IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
zetta
post Jun 19 2006, 08:53 AM
Post #1091

Musafir

Intrebare..
Mi-am luat si eu brevoxyl pt ca mi-au aparut ceva mai multe cosuri ca de obicei si vreau sa stiu cum il folosesc si daca merge cu cremele pe care le folosesc eu:
deci pt demachiere folosesc 3-step de la Clinique dimineata si seara :crema de zi este superdefense spf25 iar cea de seara este total turnaround (plus crema contur de ochi tot de la clinique.) si odata pe sapt mai folosesc si gomajul de la estee lauder cu care ma impac chiar foarte bine.
cum folosesc brevoxylul spuse fiind cele de mai sus? Trebuie sa-mi schimb crema de seara?
pupici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post Jun 19 2006, 10:51 AM
Post #1092

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

ce sunt punctele albe? arata cumva pielea ca si cum ar urma sa se exfolieze? adica niste puncte (ff multe la nr) albe, mici ridicaturi ? cred k am facut si eu de la brevoxyl, arata cam k atunci cand imi scotea la suprafata retin a mizeria (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)
apropo, ma pot arde de la retin fara sa ies la soare, daca aplic crema si respect pasii (vreau sa il folosesc zilnic, k sa termin odata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) )... deci dupa demachierea, la 30 min. aplic, dupa ink jumate de ora ictyane in fiecare seara... in rest nu mai folosesc nimik

+Quote Post
angeldust
post Jun 19 2006, 01:11 PM
Post #1093

Musafir

Pana la urma mi-am luat Photoderm Max SPF 50+ Fluid ca Photoderm AKn nu aveau. Sper sa fie bun nu l-am incercat inca.
Acum am alta problema.
Cu crema asta slabe sanse sa ma bronzez pe fatza, asa ca as vrea sa imi iau pt fatza un autobronzant. Am vazut la Sensiblu unul de la Avene nu mai stiu exact cum ii zice dar era in jur de 400 si ceva de mii. Nu stiu ce sa fac...sa il iau pe ala, aveti vreo propunere mai buna?

+Quote Post
kale
post Jun 19 2006, 01:24 PM
Post #1094

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

angeldust, eu am avut o crema coloranta de la nivea...culoarea era ok, un auriu placut, insa mi-a incarcat aiurea tenul si m-am iritat..despre cel de la avene nu stiu daca iti va face probleme sau nu

sweet da, tenul meu e uscat, am ramas cu pete de la cosuri si mai am pistrui-cativa, nu foarte multi-dar si pete de la soare, cred..ma gandesc sa-mi iau diacneal si sa dau seara, iar ziua keracnyl..oricum e pe terminate, nu mi-a ajuns nici macar 3 saptamani, am dat cu el dimineata si seara, zilnic ..stiam ca cei de la roc aveau o crema antipete, dar nu-mi pot aminti deloc cum se numeste, speram sa stiti voi

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 19 2006, 01:42 PM
Post #1095

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

angeldust tot ce iti pot spune este ca si eu intentionez sa-mi iau de la avene, despre crema de la nivea eu stiam ca face porcarioare pe fata insa pe avene daca scrie ca e noncomedogen eu ii cred (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) si deocamdata asta e ce am gasit si eu si chiar vreau sa-mi cumpar asa ca in cazul in care mi-l iau inaintea ta te tin la curent cum se comporta pe piele si daca sunt multumita sau nu, cert este ca deocamdata mai astept putin pentru ca am apucat sa merg la mare doua zile si sa ma ard ( din greseala (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) pentru ca anu am voie sa ma expun) si logic ca am inceput sa ma cojesc asa ca astept sa-si revina pielea ca sa pot folosi un autobronzant de corp si cel de la avene pentru fata. pupici

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 19 2006, 06:32 PM
Post #1096

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Kale, e ceva in genul Roc Soya Unify, parca e o gama intreaga...si nu mai stiu cum, crema?
Nu am folosit-o, dar parca am auzit de ea.

+Quote Post
angelito
post Jun 19 2006, 06:41 PM
Post #1097

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor!!

Revin si eu cu noutati dupa week-end - in primul rand, azi am fost la tratament facial - in sfarsit!! Si a fost ok, n-am ramas cu semne, pete, sau altceva, am mult mai putine puncte negre, si cand ma uit in oglinda, chiar mi se pare tenul mai luminos (sper sa nu fie doar efectul autosugestiei). Tratamentul a durat cam o ora, si a constat in: demachiere, tonifiere, peeling, abur (putin), dilatarea porilor cu ajutorul unui instrument special, aspirarea punctelor negre cu un aparat si curatarea cu o cureta, inchiderea porilor cu ajutorul unui instrument, masca hidratanta si calmanta, masaj cu crema de galbenele, aplicarea unui ser si a unei creme. Produsele folosite au fost Lendan, iar tratamentul a costat 300.000 - l-am facut acasa la aceasta doamna (de care am aflat de pe forumul eva, btw (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), care e foarte blanda si priceputa, si foarte amabila. Am stabilit deja sa ma duc si saptamana viitoare, si voi lua si catalogul cu produsele, sa vad daca e ceva interesant... Partea mai putin buna e ca "salonul" nu e luxos, si e si departe (de mine, de centru), dar asta e, deocamdata mi-a placut aici si voi mai merge.

