IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
berbecutza
post Dec 22 2005, 09:39 AM
Post #111

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

oooooooo au plecat elefanteii... acum bag argila la greu si hidratez bine ca sa nu am vreo surpriza acum de sarbatori  :-X da-i cu scrub, da-i cu gel spumant, da-i cu toner, da-i cu crema... tot tacamul...gees!!  :-X
Go to the top of the page

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 22 2005, 09:41 AM
Post #112

---

Member No.: 28

oaliii, berbe ai intrat in forta ha?
Cu ce te hidratezi mataluta, ca eu nu stiu deloc ce sa mai pun pe fata?

+Quote Post
berbecutza
post Dec 22 2005, 09:46 AM
Post #113

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

Dupa atatea tepe (tot felul de creme dupa care veneau elefantii  :-X) m-am gandit sa incerc si crema asla vital  pt care facusem o promotie (e pt ten combinat) si vreau sa spun ca-mi face minuni  :o nu incarca tenul, il catifeleaza, hidratare maamaaa maamma.. sunt super multumita ca mi-am gasit o crema care vb pe limba mea  :) si am observat eu ca-mi linisteste elefanteii care vor sa erupa (contine argila, probabil de-aia)

+Quote Post
elle_ni
post Dec 22 2005, 11:14 AM
Post #114

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Mai, mi se termina demakiantul sebium si nu stiu ce as putea folosi in locul lui pana la umplerea pungutzei cu 2 bani...am unul nou de la garnier, bidonas verde, pentru ten mext, parca, da' nush de ce acum mi se pare k un demakiant obisnuit parca nu se ia de tot dupa fata...parca inca mai ramane in piele...bine, asta poate si pentru k sebiumul il foloseam dupa ce ma spalam (pentru k nu ma mai makiez, deci nu ar fi fost necesara demakierea completa inainte de spalare), pe cand la un demakiant obisnuit tre ' intai sa ma demakiez si apoi sa ma spal, nu?

da' ceva naturel ce pot folosi?putina lamaie cu apa ar fi buna in loc de demakiantul asta?

+Quote Post
tits_herbert
post Dec 22 2005, 12:13 PM
Post #115

---

Member No.: 28

Nu lamaie, ca e cam iritanta pentru fata, fetele, spuneau de Blossom care e si necomedogen si foarte bun. Mai asteapta raspunsuri ca eu tot sebium am. Te pup

+Quote Post
angelito
post Dec 29 2005, 11:36 AM
Post #116

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Elenutza, intr-adevar demachiantele de la Elmiplant sunt foarte bune, le poti incerca cu incredere...

Va tzuuuuc  :-*!!!!!

+Quote Post
eva_ralu
post Dec 29 2005, 12:09 PM
Post #117

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 99

Cat costa serul ala de la Blossom ?

+Quote Post
arissuca
post Dec 29 2005, 12:44 PM
Post #118

Membru de Onoare

Member No.: 104

Eva_ralu, serul e intre 480-550mii lei. Dupa ce ai amestecat flaconasele il poti pastra o luna. Tratamentul treb sa fie min 14 zile. Serul se aplica in fiecare seara, pe pielea perfect uscata.

+Quote Post
Ariana
post Dec 29 2005, 04:27 PM
Post #119

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele serul se foloseste si pentru ridurile din jurul ochilor ?Sau folosesc crema de noapte pt asta?

+Quote Post
arissuca
post Dec 29 2005, 05:44 PM
Post #120

Membru de Onoare

Member No.: 104

Ariana, daca nu ai mari probleme in zona ochilor (multe riduri) eu cred ca poti folosi doar cremele antirid.

Dar daca tot iti cumperi serul, il poti folosi si  pt zona ochilor (in indicatiile de pe ..."prospect" e mentionat ca, la aplicarea serului in zona ochilor treb sa avem grija sa nu ajunga si in ochi. Eu am patit-o, din prea multa "ravna").  Eu il folosesc numai pt zona ochilor si pt un ridulet de pe frunte. Dupa ce se usuca serul (sau dupa 30min, daca am rabdare) aplic si crema antirid. I-am intrebat pe cei de la Elmiplant cat treb sa astept dupa aplicarea serului pt a putea folosi apoi crema dar nu mi-au raspuns. >:(  .  Inca.  :)

Oricum, mie mi se pare cel mai bun produs dintre cele pe care le-am folosit pana acum pt ridurile din zona asta (si am incercat destule!).

+Quote Post

471 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 02:28 AM