![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda....northstar m-ai pus pe ganduri.....deci daca din berbate-tau banderas si tine a iesit orlando bloom asta inseamna ca tu esti un fel de.......hmmm....demi moore? :-X
glumesc, sper sa nu te superi :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
angel,nici vorba sa ma supar,ash zice ca bat mai mult spre aia pe care am pus-o sub pseudonimul meu [anastacia,],asha ca mai facem odata combinatia.
deci:banderas+anastacia=orlando bloom :D :D :D ciudat,nu??????????? ;D iaca ,io ce-s mai urata in familia asta! ;) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
haoles, pai inseamna ca semanam :o . Deci in conluzie sa imi gasesc si io un banderas dc vreau sa am un orlando prin casa ::)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 40 Joined: 17-December 05 Member No.: 110 ![]() |
mda....n-am ce sa comentez .alegerile fetelor au fost bune ......imi plac creolii :)
cand o sa am timp postez si eu ceva frumos .... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
musai!succes,angel!incalzirea e de baza,meyyyyyyyyyyy! ;) 8) 8)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Pink
nu pot sa cred! a fost exilat la bucatarie si pus sa taie ceapa? :o toate ca toate dar sa-mi incep ziua cu ochii la unul care plange de dorul meu e prea mult zau asa chiar si pt insensipila de mine! :'( :'( :'( :-X :-X :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau poate ca a preparat hreanul pentru rasolul de duminica la masa de prinz :P :P :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
nu Mistaco
e proprietarul masinii pe care mi-ai oferit-o tu! :P iar pe mine scrie... Shakira in aceasta dimineata :fluierat: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o :o cine scrie 8) ........ si cu ce scrie ::) :-X :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:29 PM |