![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu stiam de maieu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
una din cele mai mari dume auzite vreodata a fost "ma mustra cunostinta". am fugit in baie in acel moment, ca sa nu izbucnesc in ras de fata cu autoarea :| |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Verifica-i si eu si e maiou .... dar eu ii zic maieu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
lexie, te halesc! cum ai pus perfectu` simplu?
Maiou e corect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MAIÓU, maiouri, s.n. Articol de lenjerie sau de echipament sportiv (cu sau fără mâneci), care acoperă corpul de la umeri până la brâu, purtat direct pe piele. [Pr.: ma-iou. – Var.: maiéu s.n.] – Din fr. maillot |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
inca un lucru invatat pe ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu mereu zic maiou si de fiecare data lumea se uita ciudat la mine. Eu am o obsesie (nu e singura (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) cu gramatica. A fost o vreme in care niciun document nu iesea din firma la care lucram atunci, daca nu era corectat de mine.
Ca sa nu mai spun ca mult timp am corectat ambalaje si prospecte, pt ca eram singura care observa cea mai mica greseala, chiar si o virgula pusa aiurea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am mai invatat ceva. Cand eram mica, o auzeam pe maica-mea pronuntand corect, dar cu timpul cuvantul si-a deformat pronuntia.
Nimphe, ma bucur s-aud c-ai astfel de pasiuni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ma bucur ca ai scapat de 'k-ul' din postari. Si eu sunt cam la fel. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah, da nu se poate folosi si "maieu"? Ca uite scrie in paranteze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu nu folosesc "maiou" nici daca ma bateti, ca mi se pare ca suna asa...gay :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ahaaa, faci discriminari! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acu` mie "maieu" mi se pare ca suna naspa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cersaf, cearsaf sau cearceaf? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cersaf??? Zice cineva cersaf?
Io stiu ca e cearsaf, dar bunicii mei din ambele parti ziceau "cearceaf" mereu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu stiu cearsaf.
si stiam maieu. si la fel ca si Angel nu pot sa spun maiou nici s ama bati... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:03 PM |
|