![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Neaaah :fluierat:
Numai ceasul e de el ::) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine e asta?Parca tot ceva actor de telonovele (si se mai mira lumea ca se uita fomeile la telenovele :fluierat:)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
daca vreau sa-l strig o sa-i zic Oh God :|
who cares what's his name ??? :-* shit :o :o :o blondino are u trying to give me a heart attack !!! ps. ti-am dat una k :trozneala: pt blingbling-uri... :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ah ce happy imi incepusem duminica, cu fond muzical adecvat, desktop incendiar si deodata apare Blondina si ma apuca tremuratul :valea: :valea: :valea:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
heil !!! am si cizmele de nazist 8)
kill me :pistolar: with your look |
|
|
![]()
|
|
Aaaa nu, am ramas socant de impresionata :o :o :o :o, nu ai vazut? :valea:
Tu l-ai prins in poza pe sexos? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mainile sus titsicule! :pistolar:
Nu claudia,era pe google la hairy man :morideris: Ma bucur ca te-am impresionat..pana la lacrimi.. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ce e destrabalarea asta pe aici, hm? :evil:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Si fara poza ta? :evil:
|
|
|
![]()
|
|
Vrei sa ne rapesti barbatii si sa-i inoculezi cu sindromul bere-shaorma-hamb ??? :o
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:43 PM |
|