![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutzelor, mie-mi plac doi James Bond si sunt la egalitate de voturi in topul meu: Pierce Brosnan si Sean Connery...sexy boys!!! mai ales acum!!! Daca ar fi sa-mi pierd virginitatea de fomeie maritata, cu ei as incepe! Na, c-am spus-o si p-asta!!!
Iar din actorii romani, totdeauna mi-a placut Alexandru Repan. Si a inceput sa prezinte interes Mr Piersic Jr, dupa ce l-am vazut in "la urgentza"...mai, e k lumea!!!! Un motanel in corp de macho! Mrrrrrrrrrrrrr! Au, auuu! Era sa-l uit pe Viggo Mortensen...mama, ce bine arata in "Fratia inelului"!!!! Mai ca m-as face o elfa, de dragul lui!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
"Barbatii sexy pentru mine sunt cei pe chipul carora pot citi si altceva decat "substanta fizica"
Sunt multi dar na daca trebuie sa aleg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nicolas Cage si Al Pacino" Cate un vot pentru fiecare in parte. Il iubesc pe Al... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine e mai simplu...barbatii sexy sunt aia cu care as face sex , deci pe chipul carora citesc doar "substanta fizica" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aia care imi ofera orgasme mentale sunt din alta categorie ...din categoria "husband material" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astia sexy sunt in categoria "fucker material" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Da deci tizoo..pe mine m-ai omorat cu masculu' asta...Ce sa fac daca imi palc astia bunaciuni?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..Da' decat atat...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tizo stiam eu ca tu ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta e, nimeni nu ma intelege... Ariana imi zicea despre ultimul meu "barbatu vietii" ca nu ii place ca parca e din telenovele...in sensul de cu parul lung si dat cu gel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum asta e, cate femei atatea gusturi, bine ca exista tot atatea feluri de barbati sa fim toate multumite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow angel! super macho! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca abia-i iesit din ou. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-i sta bine cand trage privirea aia de barbat dur. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si are soldurile cam late. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Bai, sunt mai rau decat barbatii cand vorbesc despre puicute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii ca asta e privirea lui naturala.
Am mai zis eu si cu alta ocazie ca-mi plac pustanii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare privirea lui naturala in poza a doua. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:50 PM |
|