IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre prietenie....
bulina
post Jan 9 2006, 08:06 PM
Post #41

Musafir

hashulica cand zic sa cresti mare nu e legat de a deveni nesimtit si nepasator ...ci de a fi direct si sigur pe tine...cine are oki sa vada si sa te aprecieze va ramane langa tine, cine nu...n-ai pierdut nimik de buna seama....
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 9 2006, 08:10 PM
Post #42

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bulina intelesesem ce ai spus, iar sigura pe mine sunt si directa am fost intodeauna, dar asta nu ma impiedica sa nu ma intristez cand dau de oameni din astia .... nu-mi pare rau ca nu-mi sunt prieteni imi pare rau de prostia si rautatea lor ...

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 06:49 PM
Post #43

Musafir

Daca voi repeta unele dintre idei, imi cer scuze, insa consider ca este necesar sa-mi exprim sentimentele mele despre prietenie, asa cum le-am simtit eu fata de prieteni .
In primul rind exact cum spunea cineva ca un prieten iti este prieten, nu bun nu rau ci prieten!
Prietenul nu se ascunde fata de tine si-ti spune direct ce are de zis, nu pe ocolisuri!
Prietenul nu poate sa-ti ascunda anumite lucruri, pentru a te menaja, iti poate face mai mult rau decit bine! Credeti-ma ii veti multumi mai tirziu chiar daca pe moment nu-ti cade bine!!!
Prietenul TAU nu poate sa te "curveasca", daca este cu mai multe f
ete,nu-ti este prieten!
Prietenul te injura in fata, dar iti apara si spatele! Pot spune ca adevaratii prieteni ii pot numara pe degete, restul ii pot considera cunostinte, sau amici!!!
Sa-mi traiti dragi prieteni, sa fi-ti sanatosi si sa ramine-ti asa cum va cunosc!!! :hainoroc:

+Quote Post
Tsunami
post Jan 10 2006, 07:36 PM
Post #44

Musafir

Stii ce-i greu? Ca nu inteleg rautatea gratuita si invidia. Nu-mi spuneti ca mai am de crescut pt ca n-are legatura .....
Nu am sa fac niciodata rau cuiva doar pt ca as putea, eventual daca o fac o sa fie autoaparare ....
Zicala "prinzi mai multe muste cu miere decat cu otet" mi-a placut mereu iar legea talionului n-am sa o aplic niciodata fara a fi provocata si asta nu dupa doar o singura "tentativa".

probabil ca sunt ceea ce se cheama FRAIER

stai ma tu ce faci acum? pledoaria ta?
incearca sa pui o granitza intre TINE si RESTUL. nu trebuie sa te intereseze ce gandeste "lumea" despre tine. nu pe asta trebuie sa-ti cladesti tu viata. in viata ta esti TU. daca-ti pica, poti ajuta si pe altii. daca nu esti multumita de feedback-ul actiunii tale (adica daca ei nu sunt multumiti), n-o mai face, e simplu.
am avut si eu o asa zisa cunostintza, care a avit acelasi raspuns ca si "prietenii" tai. i-am spus de la obraz: okay, de acum nu vei mai stii daca apar sau nu locuri la compania mea. s-a suparat, dar motocicleta mea tzipa la fel, si schiurile aluneca parca mai bine. si de dormit dorm grozav. deci nu mai pierde timpul plangandu-te: ia-uite bah ca buna sunt eu, eu le fac un bine, si ei ma injura.
good.
care-i outcome-ul sa nu te mai injure?
nu le mai face bine. is that simple. sunt si altii care pot fi ajutati. fa-o cu altii, sau n-o face deloc. viata ta trebuie sa o traiesti pentru a zambi fato, nu pentru amaraciuni.
ti-am zis, da-le emailul meu.

+Quote Post
matusica
post Jan 11 2006, 09:08 AM
Post #45

Tratabil
**

Group: Membru de Onoare
Member No.: 106

Am niste prietenui francezi la care am locuit cateva saptamani: la fel. "Pareil", vorba aceea ;) .
"Ahaaaa, Michel Malais se plange ca n-are bani???!! Dar numai ce si-a luat Mercedes ultimul tip si si-a dat copiii la o scoala privata, la Nantes. De ce nu i-a dat la scoala de stat, ai? Si asta de langa noi, stii ce-a facut?/Ce?/ Si-a amenajat bucatarie deschisa, ca sa vada lumea, si are aici, in spate, alta bucatarie, in care gateste efectiv. Ce zici de asta?/Pai, ce sa zic??!! :fluierat:"
Asa ca...oamenii sunt la fel peste tot. Cei care sunt altfel (evreii, poate) sunt exceptia, nu regula.

