![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
pai .. 10 $ pentru 16 oz (450 grame) si 21$ transportul .. mai scump transportul ce-i drept (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) dar sper sa merite.. mai ales k imi ajunge pentru un an intreg (se foloseste super putin si este si o cantitate mare.. ) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Pe mine cel mai mult nu ma ingrijoreaza monstrii in sine, pt ca ii maschez cum pot, ci semnele pe care le lasa. Ce pot face sa nu mai lase semne?? Cratere. Pt ca si daca nu le storc si le las sa treaca de la sine tot ramane gaura.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Michelle, incearca o crema cu AHA care ajuta la inlaturarea semnelor... Eu folosesc gelul Prolagene, de la Decleor, pe alte forumuri lumea e super incantata de el, dar cred ca trebuie folosit pe termen lung pentru a avea rezultate foarte bune. E destul de scump, mai ales ca la noi nu se gaseste tubul in format mic (50 ml), ci doar cel de 125 ml. Sau cremele pe baza de cupru si zinc (cum e Cu-Zn de la Uriage). Iar pentru diminuarea si disparitia monstrului, incearca Fucidin.
In afara exista si creme cicatrizante in mai toate gamele de dermocosmetice, dar vad ca la noi nu le aduc, nu stiu de ce (de ex. Cicalfate de la Avene, Cicaplast de la Roche Posay etc.)... Oricum e complicata problema semnelor, mai ales cand e vorba despre monstrii... Eu am si acum 2-3 semne ramase in urma unor elefanti pe care i-am avut asta-iarna, cu toate ca de luni de zile folosesc in zona respectiva creme cu acizi de fructe, Prolagene etc. E drept ca semnele sunt acum ff mici, aproape invizibile, dar exista totusi, la mai bine de 6 luni de cand am avut elefantii. Am impresia ca si pielea parca se regenereaza si se cicatrizeaza mai greu (sa fie batraneata?! LOL)... La tine unde apar monstrii?! La mine apareau numai pe barbie, ceea ce se pare ca e semn de problema hormonala... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
nu stiam de cremele cicatrizante, next on line
cred ca o sa trec pe normaderm (zi si noapte) pt ca aia de zi matifiaza, si din cate am vazut nu lasa tenul tern... ca brevoxyl ul, si mai toate produsele pt cosuri. sa va dcum o sa-mi mearga |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
17girl, da, mare pacat ca la noi nu se gasesc aceste creme cicatrizante (sau se gasesc doar cele super scumpe care se folosesc la refacerea pielii dupa operatii), cum spuneam in afara se gasesc in mai toate gamele, si din cate am vazut sunt si foarte eficiente.
Cat despre Normaderm, am inteles ca si cel de noapte e bun, dar nu uita de hidratare... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Mie imi apar pe obraji, si trec f f f greu. Si lasa semne si gropi. Si nu pot folosi retin a din cauza roaccutanului ca mai diminuam un pic din efectele negative. Fucidin se gaseste in farmacii?
|
|
|
![]()
|
|
Da, Fucidin se gaseste in farmacii si costa in jur de-o suta de mii...
Offf, e aiurea ca apar in obraji, iar obrajii oricum sunt o zona sensibila, nu poti folosi chiar orice crema... Incearca Fucidin-ul, e un unguent destul de gras, nu e agresiv. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
angelito, dar din cremele de afara care crezi ca e mai buna? ca rog pe cineva sa-mi trimita, o sa ma uit acusi si pe beaute test sa vad ce zice acolo (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
17girl, depinde ce fel de crema te intereseaza... O crema anti-acneica sau ce anume cauti?!
|
|
|
![]()
|
|
da, ai dreptate, am uitat sa precizez. caut o crema cicatrizanta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 10:22 PM |
|