![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pe mine nu ma incanta deloc luna asta. Nu stiu de ce dar nu am chef de nicio sarbatoare, de ziua mea nici atat, de prieteni (aia care mai sunt) nici macar... Un an stupid.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Inseamna ca e ceva in aer , Pinkule, eu mi-s pozitiva , abia astept sarbatorile , zilele astea dau o tura si dupa cadouri dar te sustin moral si "joinez" clubul celor care mai au prieteni din categoria " aia care au mai ramas".
Eu una nu stiu ce-i cu oamenii astia, am zis ca e ceva cu mine dar acum ca te-am citit si pe tine parca ma simt mai putin singura in enigma asta a mea cu prieteniile care acum sunt, acum nu le mai vezi. Cred ca dupa o varsta se leaga din ce ince mai dificil prietenii trainice si alea vechi dispar cu mai multa usurinta pe motiv ca fiecare se reorienteaza in viata si isi seteaza alte prioritati. In fine , subiectul e stufos, sa nu poluez topicul asta cu probeleme existentiale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Te pup. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lary, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ah, e perfect topicul asta, ma pun acum pe citit din urma, nu cred ca il vazusem pana acum.
|
|
|
![]()
|
|
Eu sunt cam dezamagita de cei din jurul meu dar sincer nu cred ca cei din jur sunt foarte multumiti de mine.
This post has been edited by Pink Lemonade: Dec 8 2009, 05:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eh, eu am renuntat sa imi mai fac iluzii sau vise si nu mai am nici o asteptare. In felul acesta macar nu o sa mai resimt vreodata dezamagiri de proportiile celor resimtite si mi-am jurat ca nu ma voi mai lasa vreodata manipulata de prieteni. Ceea ce e un mare pas inainte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laryss_A, eu nu vreau sa citesc din urma. Insa rasfoind am ajuns la concluzia ca de multe ori ne dorim de la ceilalti ceea ce nu sintem in stare sa oferim. Si asta e foarte trist. |
|
|
![]()
|
|
Da, ar fi mai usor fara asteptari....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...Insa de cele mai multe ori, oricit de mult am fi educati sau ne-am auto-educa, pe undeva, in adincul sufletului, ne dorim macar sa fim tratati macar la fel cum ii tratam noi pe cei pe care ii iubim. Eh, e grele...
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca toti suntem asa. Sunt totusi fericita ca-i am pe ai mei parinti sanatosi si aproape.
Ah, si pe domnul meu... Il uitasem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Ideea este ca ...si daca sa spunem ca ai acea 'inaltime" sufleteasca sa faci fara sa astepti nimic inapoi , la un moment dat ramai ca un sac golit, ai nevoie de ceva care sa umple golul, venind din partea celor carora tu le-ai tot dat. Si atunci apare rationamentul despre care spui tu Di , de tip "ne dorim macar sa fim tratati macar la fel cum ii tratam noi pe cei pe care ii iubim." Iar cand chestia asta nu se intampla asa, apare frustrarea....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 02:27 AM |
|