+Quote Post
laryysa
post Jan 11 2006, 11:59 AM
Post #46

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

Deci care va sa zica ... eu sunt cea mai fraiera :(
Eu dau totul si nu astept nimic in schimb . Pe mine asta ma bucura , sa pot sa dau , sa pot sa ajut , sa fac omul sa se simta bine . Evident , daca mi se raspunde cu aceeasi moneda nu pot decat sa ma bucur. Dar sa astepti tot timpul sa primesti cat dai mi se pare o utopie , adica nu se va intampla niciodata , tot timpul primesti mai mult sau mai putin , niciodata cat astepti . Asa ca cea mai sanatoasa strategie e dupa mine sa nu astepti nimic.

angel-ul meu SUBSCRIU in totalitate . Si mentionez ca eu (apropos de ce a zis tsunnami cu parasuta la nevoie) am una mare ,mare si rezistenta si inca 4  . Am o prietena de suflet pentru care asi da 10 vieti nu una si ea la fel . Si inca 4 care sunt inima mea si sunt sufletul meu . Daruim fara sa cerem nimic in schimb , acestea sunt mama,  cele doua surori si cumnata mea.

+Quote Post
VisNetic
post Jan 14 2006, 09:10 AM
Post #47

Musafir

cu riscul de a parea un om .. aiurea; trebuie sa spun ca nu am prieteni, in urma unei trieri recente ( in sensul asta un amanunt; am dat cu "delete" la multe din contactele mele din yahoo msg...intr-un act mai degraba impulsiv gen "fuck that!").

mi-am propus sa nu mai folosesc acest cuvant, "prietenie" ; prea multa ipocrizie si niciodata nu mi-a placut sa fiu ultimul om care conteaza....

sunt in continuare prietenul oricui are nevoie de mine, invers insa nu ma mai intereseaza.

daca am nevoie de bani cu imprumut; exista banci
daca am nevoie de sfaturi: exista internetul slava domnului
daca am nevoie de descarcare emotionala si verbala; exista "shirnks" ca sa nu mai spun ca pot la fel de bine cu acelasi rezultate sa vorbesc si singura...
daca am nevoie de orice altceva, sunt sigura ca o sa gasesc un substitute in mai putin de o zi ( media cu care un "prieten" raspunde la urgente).

si tot asa

+Quote Post
Dore
post Apr 8 2006, 09:19 AM
Post #48

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

Tits (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

Prietenia poate insemna multe lucruri, insa cred ca cea mai de seama calitate a celui care iti este prieten este aceea ca ii poti spune orice fara sa te judece, dar nici nu te lasa sa-ti distrugi linistea aiurea: deci trebuie sa stie cand sa-ti traga una dupa ceafa ... verbal. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Imi aleg prietenii dupa calitatea actului de comunicare cu ei si atat. Prieteni "lights" numai pentru iesiri in oras si sesiuni de shopping ... nu multumesc.

Este foarte adevarat ceea ce ai spus, anume ca iti poti gasi prieteni acolo unde te astepti mai putin, poate de aceea este foarte bine sa fim atente mereu la ceea ce ne spun oamenii si nu la cine sunt ei.

Consider ca este firesc sa le spui tot ce ai pe suflet, tocmai de aceea iti sunt prieteni, pentru alinare sufleteasca reciproca. Prietenul adevarat nu seamana in dreapta si in stanga detaliile picante pe care le-a aflat despre tine. Imi cer scuze imediat daca constat ca am "comis-o" sau daca mi se spune ca cea din ce am spus sau am facut a ranit.

Cred ca cel mai important lucru pe care il putem face pentru un prieten sau o prietena este sa-i oferim siguranta ca si daca nu tinem legatura multa vreme, atunci cand se reia comunicarea va fi ca si cum ultima data am vorbit ieri.
Cand exista un interes sincer pentru sufletul prieten este imposibil ca fiinta aceea sa nu se simta confortabil in prezenta ta.
Poate ca putini oameni stiu sa fie prieteni cuiva cu adevarat, fara sa emita pretentii sau fara sa aiba anumite asteptari ... cautand avantaje de alt fel decat cele referitoare la comunicare.

Nu am multi prieteni sau prietene ... dar cei care sunt sa-mi traiasca. Sunt tare mandra de voi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) si orice tristete se dilueaza cand ma gandesc ca urmeaza s-o povestesc unui suflet drag, care gaseste intotdeauna o modalitate sa ma faca sa rad si sa ma convinga sa nu mai iau tristetea prea in serios. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 8 2006, 01:32 PM
Post #49

Musafir

Eu imi aleg prietenii dupa calitatea lor ca oameni, dar am si prieteni cum a spus Dora "de shopping si iesit in oras". Oamenii cu care indraznesc insa sa discut problemele care am framanta sunt extrem de putini si de aceea as fi in stare sa fac multe ca sa ii tin aproape.

+Quote Post
blondina
post Apr 9 2006, 02:59 PM
Post #50

Membru de Onoare

From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Doamne apara-ma de prieteni ca de dusmani ma apar si singur..
Ce adevarat e!..Cel putin evenimentele din ultimul timp m-au facut sa inteleg ca exista un sambure de adevar..

+Quote Post

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 11:57 AM