![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
chiar ca zici ca e abia iesit din ou in poza a doua.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu nu m-am decis inca intre Keanu si Johnny Depp. greu! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala, cel din pozele tale pare prea cumintel. Cel pus de Angel..arata chiar beton. M-a facut sa zambesc cand am vazut pozele...c-am avut si eu un prieten din asta vreo cateva luni...tot manechin, tot din C-ta...si tot brunet...cam seamana cei doi. Dar Angel..trebuie sa te dezamagesc..or emana ei sexualitate..dar nu se stie cat sunt de buni la pat...cel putin asta al meu a fost cam naspa. Pe mine ma distra ca atunci cand mergeam cu el pe strada..se uitau fetele dupa el. In fine...nu e genul de barbat langa care mi-as dori sa imbatranesc..o aventura mai merge. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Plus ca astia nu-s deloc fideli. La mine toate nebuniile sunt la trecut ca acum sunt femeie casatorita, la casa mea, nu mai ma tin de prostii.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica ai dreptate sa stii, barbatii care arata f bine nu prea sunt buni la pat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asa zic si eu.
In alta ordine de idei, mi se pare f sexy Joaquin Phoenix, chiar daca are buze subtiri si eu nu suport barbatii cu buze subtiri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.heron-productions.com/tutorials/cinematic/joaquin_phoenix.jpg) (IMG:http://www.urbanaddiction.com/jp/JoaquinPhoenix.jpg) Are o privire asa periculoasa si cicatricea aia de deasupra buzei e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..si mie imi place Joaquin. Cred ca ne cam asemanam la gusturi in privinta barbatilor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si nu stiu cum naiba de-am scapat filmul ala 'Walk on line'. Am vazut ca o sa-l dea astia pe HBO in luna mai.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am uitat la el mai mult pt Joaquin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E destul de ok oricum filmul, nu puteam sa il ratez, mai ales ca imi place si Jonny Cash
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca abia-i iesit din ou. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-i sta bine cand trage privirea aia de barbat dur. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si are soldurile cam late. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Bai, sunt mai rau decat barbatii cand vorbesc despre puicute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua, sa morrrrrr de ras! tocmai voiam sa scriu, fara sa se supere ala, ca-i cam necopt, parca-i inhatzat de la gradinitza, grupa mica...auuu! Si nu ma sperie deloc privirea lui suparata...se vede ca ne plac aia mai copti... Domle, dar chiar nimeni nu-i place pe iubitzii mei Sean si Pierce?!!!!! Si stiti cine ma excita in draci? Capt.Luc Picard din Stra Treck...mai, mi s-a pus o pata pe cheliosii astia de la o vreme, ceva de groaza! Oare o fi adevarat ca au mai mult testosteron decat media masculilor? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-am zis de Pierce? Am zis!
Dupa cum s-a mai spus: bine ca ne plac barbati diferiti ca altfel ne-am trage de moturi pe-aici din cauza lor si asa ceva n-ar fi frumos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://handson.provocateuse.com/images/photos/wentworth_miller_02.jpg)
Wentworth Miller ...sau mai bine zis papuselul din Prison Break (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Total de acord! si cu Prison Break si cu Joaquin si cu consateanul tau. Eu nu am mai intrat de mult pe aici!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:56 PM |
|