![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si inca bunicii mei din Ardeal mai ziceau si "lipideu" (cu accentul ardelenesc de rigoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si la cearsaf si la covoarele alea mai mici si subtiri.
Stiam si o poezie misto cand eram mica cu "lipideul" (m-a invatat tata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , dar nu vi-o spun ca poate mai manca (corect : mananca?) cineva la ora asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Corect e cearşaf, din cāte ştiu eu. Totuşi, cānd pronunţ iese tot cearceaf. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu-mi dau seama de ce.
De lipideu n-am auzit pana acum, dar daca spune Angel poezia, pot să jur că-mi va rămāne īn memorie! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da-ne poiezeala... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca deja ne-ai pus mintea pe moate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la faza asta cu maioul ma irolez in randul partizanilor. mie maieu imi suna dulce. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lipideu vine de la ungurescu lepedő, inseamna paturica da' chiar cine zice cersaf? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vreau si io poezia cu lipideu |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, you asked for it! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rog persoanele cu stomac sensibil sa nu citeasca mai departe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asa-zisa "poezie" suna cam asa in scris (desi in pronuntie sade tot farmecul) "Ca t-oi fost o luda Nu te-ai dus la buda Te-ai ca*** pa lipideu Pute tare greu" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daca aveti vreo obiectie va rog sa faceti plangere la taica-miu ca el m-o invatat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (pt necunoscatori, luda = bolanda =nebuna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu semnez nicio petitie impotriva tatalui tau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apropo, voi v-ati obisnuit cu noua formula nicio/niciun sau tot dezlegat scrieti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu scriu cum se nimereste, dar mai mult dezlegat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io scriu cum am invatat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Nici ortografia cu "i" din "a" nu o folosesc decit in texte pentru siteuri. Porcaria cu "niciun" nu o sa o pun in practica ever. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anjelule, ma asteptam la ceva mai "hardcore"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahem ahem...da..sa revenim On Topic, pana nu voi fi nevoita sa imi administrez singura un ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu o sa ma pot obisnui cu formula niciun/nicio pana nu imi explica si mie cineva care e logica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca eu nu reusesc sa o vad :| |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca e corect sa scriu dezlegat, ''nici un'', respectiv ''nici o''. Fara nici o liniuta. In dictionar se scriu legat, sau cum?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:04 PM |
|