IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
andreica
post Aug 19 2006, 09:06 AM
Post #1361

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Florina,

cred ca rretinul este bun pt ce ai tu, pt ca ajuta si la punctele negre si la cele albe si la cele mai mari din piele. Numai ca la inceput, in primele 2, 3 saptamini va urma o inrautatire a aspectului tenului, pt ca scoate la\ suprafata tot ce ai in piele, tocmai ca sa la vindece si sa nu mai apara.
Aasa ca daca ai un pic de rabdare (stiu ca e groaznic de greu si eu ma confrunt cu problema asta), vei vedea rezultate bune, cam in 2, 3 luni. Si apoi tre sa continui sa o folosesti, ca sa preintimpini aparitia altor cosuri.
A, si alt efect al retinului este ca ususc pielea f tare, asa ca nu aplica decit f putin si foloseste o crema hidratanta, fie cam dupa juma de ora, o ora de cind ai aplicat retinul (cu care te dai seara), fie te dai cu mai multa crema hidratanta a 2 a zi de dimineata.
Ai grija, daca iesi afara, tre sa te dai si cu o crema cu factor de protectie, pt ca altfel poti ramine ce pete.
Referitor la pastile, la mine, fiind o problema hormonala, am rezolvat doar cu pilule (Yasmine).
Dar depinde de la caz la caz. Tocmai de aia ar fi bine ca, macar pt tratamentul intern, sa mergi la un doctor si sa faci niste analize.

Meg, mersi mult. Problema era ca eu iau Yasminele tot ca tratament pt acnee. Renuntasem o perioada sa le mai iau si, normal, ca au inceput sa mi apara tot felul de chestii. Asa ca le am reluat de vreo 2 luni, dar inca astept sa apara efectele. Asa ca, in disperarea mea (si lisa de rabdare cum spuneam mai sus) m am gindit sa mai bag si ceva antibiotic sa le dau in cap la balaurii astia care au iesit. Dar daca diminueaza efectele pilulelor, n am rezolvat nimic. Cred ca voi renunta la doxiciclina.
Poate si face efectul macar tratamentul extern (Brevoxyl si retin).

Va pup si week end placut. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 19 2006, 09:57 AM
Post #1362

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

sweet_girl tu folosesti protectie solara? pt ca abia astept sa imi iau si eu boreade dar mai aman pt ca nu pot sa folosesc crema de protectie

+Quote Post
Florina
post Aug 19 2006, 11:01 PM
Post #1363

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Mam dat ieri prima data cu Retin A nu mam iritat deloc cel putin nu inca azi fac pauza sa nu ma irit. Pot sa ma dau cu Zineryt in zilele in care nu folosesc Retin A? Ca am citit pe forum ca ii buna combinatia. Am luat si tertaciclina dar farmacista mio zis ca se iau multe vreo 80-100 de tablete (asa o vandut ea la pers care o venit cu reteta de la dermatolog) eu pana acuma nu am luat numai 8 tablete. Voi folositi ceva tablete ? (dar sa nu fie pe baza hormonala sau anticonceptionale de alea mie cam frica de efectele secundare) va pupic pe toate, mersi de sfaturi si va tin la curent cu evolutia fetei mele

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 20 2006, 12:20 AM
Post #1364

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Florina ai grija pt ca de la asa mult antibiotic faci candida si iti distrugi flora intestinala si apoi apar alte dereglari de care scapi f greu.. iti spun eu din proprie experienta pt ca majoritatea dermatologilor mi-au dat tetraciclina si alte antibiotice pt acnee. macar sa iei ceva gen stamicin impreuna cu antibioticul macar sa nu faci candida bucala..

+Quote Post
kale
post Aug 20 2006, 08:33 AM
Post #1365

Dependent

Member No.: 69

buna, fetelor!

tocmai m-am intors din vacanta..in muntenegru, acolo unde am fost, am avut marea surpriza sa gasesc produse clinians pe toate drumurile (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ..le foloseam in trecut, cand erau si pe piata la noi, dar intre timp au disparut...asa ca mi-am luat doua cremute ( care mai au si super preturi, intre 8 si 10 euro/buc ), una antirid si una antitempo se numeste ( cu acizi de fructe ) pt luminozitate...partea nasoala este ca m-am intors plina de pistrui si pe fatza si pe corp ( soarele este foarte puternic acolo ), chiar daca am folosit fp mare...boreade asta de care vorbiti oare e buna si pt pistrui ? pentru corp folosesc neutrogena ( cumparata tot din muntenegru ) si mi se pare cea mai buna crema de corp pe care am folosit-o vreodata

+Quote Post
17girl
post Aug 20 2006, 09:34 AM
Post #1366

Incurabil

Member No.: 185

kale, cu pistruii de la soare nu prea ai ce face... oricum apar, cel putin la mine orice fps as folosi dar pana`n iarna dispar la loc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) dispar si singuri, dar mai ales ajutati de o crema ...

+Quote Post
Meg
post Aug 20 2006, 11:12 AM
Post #1367

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

kale, stiam ceva de lamaie..

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2006, 02:33 PM
Post #1368

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

bebe_maria, eu nu am folosit protectie solara decat la mare..oricum, in general, evit sa stau la soare..pana acum nu am patit nimic..

+Quote Post
Florina
post Aug 20 2006, 04:34 PM
Post #1369

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Mam ititat putin de la Retin A mi sa dus um pic pielea de pe barbie si obraji cu fruntea e ok. Mam dat cu ulei pt bebelus si cu crema hidratanta si sa reparat. Crema am cu factor de protectie 10 cred ca e buna (eu de obicei folosesc cu 6). pupic male male

+Quote Post
17girl
post Aug 20 2006, 06:34 PM
Post #1370

Incurabil

Member No.: 185

cam toate ne-am ars de la retinA... eu cel putin dupa primele 4 dati nu observasem nimic si mi-am zis: is eu mai rezistenta... a doua zi dimineata cine arata ca un rac (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu vroia sa iasa din casa?

ps: are careva idee cat e doza zilnica recomandata de vit. A?

+Quote Post

471 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 09:33 AM