![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Probabil. Nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar comanda-ti piatra pe Amazon, bre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat aspirator, fier si masa de calcat.
Aspiratorului vechi i s-a rupt furtunul ala (de fapt e pocnit si nu mai trage cum trebe), fierul vechi are 14 ani si masa de calcat am uitat sa o iau de Craiova cind m-am mutat, asa ca trebuiau toate. Am prins o zi de reduceri la Carefour si am dat cu 30% mai putin pe toate, asa ca e ok. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-December 14 Member No.: 12,701 ![]() |
Buna,
Am primit pentru testare o statia de calcat editat - pr si sunt foarte multumita de ea pentru ca: isi seteaza automat temperature, nu mai trebuie sa sortezi hainele), este foarte usoara si foarte usor de manuit prin forma ei, se reduce semnificativ timpul alocat acestei activitati. O recomand cu caldura oricui. Ana Simioana |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru reclama va rugam sa ne contactati.
Multumim! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 18-March 15 Member No.: 12,802 ![]() |
M-am inscris in Campania spam, Descoperă GRATUIT la tine acasa noua generaţie de aspiratoare eficiente energetic de la PHILIPS!.
Am ocazia sa testez un aspirator conceput pentru performante de lunga durata. Ei bine, noua gama de aspiratoare eficiente energetic de la Philips ofera rezultate excelente de curatare, filtrare si igienizare gratie tehnologiilor sale unice, PowerCyclone si AirflowMax, concepute pentru performante maxime. O sa revin cu impresii dupa ce il folosesc. Esti o persoana curioasa? Iti place sa testezi noi produse si servicii aparute? Iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog)? Alatura-te comunitatii spamsi poti testa, impreuna cu prietenii tai, GRATUIT, cele mai noi produse si servicii din orasul tau! Tot ce-ti ramane de facut este sa deschizi coletul spam si sa te bucuri de privilegiul de a testa produsele oferite! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:01 PM |
|