IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angelito
post Sep 13 2006, 12:59 PM
Post #1501

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna fetele! Tocmai citeam ca o fata a scapat de acnee, urme si tot folosind unguentul cu rostopasca. Desi nu putem sti ce rezultate va avea in alte cazuri, ma gandesc ca poate merita incercarea, mai ales ca e ff ieftin...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
andreica
post Sep 13 2006, 07:30 PM
Post #1502

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Angelito,
fata aia spune cumva cam cit a durat tratamentul?
Pe mine a inceput iar sa ma apuce disperarea ca am cam ramas cu citeva urme rosii si pina trec imi fac o gramada de nervi....

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 13 2006, 08:25 PM
Post #1503

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

walpu ce reclama i-ai facut (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

eu am renuntat si la ideea phytomer cum mi-au aparut cosuri de la o crema pt piele mixta intoleranta cu roseata asa cum este a mea.. singura crema pe care mai am de gand sa o iau este boreade 12 si poate o sa incerc si demachiantul lui walpu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
my_wings
post Sep 13 2006, 09:28 PM
Post #1504

Musafir

si mie mi se inroseste pielea dupa ce ma dau cu ... orice ... totusi am observat ca daca folosesc seara tarate sau un gel pt. exfoliere a doua zi(toata) cosurile sunt mai rosii si in jurul lor aproape un cm tot la fel ! :-(( ... si nu am multeee cosuri...am folosit un gel si o solutie de la plafar iar cosurile pitici sau dus ..dar au ramas cateva care sunt mari si rosii ... este acnee (sau numai .. niste cosuri) daca sunt putine dar mari si arata tare imflamate ?

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 13 2006, 10:22 PM
Post #1505

Membru de Onoare

deltamiss
Invité
Posté le 14-04-2006 à 12:47

g gais quelques petites recherches et voilou ce que j'ai trouvé :

"Enlever votre Acné naturellement

La plupart des personnes qui souffrent de l'acné dépensent beaucoup d’argent en produits communs de traitement d'acné. La vérité est que, la plupart de ces produits sont pleines des produits chimiques qui peuvent réellement ralentir l’effet curatif de l'acné, et irritent votre peau, causant l’empiration de l’acné.

Plusieurs ingrédients peuvent être énumérés, et il est difficile de savoir si un de ces ingrédients vous permettent réellement ou pas d'avoir le succès escompté. Il est encore plus dur si vous ne pouvez pas connaître l'ingrédient, et savoir beaucoup moins ci ce produit va affecter votre peau d’avantage. La plupart des traitements traditionnels d'acné sont non seulement beaucoup moins chers que les articles communs de ménage, mais ils ne fonctionnent pas toujours aussi bien non plus.

J'énumérerai quelques articles de base de ménage qui peuvent fonctionner à merveille et aide à éclaircir votre peau.

Bicarbonate de soude - un ingrédient à très bon marché que la plupart des personnes ont dans leurs maisons. Le bicarbonate de soude peut être employé en tant que produit de friction de massage. Le but du frottement sur la peau, aide à enlever la peau morte qui peut obstruer par la suite les pores et mener aux taches d'acné."

voila si ça peut aider ^^

qu'en pensez-vous?

+Quote Post
Cindy
post Sep 14 2006, 10:06 AM
Post #1506

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

produsele Lush sunt bune in general, am avut si eu cateva..(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) nu mi-au placut samponul New, imi facea parul sa arate pleostit, fara volum si nici lotiunea tonica Tea Tree Water foarte mult, tenul imi cam lucea dupa..in schimb era foarte racoritoare, te simteai bine dupa ce dadeai cu ea, dar..cam atat, cel putin pentru mine..celelalte produse pe care le-am avut insa mi-au placut mult..am vazut ca mai ales cele pentru fata au review`ri foarte bune pe beaute-test, dar ce ma enerveaza pe mine la ele este ca desi ei sustin ca sunt naturale, toate au in compozitie Sodium Lauryl Sulphate, care este foarte agresiv pentru piele, am citit multe articole despre el, in care ii descriau multele efectele negative..o varianta mai buna este Sodium Laureth Sulphate, care este mai bland si cel mai bun ar fi Tea Sodium Laureth/Lauryl Sulphate, doar ca eu nu prea l-am intalnit.. cel mai agresiv ar fi Amonium(nu mai stiu exact, ceva de genul, oricum) Sodium Laureth/Lauryl Sulphate..

