IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masini si aparate electrocasnice
w@ste
post Jul 7 2007, 12:36 PM
Post #81

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,907

am si eu o masina de spalat,luata de vreo 4 luni...totu' mergea ok,pana acum o luna... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de cate ori o folosesc...nu mai ia balsamul din sertarul special...si acum 2 zile am observat ca nu mai ia nici detergentul...totusi,este umed...ce pot sa fac in legatura cu asta?va rog mult sa-mi dati un sfat...trimite-ti parerile voastre pe ID-ul de messenger mariutza_stancu...mersi!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 7 2007, 12:38 PM
Post #82

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Mariutzo! fara suparare, da` noi nu sintem forum de reparat masini de spalat. Si chiar daca am fi fost, masinile de spalat nu se repara prin forumuri si messenger.
Dupa 4 luni masina e inca in garantie. La magazinul de unde ai cumparat-o trebuie sa te adresezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 7 2007, 12:43 PM
Post #83

Musafir

spala tavitele ca sunt infundate "gaurile" alea prin care trec detergentul si balsamul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si verifica sa nu fie setata pe vreun program aiurea

citeste manualul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 10:33 PM
Post #84

Musafir

Pentru cine detine uscator de rufe: de care aveti si cat sunteti de multumite de el? Inafara de cat de bine functioneaza ma mai intereseaza consumul de curent.

+Quote Post
fortelady
post Jul 23 2007, 10:35 PM
Post #85

Musafir

nu am, ma gandeam sa-mi iau peste 1-2 ani... dar ma intereseaza si pe mine.
pentru uscatul rufelor e solutia perfecta, momentan am unu' de camera pe care usuc iarna in baie si vara pe balcon

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 10:46 PM
Post #86

Musafir

Mie tot nu mi-a trebuit pana acum, dar am stat si m-am gandit cat timp si curent economisesc cu lucrurile pe care nu mai trebuie sa le calc, din uscator ies nesifonate, numai bune de impaturit si pus direct in dulap.

+Quote Post
fortelady
post Jul 23 2007, 10:47 PM
Post #87

Musafir

daca calca, vreau si eu!!!!

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 11:03 PM
Post #88

Musafir

Calca, calca si prosoapele le face moi de tot.
Noi ne-nvartim acum in jurul urmatoarelor firme: Miele (da-s scumpe tare), AEG, Siemens sau Bosch. Si la fiecare exista n-spe modele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

edit: a aparut si Blomberg pe lista candidatilor.

+Quote Post
roxanica10
post Jul 24 2007, 01:48 PM
Post #89

Musafir

La mine are masina de spalat si uscator incorporat, dar este o 'frectie' (scuzati expresia). O sigura data l-am incercat cu niste huse pe care le puneam pe canapea si fotolii..si-au iesit super sifonate. Kalua, cred ca te referi la uscatorul separat. De ala nu prea stiu multe detalii. Sa ne spui tu cat e de util la casa omului. Eu sunt fan al marcii Ariston.
Ma gandesc, ca trebuie sa ai ceva spatiu in casa, ca sa-i faci loc si lui.

+Quote Post
Simonac
post Jul 24 2007, 01:56 PM
Post #90

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,925

fetelor si eu stiam tot asa: ca ies sifonate din uscator, pt ca tu le scoti din masina, le bagi in uscator asa cum sunt, iar acesta sufla aer fierbinte pe ele....deci e ca si cum i-as da fiica'mi :nusepoate: rufele sa mi le calce...de-a valma si cum se pricepe...nici eu nu cred ca e mare sfaraiala cu uscatoarele de rufe, dar daca va luati voi sa ne spuneti si noua ce si cum !

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:44 AM