![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ferite mi-au fost urechile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-au fost ferite urechile de monstra... damn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie nu mi-au fost. Nici urechile si nici ochii... Monsta e soata monstrului, fiica, sora, matusa... ori whatever! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu aud frecvent mai ales la vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
intr-un comunicat al unei agentii de PR "Primul premiu Templeton a fost acordat in anul 1973 Maicai Tereza, laureata si a Premiului Nobel pentru Pace, pentru contributiile sale in domeniul religiei si al caritatii"
Si in "Ziua" de astazi: Antenele lui Voiculescu isi turneaza emisiunile in fostul cinematograf bucurestean Excelsior. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Da, filmele se turneaza, nu se toarna, ca nu sunt lichide...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Da, asa-i, verbul e corect scris, dar titlul suna destul de aiurea cu verbul asta intr-insul. Puteau alege un sinonim, parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maro sau maron (culoarea)?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ambele figureaza in dex. Totusi, "maron" a cam iesit din vorbirea curenta.
|
|
|
![]()
|
|
Cum e corect: maieu sau maiou?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:42 PM |
|