![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-July 07 Member No.: 1,907 ![]() |
am si eu o masina de spalat,luata de vreo 4 luni...totu' mergea ok,pana acum o luna... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de cate ori o folosesc...nu mai ia balsamul din sertarul special...si acum 2 zile am observat ca nu mai ia nici detergentul...totusi,este umed...ce pot sa fac in legatura cu asta?va rog mult sa-mi dati un sfat...trimite-ti parerile voastre pe ID-ul de messenger mariutza_stancu...mersi!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Mariutzo! fara suparare, da` noi nu sintem forum de reparat masini de spalat. Si chiar daca am fi fost, masinile de spalat nu se repara prin forumuri si messenger.
Dupa 4 luni masina e inca in garantie. La magazinul de unde ai cumparat-o trebuie sa te adresezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
spala tavitele ca sunt infundate "gaurile" alea prin care trec detergentul si balsamul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si verifica sa nu fie setata pe vreun program aiurea citeste manualul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru cine detine uscator de rufe: de care aveti si cat sunteti de multumite de el? Inafara de cat de bine functioneaza ma mai intereseaza consumul de curent.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu am, ma gandeam sa-mi iau peste 1-2 ani... dar ma intereseaza si pe mine.
pentru uscatul rufelor e solutia perfecta, momentan am unu' de camera pe care usuc iarna in baie si vara pe balcon |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie tot nu mi-a trebuit pana acum, dar am stat si m-am gandit cat timp si curent economisesc cu lucrurile pe care nu mai trebuie sa le calc, din uscator ies nesifonate, numai bune de impaturit si pus direct in dulap.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca calca, vreau si eu!!!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Calca, calca si prosoapele le face moi de tot.
Noi ne-nvartim acum in jurul urmatoarelor firme: Miele (da-s scumpe tare), AEG, Siemens sau Bosch. Si la fiecare exista n-spe modele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) edit: a aparut si Blomberg pe lista candidatilor. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine are masina de spalat si uscator incorporat, dar este o 'frectie' (scuzati expresia). O sigura data l-am incercat cu niste huse pe care le puneam pe canapea si fotolii..si-au iesit super sifonate. Kalua, cred ca te referi la uscatorul separat. De ala nu prea stiu multe detalii. Sa ne spui tu cat e de util la casa omului. Eu sunt fan al marcii Ariston.
Ma gandesc, ca trebuie sa ai ceva spatiu in casa, ca sa-i faci loc si lui. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
fetelor si eu stiam tot asa: ca ies sifonate din uscator, pt ca tu le scoti din masina, le bagi in uscator asa cum sunt, iar acesta sufla aer fierbinte pe ele....deci e ca si cum i-as da fiica'mi :nusepoate: rufele sa mi le calce...de-a valma si cum se pricepe...nici eu nu cred ca e mare sfaraiala cu uscatoarele de rufe, dar daca va luati voi sa ne spuneti si noua ce si cum !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:44 AM |
|