IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Jun 20 2006, 07:52 AM
Post #1101

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

kale, nu stiu cum e crema aia pt luminozitate de la Skincode, insa eu nu am fost deloc multumita de produsele lor..am avut un gel de fata, avea si Sodium Laureth Sulphate si Sodium Lauryl Sulphate, ambele iritante si imi simteam si eu pielea mai uscata, mai agresata..am avut si crema matifianta, care de fapt imi ingrasa mai mult tenul si lucea poate chiar mai tare..eu am ramas foarte dezamagita de Skincode, nu as mai cumpara nimic de la ei...
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 20 2006, 08:00 AM
Post #1102

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Kale, bine ca stia ceva...eu degeaba le terorizez, imi dau seama ca sunt "nevinovate" si chiar nu stiu mare lucru.
In alta ordine de idei, am incercat o varianta proprie a unei retete preluate de Angelito, cea cu Apidermin:
Intr-o crema Apidermin (45.000 de lei) adaug o jumatate de lingurita de miere de albine, 10 picaturi de vitamina A, vitamina E, un strop de ulei de masline presat la rece, o lingurita de polen pisat (50.000 de lei, se gaseste direct la apicultori) si o fiola de laptisor de matca (asta se gaseste in principiu la plafar, iar o cutie cu 10 fiole si 10 dizolvante costa in jur de 180.000 de lei iar eu adaug in fiola cu laptisor de matca o jumatate de fiola dizolvant cu pipeta - cand scoti laptisorul trebuie sa-l tragi tot cu o pipeta ca altfel nu iese).

Initial era postata la ten iritat, dar cred ca merge si la ten "iritat" de produse antiacneice, gen Retin A, Brevoxyl etc. Varianta mea e cu polen si ulei de catina, mai ma gandesc sa adaug si miere si ulei de masline, daca nu e prea mult. Am folosit-o seara de vreo doua ori si dimineata arata fain tenul. Avand in vedere ca am respectat doar polenul din reteta originala, ma gandesc ca el face diferenta, eu nu am ten uscat si totusi pana dimineata crema e absorbita mai bine decat unele mai putin "grase" pe care le foloseam de obicei.

+Quote Post
angelito
post Jun 20 2006, 02:17 PM
Post #1103

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Fetelor, din cate am inteles eu gama Soya Unify de la Roc nu e cine stie ce (si mai e si destul de scumpa).

De la Forever Living Products am auzit pareri bune despre sprayul Aloe First si despre crema cu aloe si propolis. Problema e ca niciodata nu stiu daca cei care sunt ff incantati de ele nu sunt cumva si distribuitori... Eu am avut un gel de aloe de la ei, era de fapt lichid, continea parabeni, mirosea urat si nu avea nici un efect notabil. Aaa, si era si foarte scump!!

Cat despre Keracnyl, cand l-am folosit eu, acum cativa ani, am avut rezultate destul de rapide (intr-o luna pielea arata deja ff bine), dar nu-mi pot da seama daca numai din cauza lui, a celorlalte produse sau a combinarii lor... Acum mi se pare si mie ca mare efect nu prea are (il folosesc de vreo 2-3 luni pe barbie unde am cateva pete, si s-au mai estompat, dar putin...). Am si Diacneal, dar n-am apucat sa-l folosesc mult timp, imi era teama sa nu-mi agresez tenul. Dar cred ca voi incepe sa-l folosesc alternativ cu Keracnyl-ul, pe pete...

Cosmeticiana se numeste Alina si face tratamente (faciale, corporale - electrostimulare, masaj etc.) acasa, undeva prin Teiul Doamnei - daca are cineva nevoie ii pot nr. de telefon. Eu o sa merg maine cu sora mea la ea, si mi-a promis ca-mi aduce si catalogul cu produsele Lendan, sunt chiar curioasa ce si cum, sa vad daca produsele profesionale sunt mai bune decat cele din farmacii si parfumerii (ea asa spune, dar ma rog, e si normal... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). As vrea sa gasesc un produs eficient pentru imperfectiuni si pete, care sa nu irite, sa nu deshidrateze si sa nu fie fotosensibilizant (nu stiu daca e posibil, hihihi).

Maine ma voi duce sa-mi iau si serul Flavo-C, am sunat sa-mi fac "rezervare" (chiar imi ziceau fetele de la farmacie ca e ff cautat). Si am mai vazut produse ale acestei companii, Auriga , si intr-o farmacie de la mine din cartier, iar preturile mi se par ok.

+Quote Post
17girl
post Jun 20 2006, 02:52 PM
Post #1104

Incurabil

Member No.: 185

imi amintesc k la "ce se intampla doctore" arata f des tratamente cosmetice pt diferite probleme... si saloanele prezentate arata f dragut, la fel si aparatura si rezultatele, oare cum sa fac sa aflu numele salonului prezentat acum sambata? mi-a placut mai ales masca facuta, dar si celalalte (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 20 2006, 11:19 PM
Post #1105

Musafir

Flavo-C 'ul cela ziceti voi ca e in jur de um milion si ceva? Si are doar 15 ml....cat timp poti sa te dai cu el ? ma gandesc ca nu tine prea mult. Anyway, dc ziceti ca efectele sunt spectaculoase probabil ca isi merita banii. Ma tenteaza si pe mine ce-i drept dar mai astept pareri.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 20 2006, 11:24 PM
Post #1106

Musafir

mi-am luat ieri de la o farmacie din centru, aia cu usi care se deschid automat, ca tot timpul uit cum ii zice, langa barul unde ne-am intalnit atunci, angeldust. a costat 52 ron si e chiar ok, e o solutie uleioasa si nu cred sa se termine repede si chiar aplicat peste noapte imblanzeste ridurile si le estompeaza. e chir ok, so far. L-am folosit de vreo 3 ori. noapte buna.

+Quote Post
angeldust
post Jun 20 2006, 11:27 PM
Post #1107

Musafir

Merci mult walpu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar acum citeam posturile din urma si am vazut ca am inteles eu gresit si ca e 500 si ceva. Anyway tot ieftin nu-i (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Dar e tentant (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 21 2006, 10:18 AM
Post #1108

Musafir

Chiar nu a folosit nimeni produse de la FOREVER LIVING PRODUCTS(FLP) pe baza de aloe vera.....ca tare ma tenteaza dar nu stiu ce sa achizitionez....... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 21 2006, 11:30 AM
Post #1109

Musafir

Nu am folosit dar am auzit ca nu e cine stie ce de capul lor. Sunt in genul avoanelor din cate stiu eu.

+Quote Post
angelito
post Jun 21 2006, 04:32 PM
Post #1110

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor!

In seara asta ma duc sa iau si eu Flavo-C-ul, de-abia astept sa-l folosesc!!

Cat despre produsele astea gen FLP, problema e ca e foarte greu sa afli pareri obiective despre ele... Majoritatea celor care le folosesc le si vand, si atunci bineinteles ca de la ei n-o sa auzi decat ca-s miraculoase toate! Daca vrei sa incerci, Kary, eu zic sa incepi cu sprayul Aloe First, pare a fi unul dintre produsele lor de referinta...

Angel, ai folosit fluidul solar Photoderm? Ma intereseaza parerea ta pentru ca as vrea si eu sa-l cumpar, si sa-l folosesc alternativ cu crema impotriva petelor...

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 08:36 PM