Si pentru ca tot eram in zona, am trecut pe la Insect Farm, si am luat pliante cu produsele - pentru ten cu probleme aveau trei produse: lotiunea si crema pentru adolescenti, si crema inhibitoare (inhiba activitatea glandelor sebacee). Dar m-am descurajat cand am citit in pliant compozitia produselor (din fericire era trecuta acolo) - crema pentru adolescenti contine intre primele 3-4 ingrediente lanolina si un miristat (ambele substante sunt foarte comedogene si iritante), lotiunea contine mult alcool, iar compozitia cremei inhibitoare n-am gasit-o. Pacat, pentru ca, cel putin in cazul cremei pt adolescenti, restul compozitie era ok (ulei de tea tree, hammamelis etc.), si nu era nici agresiva (dimpotriva, cred ca este chiar hidratanta si hranitoare). Dar asa nu am indraznit sa cumpar nimic, si ma gandesc acum sa scriu un mail sa intreb ce e cu ingredientele astea comedogene in produse antiacneice... Si imi pare rau ca am uitat sa intreb cam ce preturi au produsele.

Am mai fost si la farmacie sa intreb de serul Flavo-C, dar nu-l mai aveau, asa ca voi suna ca sa-mi pastreze un flacon cand mai aduc. Si m-am tot uitat dupa o crema cu factor de protectie foarte ridicat - ezit intre Vichy 60 (hidratant cu efect mat), Photoderm Max fluid pentru ten gras (SPF 100 sau 50+, dupa noile reglementari...) si Photoderm crema pentru indepartarea petelor - o crema cu factor de protectie si antioxidanti, care elimina petele si face tenul mai uniform (tare ma tenteaza aceasta crema, mai ales ca in week-end am fost la munte, si desi am stat numai la umbra, m-am inrosit putin, iar in jurul ochilor mi-au aparut mici pete maronii, grrrrrrrrrrrrr).

Si tot umbland azi prin farmacii, am observat o noua gama de produse, Regal (rusesti?!), intre care o gama pentru adolescenti care arata tare haios (dar n-am apucat s-o studiez). De asemenea, am vazut intr-o farmacie si produse Green Mama , produse cu extracte naturale - mi-a placut in special o crema (sau gel) cu antioxidanti - super compozitie, plina de antioxidanti, iar preturile sunt foarte accesibile.

Angel, cred ca autobronzantul Avene e ok...

Cam atat deocamdata, ca trebuie sa fug!!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
17girl
post Jun 19 2006, 08:26 PM
Post #1098

Incurabil

Member No.: 185

angelito, ce bine k ai gasit o cosmeticiana klumea, spune pls cum o cheama si o adresa ceva... din cate stiu produsele lendan is profi... cel mai mult mi-a placut k dupa abur are ceva cu ce sa iti inchida porii, marea mea problema...

tenul mei e in cea mai proasta stare de la nastere incoace... am 2 cosuri cate unul pt fiecare obraz, si ceva ce tind sa cred k is puncte albe, pe absolut toata fruntea si barbia... it sucks (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)

as merge si eu data viitoare cand ajung in buc la cosmeticiana aia, k din cate am inteles la silhouette e nu shtiu cate sute de euro (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kale
post Jun 19 2006, 10:15 PM
Post #1099

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

da, ioana, aia este..am fost azi intr-un help net si am stresat bine de tot farmacista pana mi-a zis tot ce stie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

crema de la roc e tare scumputza, cam 1.300.000, insa diacnealul e ok, cam 450.000..si cei de la skincode au una tot pentru luminozitatea tenului, la 550.000 , cu fp 12 ..cred ca o sa fac o schema de tratatment cu diacneal, keracnyl si skincode, folosite alternativ...daca nici asa nu trec petele, trec la dalta si ciocan (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 20 2006, 12:05 AM
Post #1100

Musafir

Am nevoie de voi.....mi-a vorbit cineva de produse de la firma FOREVER LIVING PRODUCTS (FLP tm).....sunt pe baza de aloe vera,naturale......au tot felul de creme,geluri,nectaruri,pastile,ceaiuri.....tipa a folosit pentru niste pete de pe corp cu care se chinuia de un an,a scapat de ele miraculos cu produsele astea.....am vazut un catalog,dar au o groaza de produse......ati auzit de produsele astea,ati folosit vreuna din voi pt acnee?????????

+Quote Post

471 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 08:14 PM