![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Baby_nf din cate stiu eu sunt doua chestiutze diferite...iar peelingul chimic stiu ca e recomandat dupa sa se faca dupa 25 de ani din cate stiu eu...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit, Arissuca!
:welcome: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ciresica, asa e, exact cum spui: am incercat sa evit gelurile de curatare, am folosit numai Sebium H2O si rezultatele nu au intirziat sa apara: curata pielea foarte bine, nu o usuca, nu o descuameaza, reduce secretia de sebum etc etc etc. Eu nu stiu cum este gelul Keracnyl, sau Ducray - ca n-am avut - dar sunt convinsa ca nu sunt asa faine ca lotiunea asta de demachiere.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Eu am si gelul de curatare de la ducray-keracnyl si gelul sebium.Am renuntat la primul in favoarea celui sebium-bioderma pentru k e mai soft, nu usuca pielea.Keracnyl-ul ususca excesiv pielei, insa combinat cu o crema adecvata poate face casa buna.Eu o vreme (cateva luni bune, pe timp de vara ce-i drept, l-am folosit simplu, adica dupa spalarea cu gelul respectiv nu ma mai dadeam cu absolut nimic si, la momentul respectiv pot spune k mi-a ameliorat simtitor acneea.Anul asta, am incercat acelasi lucru si am observat k nu-l mai pot folosi fara a aplica imediat o crema hidratanta (usor hidrat.), si nici nu a mai avut acelasi efect benefic.
Dar,per ansamblu, ma declar multumita de ambele produse QUOTE Eu nu stiu cum este gelul Keracnyl, sau Ducray - ca n-am avut - dar sunt convinsa ca nu sunt asa faine ca lotiunea asta de demachiere. delphina, gelul de la ducray-keracnyl, nu este demakiant, este pur si simplu "gel de spalare", un fel de inlocuitor de sapun fara sapun....ca si gelul de la bioderma (a nu se confunda gelul de SPALARE, cu cel DEMACHIANT).....cred k ambele sunt bune, numa' k depinde foarte mult de pielea fiecaruia... pupicei :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
si mie imi usuca pielea un pic, dar nu f rau. oricum eu dupa ce il folosesc ma dau imediat cu o crema ca altfel nu se poate. ma refer la perioada asta rece, ca vara e altfel... o sa incerc si eu numai cu sebium o vreme sa vad cum e. multam de raspunsuri fetelor :)
:-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Am o problema :o
Nu am luat inca zineryt :fluierat:, cu taoate astea zona mea cu acnee (intre spatncene) se cojeste ingrozitor :'( Adevarat e ca nu prea dau cu crema ca sa nu incarc tenul. ??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor :), si bine ati venit Arissuca si Elenutza :welcome: :floricele: !
Vad ca toata lumea se agita cu fondul de ten & co., nici eu nu m-am hotarat pana acum ce sa-mi iau desi as vrea un nou FDT... Ezit intre Covermark, Estee Lauder, Dior, Lancome... pana in vara poate voi reusi sa ma hotarasc :D! In alta ordine de idei, sunt cam nemultumita, mi-au aparut ceva imperfectiuni, si mai ales un monstrulet in barba, asa cum nu am mai avut de foarte muuuuulta vreme :'(! Chiar nu inteleg de ce, iau in continuare gemoderivate, spironolactona, vitamina B6... Am inceput sa iau si un antialergic pe baza de plante (trei frati patati, urzica etc.), sper sa nu fie asta cauza... :( Oricum saptamana asta as vrea sa ajung la dermatolog (sper sa reusesc) si cred ca ii voi cere sa-mi prescrie si Roaccutane (iata ca am ajuns si la the final frontiere, hi), daca nu vrea voi incerca sa-l obtin de capul meu de la farmacie (am langa mine o farmacie unde sunt niste tinerei mai "pe dinafara"... ::)). Cam astea sunt noutatile mele, sper sa fie mai bune peste ceva vreme (putina ;)), va pup pe toate!!!! Fara legatura cu acneea, mi-am cumparat crema regeneranta de noapte din gama Blossom de la Elmiplant, vreau s-o folosesc pentru conturul ochilor - am auzit multe pareri bune despre aceasta gama si cum incepe sa ma terorizeze ideea ridurilor... :-X Mai ales ca cele din jurul ochilor se pot forma atat de usor... Chiar vreau sa cumpar si serul acela in fiole cat de curand, tot pentru zona ochilor... Si tot de la Elmiplant mi-am luat balsamul post-epilat, l-am folosit o data si e ok - hidrateaza, intra rapid in piele, si citisem o multime de lucruri bune si despre el (produsele acestea care teoretic inhiba cresterea firelor de par impiedica de obicei cresterea firelor pe sub piele, un fenomen foarte neplacut de care cred ca se lovesc foarte multe dintre noi... :-). Daca imi mai aduc aminte ceva, va mai scriu ;)! Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor. multumesc de primire! :-*
Angelito, eu mi-am luat (de Mos Nicolae) serul de la Blossom si crema antirid si le folosesc pt zona ochilor. Sunt grozave! Eu eram dezastru in jurul ochilor si indiferent ce foloseam pielea era flasca si lipsita de elasticitate si de riduri... ce sa mai vorbesc... :'( Dar produsele astea chiar mi-au depasit asteptarile :) Merita banii. Dupa 2 sapt chiar e o schimbare. 8) Pacat insa ca nu-mi prieste si crema Bioten (hidrateaza f bine dar e comedogena pt mine; cred ca eu sunt acel 1% la care nu merge :'( ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Arissuca, ce bine ca ne-ai zis de fiolele Blossom, si eu tot vreau sa-mi iau inca de cind o aparut :)
Aoleo, ce de mai batem cimpii p-acilea, de ne vede mama noastra a tutulora, ne ia de cap! Hai sa fim cuminti :) ??? ::) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Chicas, ce mai faceti, vad ca nu mai da nimeni nici un semn. Sunteti bine cu fata, cu elefantii :fluierat:, ca vine revu' si trebuie sa aratam impecabil.
Despre mine, mi-a aparut un elefant pe campiile barbitei :'(, cei din frunte s-au retras catre meleaguri mai calde :P Va pup :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:05 PM |
|