![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE Pink nu pot sa cred! a fost exilat la bucatarie si pus sa taie ceapa? :o toate ca toate dar sa-mi incep ziua cu ochii la unul care plange de dorul meu e prea mult zau asa chiar si pt insensipila de mine! :'( :'( :'( :-X :-X :P QUOTE sau poate ca a preparat hreanul pentru rasolul de duminica la masa de prinz :P :P :hainoroc: well, eu nu consum carne, asa ca, nu prea ai nimerit o cu rasolul.... ;) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
bey,pinky,si daca plange de dorul lui.....unu??????????????nu vezi ce figura de David are???????
:D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
nu... e postat din surse sigure. trust me! ;)
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
north daca nu bagi poze cu bloomeras :D nu te cred. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
trebuie sa-l conving intai ,sa pozeze,mey,ca-i mai salbatic ca ala autentic ,cand juca in ,,Piratzii din Caraibe''.Dar promit,ca-l fentez,odata si odata! ;) ;)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
primul e ok, ala din spate... :(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum adica, primul e "ok" ? Doar OK? E bestial ::) I love Colin Farrel
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt mine e ok. :-* nu ma omor. ;)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nefasta..faci ce faci si tot la masculi te gasesc :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:06 PM |
|