IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ariana
post Dec 29 2005, 06:20 PM
Post #121

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Arisuuca merci mult.Chiar imi pare rau ca nu mi-am cumparat serul azi.Dar maine actionez :)
Si eu am un ridulet pe frunte pt ca ma  incrunt in momentul in care ma concentrez :) si zambesc f mult si au inceput sa se vara ridurile de expresie din coltul gurii cand sunt f f obosita.
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Dec 29 2005, 08:57 PM
Post #122

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Ariana, cu multa placere!  :-* 

+Quote Post
elle_ni
post Dec 29 2005, 10:48 PM
Post #123

Incurabil

Member No.: 107

Elenutza, intr-adevar demachiantele de la Elmiplant sunt foarte bune, le poti incerca cu incredere...

Va tzuuuuc  :-*!!!!!

ingeraselor, ok, imi iau demachiant blossom ca e necomedogen (am garnier dar nu numai ca e comedogen, dar daca erasticloiu' mai mare, cred ca puneau toata lista de ingredinte naspa, da' n-au mai avut loc si au pus is ei cate au incaput-so, garnierul e naspa pentru un ten naspa  :P)

DAR, problema mea era tonicul:CE TONIC SA-MI ALEG?sa fie necomedogen, sa nu fie sticky, sa ....stiti voi, sa fie perfect...hai, ca stiu ca exista....spuneti-mi si mie....delphi...angeliro, fetelor, o idee va rog....

si va multumesc frumos-frumos  :-* :floricele: :-*

nu stiu daca am postat bine acest subiect (daca nu, rog ingerasii moderatori sa ma scuze si sa "ma mute" unde trebuie...)

so, a folosi cineva produsele floritene?as vrea sa-mi iau o loiune tonica, un gel pentru pucnte negre si o cremuta...

uitati linkurile produselor:

http://www.naturaplant.ro/produse/1730/Gel...atare_Floritene
http://www.naturaplant.ro/produse/1726/Gel...negre_Floritene
http://www.naturaplant.ro/produse/1727/Lot..._tendinta_grasa
http://www.naturaplant.ro/produse/1716/Flo...ritene_Lipstick

si in special asta cum vi se pare ca si compozitie?
http://www.naturaplant.ro/produse/1692/Flo...ol_50+AHA+Vit.C

pupicei :-*

+Quote Post
arissuca
post Dec 30 2005, 03:48 PM
Post #124

Membru de Onoare

Elle_ni, atentie mare la fiolele cu retinol. Mie mi s-a parut fff dur, m-am iritat rau de la serul asta desi am pus f putin si cel mai rau a fost ca, atunci cand m-am dat, a ajuns putin si deasupra pometilor si in zona aia m-am inrosit rau de tot si mi-a aparut si un rid dupa 2 zile de utilizare. :(  Cred ca din fiolele alea ar treb sa se puna cateva picaturi in crema de fata si ar treb sa se specifice sa evitam zona ochilor.

Am mai folosit de la Floritene fiolele pt ten acneic si nu mi s-au parut deloc grozave. Se aplica dimineata si dupa 10min se poate aplica o crema. Problema era ca imi lasau tenul f lipicios si n-am observat nici o imbunatatire, ba, dimpotriva, mie mi s-a parut ca imi apareau si mai multe comedoane si parca erau mai negre si mai evidente. :'(  Asa ca ambele seruri au ajuns la cos. Altceva n-am mai folosit din gama asta. M-am cam lecuit.

A! Si cu retinolul n-am patit-o numai eu ci si o prietena de-a mea care are un ten mult mai rezistent decat al meu.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 2 2006, 03:50 PM
Post #125

Incurabil

multumesc, arissuca...so, produsele floritene sa nu fie asa bune?sa vad...pana una-alta, am fost azi in mall si am vazut o groaza de fdt-uri, ca m-am pierdut, nu alta....ma mut la topicu'fdt necomedogen, sa va inebunesc si p'acolo....

