai taiat ca ma asezam pe el si era destul de enervant.
Deci : galbenus (cam 4 buc.) + ulei de germeni de grau + ulei de ricin+ ulei de nuca(nu e recomandat blondelor ca inchide nuanta parului) + ulei de migdale dulci+ tinctura de brusture si daca gasiti putei pune si vit. A.
Se omogenizeaza si se aplica la radacina parului, se lasa cam 1 ora si apoi se spala parul in mod mormal cu sampon.
Se poate folosi si tinctura de ardei iute in amestecul mai susmentionat( accelereaza cresterea parului si previne caderea lui).

+Quote Post
Cindy
post Jun 7 2008, 02:01 PM
Post #73

V.I.P.

Am avut de la Freeman vreo 3, dar nu m-a impresionat nici una..mai deloc. 2 pt curatare si 1 pt hidratare, stralucire. Le mai am si acum.
Argila de la Aslavital nu m-a impresionat niciodata..din asta folosesti?

wow..pana la fund?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Si nu iti este greu sa il ingrijesti? Eu il am cam pana la jumatatea spatelui. Foarte interesant amestecul tau si sunt sigura ca si eficient! Dar de ce aplici doar la radacina parului?

Pentru exfolierea corpului, multe fete de la noi folosesc tehnica asta si sunt foarte multumite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jun 7 2008, 02:36 PM
Post #74

Dependent

Member No.: 2,417

Pentru curatarea tenului mi s-au parut bune cele de la freeman. Chestia e ca niciodata nu m-am indurat sa dau multi bani pe astfel de produse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Referitor ca cele pt. par, se aplica la radacina pt. a o hrani si a proteja scalpul. Ce e drept imi era cam grau cu el adunci cand il descurcam dupa baie in rest era chestie de obisnuinta. Dar in timp l-am mai taiat, acum il cam pana la mijloc.
Chiar azi am fost de mi-a mai luat un pic din el. Prin iarna am trecut printr-o perioada f ciudata, nu mi s-a intamplat sa-mi pice parul...eii.. timp de vreo 4 luni tot mi-a picat cred ca jumatate din el si din acest motiv am zis sa-l mai tund. Cand eram prin studentie mi-l impleteam in codite (7-14), dupa cum aveam rabdare, asta cand mi-l spalam. Si cand il despleteam statea asa de fain ca ma oprea lumea pe strada sa ma intrebe la ce salon mi-am aranjat parul. Era singura metoda de a-l increti un pic la cat de lung era.
Acu' nu prea mai am timp suficient si nici rabdare dar nici nu ma indur sa-l tai prea mult, tine de obisnuinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca era refularea copilariei pt. ca mama mi-l taia mereu pe motiv ca nu are cine sa mi-l impleteasca cand mergeam la scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 11 2008, 06:12 PM
Post #75

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

Chiar daca de parfumuri sau machiaje nu, de masti sunt chiar obsedata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , cum a spus si sweet_girl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am o varianta pentru peeling:

-amestecati intr-o cana sau un vas mai micut smantana rece (nu foarte rece) cu zat de cafea, cat de multa
-sa amestecati cu o lingura de plastic sau de lemn, sa nu fie atinsa de metal
-masati bine fata cu acest "aluat" pana cand simtiti ca tenul a "absorbit" majoritatea smantanei
-se repeta 1-2 ori
-zatul de cafea o sa-l simtit puternic la inceput, dar sa nu va speriati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-sfat: sa va gasiti un loc adecvat, pentru ca o sa murdariti:P eu de obicei mi-l aplic pe tot corpul prin masaj inainte de dus, si
cand am terminat smantana de pe mine:P dau drumul la dus, nu folosesc gel de dus imediat dupa, ,ma clatesc numai cu
apa
-o sa aveti un ten ca de bebelus dupa:) si o sa fie si foarte rosie (de la abraziv) vreo jumatate de ora

-SMANTANA: ca si laptele sau iaurtul este un bun hidratant pentru piele
-CAFEA: prin ingredientele sale revigoreaza pielea
-MASAJ: ajuta circulatia, si cu ajutorul zatului de cafea scapati si de celulele moarte

Am vrut sa va mai impartasesc o masca, dar am obosit putin:P Dar sa-l incercati neaparat pe acesta:P Si sa-mi spuneti cum v-ati simtit dupa.

This post has been edited by janis: Jun 11 2008, 06:15 PM

+Quote Post
strumfita
post Jun 13 2008, 01:46 PM
Post #76

Musafir

Janis, ceva masca pt fata cu capsuni ne poti recomanda?

+Quote Post
janis
post Jun 13 2008, 10:09 PM
Post #77

Obsedat

Poti sa incerci capsuni cu miere, sa zdrobesti capsunile cu miere (nu cu metal, pentru ca oxideaza, cu o lingura din ceramica, lemn sau plastic), sa amesteci bine, si sa le tii pe fata vreo 15 minute, dupa care sa clatesti cu apa calduta.

Capsuni-contin foarte multa vitamina C, acid salicilic, curata si netezeste foarte mult pielea, si am citit undeva ca face bine pentru tenul cu pistrui, nu cred ca este recomandat pentru pielea sensibila, este puternic, si ar putea fi iritant
Miere-cred ca nu necesita introducere:), recomandat pentru orice tip de ten, hraneste si hidrateaza pielea, contine tot ce este mai bun pentru piele:), glucide primare: glucoza si fructoza, apa, aminoacizi, vitamine, minerale.

+Quote Post
Cindy
post Jun 17 2008, 08:25 PM
Post #78

V.I.P.

Si cum faci sa nu mai fie atat de lichida? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiam si eu de beneficiile amandurora, dar am retinerea asta. Mai ales ca am mai incercat in trecut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ella, uitasem..intrebarea era de ce doar la radacina si nu si pe lungimea firului de par? Are nevoie de multa hranire si hidratare, mai ales spre varfuri.

This post has been edited by sweet_girl: Jun 17 2008, 08:28 PM

+Quote Post
janis
post Jun 17 2008, 09:05 PM
Post #79

Obsedat

Capsunile sa nu le zdrobesti foarte foarte tare, deci nu in pasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si miere nu curge daca nu pui o tona, in rest stai intinsa, cu prosopul sub cap:P putina relaxare nu strica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ludmila
post Aug 15 2008, 08:26 AM
Post #80

Musafir

Eu folosesc masca de fata cu namol de la nero.Miros un pic cam intepator dar da rezultate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:20 AM