+Quote Post
angelito
post Sep 14 2006, 01:40 PM
Post #1507

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Andreea, da, fata a zis ca dupa o luna i-au trecut si cosurile, si semnele, si tot (si spunea ca avea cosuri din acelea mari si dureroase).

Wings, nu mai face gomaje daca pielea ta e sensibila si acneica! E total contra-indicat, iriti rau pielea si diseminezi bacteriile...

Cat despre Lush, am folosit cateva produse - despre Tea Tree Water am aceeasi parere ca Sweet (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) , foarte placuta dar fara efecte spectaculoase, sapunul Herbalism - placut si nu e iritant (cel putin nu era, pe vremea cand il foloseam), sapunul Fresh Farmacy - il folosesc si acum o data pe saptamana, si apoi ma exfoliez masand usor cu buricele degetelor...

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

BTW fetele, pe beaute-test e revolutie cu serul Flavo-C (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) , toata lumea e super incantata de el, se pare ca dupa o luna-doua de folosire tenul arata superb!! Ma gandesc sa reincep sa-l folosesc si eu pe toata fata (il folosesc acum doar pe petele hiperpigmentare), prea il lauda toate fetele de acolo (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) !

+Quote Post
my_wings
post Sep 14 2006, 03:01 PM
Post #1508

Musafir

dar trebuie sami exfoliez pielea ,nu ?si fara un gel exfoliant sau tarate...

+Quote Post
Laryss_A
post Sep 14 2006, 05:47 PM
Post #1509

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

angelito am musai nevoie de un sfat de al tau , te rog mult. apropo de Flavo-C. mai stii ca eu am fost prima , sau printre primele , care l-am cumparat si ridicat in slavi?! ei bine...l-am folosit numai o saptamana si jumatate cam asa ....toate bune si frumoase , facea pielea mai moale , ridurile erau vizibil reduse DAR asa cum o alta fata de aici ( cred ca 17girl dar s-ar putea sa ma insel pentru ca nu mai tin minte exact) spunea, au inceput sa se inchida la culoare si cele mai mici imperfectiuni ale tenului . la modul ca ...fiind la sfarsitul ( pe atunci ) tratamentului cu roaccutane , din cand in cand si din loc in loc , imi mai apareau cat o gamalie de ac ( leventer a zis ca e normal din cauza tratamentului si or sa dispara dupa ce il termin , la ceva timp ) un fel de "aglomerari de sebum" ( asa le-a spus leventer ) care in mod normal nu se observa dar serul ala le colora si le facea vizibile asa ca am incetat sa ma mai dau cu el. acuma ...citind si ce ai scris tu referitor la ser ...amintindu-mi si cat de mult mi-a placut , exceptand inconvenientul mentionat, nu stiu ce sa fac ...sa reincep a ma da cu el? oare efectul acela nedorit o sa dispara cu timpul sau...? ce sa fac? chiar stiu ca tenul arata mult mai "senin" cand il foloseam dar nu reusesc sa pun in balanta avantajele cu dezavantajele. pentru faptul ca accentua acele mici defecte , m-am gandit ca ...o fi comedogen ( ?! ) desi doar nu mi-ar fi dat leventer asa ceva ...cred. uff...nu stiu cat de coerenta am fost , imi cer scuze , ma doare rau capul. pupici.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 14 2006, 07:26 PM
Post #1510

Membru de Onoare

larry eu am zis asa despre flavo-c pt l-am folosit anul trecut dupa peeling vreo 3 luni apoi am renuntat tocmai pt ca ma saturasem de punctele negre f vizibile.. iar efectele astea negative nu au disparut

+Quote Post

471 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 04:28 PM