![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bre, eu nu sunt sigura daca e el sau nu :D
Carrie...lasa-i fatalica pe astia ca leshin aci...maia les cand ii vad cu paletele alea ... :-X |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Haoles, Chivu e bre. Nu mai vedeti bine?
Nu ii las, au rachete strong. 8) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Da cata e chivu... :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Si acum grizonatul :D Credeam ca aveti voi alte poze...
[move] :inloove: :inloove: :inloove: :inloove: :inloove: :inloove:[/move] (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/Saul61.jpg) [move] :inloove: :inloove: :inloove: :inloove: :inloove: :inloove:[/move] |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
as vrea sa fiu si eu la fel
|
|
|
![]()
|
|
Eh lasa ca fiecare e frumos in felul lui... ;)
E un actor de telenovele, Saul Lisazo 8) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Cata, exact asta l-am cautat si eu pe net, dar nu mai stiam cum il cheama! Vroiam sa ti-l ofer pe tava! :-* E bunicel!
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
am gasit ceva super . enjoy :-*
(IMG:http://www.fabioifc.com/fabio/FAB_GIFS3/manofdreams_lg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fumeie, al doilea iaste suedezul MEU, de pe prima pagina >:(. Ancroaiabl!!! >:(
Ramai tu cu desenele animate! :evil: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu vazusem, na! :P l-am scos.
|
|
|