+Quote Post
eva_ralu
post Jan 2 2006, 06:16 PM
Post #126

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 99

Fetelor, LA MULTI ANI CU BUCURIE!!!
  Arissuca, multumesc de raspuns, dar mai vreau sa te- ntreb daca ai vazut rezultate de la Blossom(parca asa se scrie??) . Eu am multe riduri in zona ochilor si am folosit Vichy si Avene, dar nu am vazut vreun rezultat. Si sa dau 500.mii pt o luna e cam mult, dar daca merita... Multumesc frumos!!!

+Quote Post
Ariana
post Jan 2 2006, 06:35 PM
Post #127

Membru de Onoare

Ralu si eu am dileme din  astea.Eu folosesc Nivea Q10 am fost f multumita dar parca as vrea sa il schimb.
Am avut si de la Avon un ser Anew si inebuneam ce nasol ma strangea parca pielea si dupa aceea am vazut ca fetele nu recomandat gelul pt zona din jurul ochilor.

+Quote Post
arissuca
post Jan 3 2006, 02:38 PM
Post #128

Membru de Onoare

Da, am avut rezultate bune cu serul de la Blossom. Maine termin sticluta, il folosesc de o luna pe zona din jurul ochilor (pe pleoape, sub ochi, pana spre pometi si la coada ochilor) si pe frunte. Si am dat, nu gluma! Avand in vedere ca la alte produse e mentionat ca treb sa le folosesti cel putin 3 luni pana sa apara efectele.... De acum o sa folosesc numai crema antirid de la Blossom pt zona ochilor si sper sa se mentina efectele. Ridurile sunt mult atenuate, pielea este intinsa si elastica. Daca intr-adevar este stimulata productia de colagen, atunci efectele ar treb sa dureze, mai ales daca se continua cu crema antirid.

Eu am reactionat ff bine la serul asta. Am o prietena care a folosit 3luni crema pt ochi de la RoC si nu a avut nici un efect, nici macar nu a prevenit aparitia altor riduri. In schimb, si ea e multumita de Blossom. Dar nici nu te poti astepta sa-ti dispara instantaneu toate ridurile (in cel mai bun caz sa se atenueze si sa se previna formarea altora). Si, oricum, depinde cum reactioneaza tenul fiecareia. De pilda, am cunostinte care sunt f multumite de Vichy si de RoC.

Pe site-ul celor de la Elmiplant, la sectiunea opinii, scria cineva ca dupa 2 luni de utilizare a cremei cu colagen i s-au atenuat vizibil ridurile. Mie mi se pare ca Blossom e "mai cu moţ" asa ca sper sa fiu multumita dupa cateva luni de folosire. :)

Atentie! Sunt persoane care au facut alergie sericina, asa ca eu zic sa va luati intai crema Blossom si daca totul e ok sa va achizitionati abia apoi serul. Mai bine dati mai intai 150mii pe crema  decat sa luati serul cu 500mii si sa va treziti cu cine-stie-ce surprize! Daca reactionati bine la crema este exclus sa aveti probleme cu serul.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 4 2006, 01:21 PM
Post #129

Incurabil

am postat pe altundeva un subect cu titlul "homeopatie" si ma ignora lumea >:( :(...si'cerc si p'acilea....so, vreau s-o dau pe homeopatie ca sa tratez intern cauzele aparitiei acneei...sunt increzatoare in aceste tratamente pe baza de granule, stiu ca voi fi consecventa, numa' ca sunt in cautare de sustinatori morali ;D...mi se alatura cineva, sau ma lasati si aici singurica :(?

am o fata cum n-am mai avut de multisor, dar ma ingrozeste gandul ca acneea mi-ar putea reveni...si apoi, odata cu acneea, am inteles ca prin homeopatie tratezi si alte disfunctiuni din organism (disfunctiuni existente la orice om, probabil ca numa' copiii nu o au...inca...)

va astept cu bratele deschise sa-mi impartasiti parerile...ca pe parerile voastre m-am bazat de nenumarate ori, si bine mi-a fost..

va tzuc :-*

+Quote Post
Ariana
post Jan 4 2006, 01:42 PM
Post #130

Membru de Onoare

Ce granule?Hai ca ma duc sa citesc ce ai scris la "Homo" :)...

+Quote Post

471 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 05:29 AM