![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:fluierat: hai mey ca m-am rusinat, oune-i ceva mai mult pe coapse ??? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
shhh Mistaco :evil:
Lasa-l asa, ca e numai bun |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru cele care prefera un barbat ridat, grizonat cu prestantza:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e221/i_see_voices/ugly102.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:o Wow, ma face sa vibrez din toate cele.
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiam eu ca o pipa ridicata face minuni
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mah ce seamana cu... nevermind :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Va dati seama, dle Mod, ca sunteti total off? :P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe linga drum, pe linga gard ...
Subiecte diverse care nu se incadreaza nicaieri. Discutii offtopic. asta pare sa fie titlul la aceasta sectiune a forumului. in concluzie la orice topic din sectiunea asta ai cam avea dreptul sa o iei prin lalele. |
|
|
![]()
|
|
Mr. Ross, nu domniei voastre m-am adresat.
Se poate apara si singur, e mare, nu? ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:05 PM |
|