IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ciresica
post Jan 8 2006, 03:08 PM
Post #141

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

mercic, baby. si eu am baut o vreme, dar am intrerupt. o sa incep iar.  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
angelito
post Jan 8 2006, 09:12 PM
Post #142

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor!!

Eu tocmai am luat ieri prima capsula de Sotret  :aplauze:, si am de gand sa urmez acest tratament luand 4-5 capsule pe saptamana. Sper ca astfel sa nu am parte de cine stie ce efecte secundare urate...

In rest, continui cu Spironolactona si vitamina B6, am renuntat la gemoderivate pentru ca le-am luat 2 luni fara rezultate spectaculoase, si nici nu aveam timp sa stau de ele... Nici cu Spironolactona parca nu vad asa niste imbunatatiri fantastice, doar ca-mi creste parul mult mai incet dupa epilat, ceea ce oricum e un lucru foarte bun  ;)!

Tratamente locale nu mai folosesc de ceva vreme ca nu mai am timp, doar Sensibio H20 si crema hidratanta Sebium. Dar voi reveni si la vechile mele creme de tratament, caci tenul meu, atat de neglijat vreo 2 luni, arata destul de jalnic  :'(.

Voi ati mai incercat ceva produse noi?! Pe mine de multa vreme ma tot bate gandul sa incerc Decleor, dar sunt fff scumpe, si nu prea stiu daca si unde se gasesc in Bucuresti... Am senzatia ca se gasesc, dar nu stiu de unde sa le iau.

V-am pupat, o saptamana usoara tuturor!!!!  :-*

+Quote Post
Ciresica
post Jan 8 2006, 09:38 PM
Post #143

V.I.P.

angelito, help pls. zici ca spiro nu da asa rezultate miraculoase. cum e cu vitamina B6? am vazut la walmark un complex de vitam B + C. ma gandeam sa iau pe langa Se + Zn. tu iei numai vitamina B6? de la ce producator? cu palmierul pitic cum evolueaza lucrurile?
mi-e asa ciuda ca de maine incep un job nou si am 3 buboaie pe barba ca imi vine sa urlu. si azi le-am si zgandarit asa ca sunt rosii.  :-

+Quote Post
angelito
post Jan 8 2006, 09:53 PM
Post #144

Incurabil

Ce bine te inteleg, Ciresica!!! Buboaiele astea oricum sunt teribil de stresante, si mai apar si fix atunci cand chiar n-ar trebui  >:(!!!!

Cat despre Spironolactona, poate doar in cazul meu n-a dat asa rezultate spectaculoase, pentru ca am vazut fete care ziceau ca in 3-4 luni au scapat de probleme... Iar la mine in general majoritatea tratamentelor nu prea dau rezultate (tocmai de aceea am inceput tratamentul cu Sotret). Iar cu palmierul pitic este aceeasi poveste, in cazul meu. Oricum sunt multumita de efectul asupra parului nedorit  ;), deci continui sa le iau. Iar vitamina B6 este produsa de un laborator romanesc, nu mai stiu care, oricum e foarte ieftina, si iau doua comprimate pe zi.

Suplimentele cu vitamine si minerale sunt foarte bune, dar din pacate cam tot ce exista pe piata romaneasca sunt produse cu concentratii foarte mici...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 8 2006, 09:56 PM
Post #145

V.I.P.

am observat ce concentratii se gasesc...:( nu stiu, cred ca o sa incerc tot complexul de vit B. si sa caut si palmier pitic. tot de la farmacie sau de la plafar?

mercic mult ptr raspuns.  :-*

+Quote Post
angelito
post Jan 10 2006, 12:00 PM
Post #146

Incurabil

Da, tot de la farmacie sau Plafar - se mai numeste si Serenoa Repens sau Sabal serrulata. In general se gaseste in produsele contra problemelor de prostata (!!). Cea mai mare concentratie din ce e la noi pe piata cred ca se gaseste in Prostamol (hihi!).

Te pup si bafta, si eu am vreo 2 uratenii pe barba si ma scot rau de tot din sarite, deci te inteleg  >:( >:( >:( >:(!!!!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 10 2006, 12:44 PM
Post #147

V.I.P.

cred ca luna viitoare o sa vad ce e cu palmierul asta mic mic mic, ptr ca luna asta deja mi-am luat vitamina a si zn+se. am vrut sa iau si vitamina b6, dar farmacista mi-a dat d inteles ca nu e bine sa iau chiar de toate.  ??? adevarul e ca daca as stii ca ma ajuta as lua un pumn odata sa scap...de bube.  :P

+Quote Post
tits_herbert
post Jan 10 2006, 01:39 PM
Post #148

---

Member No.: 28

Domne ce face acest palmier, mai ales daca este atat de mic? Vreau si eu sa ma vitaminizez ::)

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 11 2006, 11:44 AM
Post #149

Musafir

hei ma ajuta si pe mine cineva. acum m-am inscris , sper sa nu deranjez. sunt disperata am milioane de cosuri pe fata si ca si cum n-ar fi de ajuns am si puncte negre pe nas si putin in continuare pe obraji :( va rog ajutati-ma k nu mai stiu ce sa mai fac. am 15ani si vreau sa stiu daca pot folosi retin a din ala, am citit aici de el. ma ajuta cineva va rog

+Quote Post
Ciresica
post Jan 11 2006, 12:04 PM
Post #150

V.I.P.

bebi_mic, bine ai venit printre noi.  :floricele:  :-*

la dermatolog ai fost?
retin-ul poti sa il folosesti daca nu ai tenul sensibil. ai grija ca poate sa irite f tare!  se da numai seara. incepe prin a te da o zi da una nu si daca nu ai probleme poti sa continui in fiecare seara. de asemenea, da-ti la 30 minute dupa ce ti-ai curatat fata si hidrateaza-te cu o crema dupa alte 30-40 minute. iar ziua foloseste o crema cu factor de protectie.

daca mai ai alte intrebari, nu ezita. multa bafta si uite si o karma de incurajare.  :-*

+Quote Post

471 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 07:37 PM