![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
asta zic si eu... pt un ten de bebe merg si pana la Shemlacul Nou (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
haideti sa organizam o excursie medicala acolo toate fetele de la "acnee" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
cred ca ne-am strange macar sa umplem un microbuz (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
La mine deja se vad rezultate de la Retin A (mam dat numai de 2 ori) desi pe prospect scrie ca deabea dupa 2 sapt apar rezultate.Mi sa cam uscat pielea dar ma dau cu ulei de bebe si cu crema hidratanta si iam zis la mama sa imi ia azi si tarate ca hraneste super bine fata (mia recomandat dermatoloaga mai demult acu vreun an). La voi cum mai e ? Piupici
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Azi se implineste o sapt de cand mam dat prima data cu Retin A si deja se vad rezultate (cel putin asa zic eu ) dar tot mai am cosulete si acolo unde au trecut cosurile a ramas o pata rosie care trece destul de anevoios oare cu ce mas putea da sa treaca si alea mai repede?
Mai am niste intrebari : 1. Ce demachiant imi recomandati? inainte foloseam unul dar contine mult alcool 2. Creme hidratante care sunt bune? 3. Ceva fdt? am unu d la Kallos dar contine si ceva substanta comedogena. Sper ca nu va sacai prea tare cu intrebarile mele dar am mare incredere in sfaturile voastre. Va pupacesc pe toate si astept raspunsurile voastre |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Azi se implineste o sapt de cand mam dat prima data cu Retin A si deja se vad rezultate (cel putin asa zic eu ) dar tot mai am cosulete si acolo unde au trecut cosurile a ramas o pata rosie care trece destul de anevoios oare cu ce mas putea da sa treaca si alea mai repede? Mai am niste intrebari : 1. Ce demachiant imi recomandati? inainte foloseam unul dar contine mult alcool 2. Creme hidratante care sunt bune? 3. Ceva fdt? am unu d la Kallos dar contine si ceva substanta comedogena. Sper ca nu va sacai prea tare cu intrebarile mele dar am mare incredere in sfaturile voastre. Va pupacesc pe toate si astept raspunsurile voastre Buna fetele, ca demachiant foarte bun pt tenul tratat cu retin a este cel de la Bioderma: Sebium H2O, iar cand tenul va deveni si mai sensibil si vor aparea iritatzii (este doar o posibilitate nu inseamna ca se va intampla) poti incerca tot de la Bioderma: Sensibio. Creme hidratante sunt multe dar eu am mers pe cele ce se gasesc in farmacii, gama mea preferata este Avene pt ca au si apa termala. Iar ca fond de ten, eu nu folosesc dar am vazut ca s-a discutat despre un fond de ten necomedogen, poti revizui mesajele de pe forum. Eu acum sunt sub tratament cu roaccutane de o luna si jumatate si din fericire nu am simtit efectele secundare ci doar pe cele principale (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) adica nema monstrii. Bafta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
demachiant: lotiunea micelara de la bioderma sebium h2o
crema hidratanta: ictyane de la ducray hidrateaza f bine si vindeca repede eventuale arsuri de la retin (pe arsuri eu am folosit ictyane si melkfett crema de galbenele si s-au vindecat f repede si frumos); personal pt hidratare folosesc uleiul de bebe de la hemel zilnic si daca apare vreo iritatie dau cu ictyane. fond de ten eu ti-as recomanda plus-que-parfait de la bourjois este non-comedogene si este special pt tenuri cu probleme, acopera frumos, mat. sau daca poti ceva mai scump de la estee lauder am mai auzit pareri fff bune pupici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Foarte bune produsele de la bourjois. Eu am fardul de obraz si e perfect, nu e deloc comedogen.
|
|
|
![]()
|
|
Salut scumpelor! Ms pt recomandari maine cred ca ma duc sa mi lea iau .Miam luat si eu ceai de trei frati patati si extract de mladita de zmeur am vrut sa imi iau si extrac din mugur de nuc dar nu aveau la farmacia (naturista) unde mam dus eu abea astept sa primeasca. Fata mea e mai bine nu extraordinar dar incerca sa nu imi pierd rabdarea
Sa va spun cam ce tratament fac eu de cateva zile in coace si imi ziceti dak trebuie sa scot ceva sau sa adaug ceva Tratament intern (in fiecare zi): - 4 picaturi de tinctura de propolis puse in 1 lingurita miere - 25 picaturi de extract de mladita de zmeur - 4 tablete de tetraciclina - 1 tableta calciu+magneziu+zinc+vitaminaD - 3 cani de ceai trei frati patati de maine cred ca mai adaug si extract de mladita de zmeur Tratament extern - in fiecare dimineata si seara ma spal pe fata cu Spuma de curatare pt ten gras si mixt de la Avon - Retin A din 2 in 2 zile - aproape in fiecare zi masca cu tarate - hidratare cu ceva crema de la Avon dar la aia cam vreau sa renunt - de 2-3 ori pe sapt masca cu argila - comprese cu ceai de galbenele+lavanda+salvie cad de des maine imi mai achizitionezi si Sebium H20 si Ictyame |
|
|
![]()
|
|
Florina ai grija cu produsele de la avon gen creme de hidratare pt ca tu ai nevoie de dermo-cosmetice avand o problema cu tenul si nu cred ca cele de la avon sunt asa. personal nu am incredere nici in avon nici oriflame de pe la noi... sunt de calitate mult mai proasta decat avon din alte tari.
o remarca legata de extractul de zmeur si nuc: eu am luat gemoderivate de nuc, coacaze si zmeur pt acnee iar in cateva zile m-am trezit cu fata plina de cosuri (de obicei am 2-3 bubite si vroiam sa scap si de ele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) ) si asa am aflat ca unele persoane pot avea reactii ff urate si care nu sunt doar temporare. asa ca. ai grija. propolisul e bun pt tot organismul, masca de argila e iar super (poti sa adaugi si 2-3 picaturi de lamaie dar sa nu iesi la soare pe urma pt ca vitamina c sensibilizeaza pielea), ceaiurile sunt bune mereu daca am bea ceai (neindulcit) in loc de apa am fi mult mai sanatoase, dar am o mare obiectie la antibiotic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) asta pt ca si eu am luat mult timp (in special tetraciclina) si pe langa faptul ca efectul lui nu era decat temporar, cat il luam, am o multime de efecte secundare pe care nu prea reusesc sa le indrept... macar citeste mai multe despre tratamentele cu antibiotice sa stii ce riscuri sunt si apoi daca ti se pare ok iei in continuare. un antibiotic natural este echinaceea, f recomandata si pt acnee |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 06:56 AM |
|