![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:welcome: bebemic
Sunt sigura ca fetele te vor ajuta sa scapi de elefanti. Nu trebuie sa fii descurajata total, la tine e si varsta de vina. multi :-* |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:-* merci mult fetele ca ma primiti si pe mine :D mi-am luat retin a si din seara asta incep sa dau sa vedem ce se intampla. nu am tenul sensibil...il am gras :( vreau sa-mi spuneti si mie cum pun o poza acolo cum aveti toate :D :P :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:welcome:
Bebi_mic...:) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE vreau sa-mi spuneti si mie cum pun o poza acolo cum aveti toate Mergi sus si intra unde scrie "profil", iar apoi in stanga pe "forum profile information". :) Si ai grija ca si un ten gras poate sa fie sensibil. Sensibil nu inseamna uscat neaparat. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Tits, palmierul pitic impiedica sinteza hormonilor androgeni (ca si Spiro si vitamina B6), deci (cel putin teoretic) mai putina acnee, ten si par gras si pilozitate.
Bebi mic :welcome:, si ai mare grija cu Retin-A, citeste si topicul despre el si respecta intocmai procedura de utilizare. Alte produse eficiente in majoritatea cazurilor: Zineryt si Brevoxyl. |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit despre retin a si si prospectul sper sa-mi faca bine. Stiu ce e un ten gras sunt bine informtata deci nu o sa-mi faca chiar rau presupun. Merci pt primire :-* . Fetele, cine imi zice si mie ceva? Crema asta este si pentru punctele negre? Sau exista ceva mai bun? :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE hei ma ajuta si pe mine cineva. acum m-am inscris , sper sa nu deranjez. sunt disperata am milioane de cosuri pe fata si ca si cum n-ar fi de ajuns am si puncte negre pe nas si putin in continuare pe obraji :( va rog ajutati-ma k nu mai stiu ce sa mai fac. am 15ani si vreau sa stiu daca pot folosi retin a din ala, am citit aici de el. ma ajuta cineva va rog bebi, ai bebe la 15 ani? :o :o :o :-X :-X :-X |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:D :morideris: :inloove: nu dragele mele. E fratele meu. Mama e "producatoarea" dar mie mi-e tare drag si de aceea ii zic bebe meu :P . Stai linistita !
|
|
|
![]()
|
|
aaa, ma gandeam eu ca e ceva la mijloc... :P :-*
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc: Sambata petrec pe urma lui. Abia atunci il botezam. Are 2luni si jumate aproape si are 7kg. Cine are copii imi spune si mie daca e bine? Ca mama zice ca e prea gras :ametit:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 04:18 PM |
|