![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet te intreb pt ca de 3 zile ma dau cu boreade si mi-au aparut niste cosulete (din cele f superficiale dar de care n-am mai aut de hehee mult timp) si mi se pare ca si punctele negre parca sunt mai vizile (parca ies la suprafata) iar pielea se ingrasa mult mai mult (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet eu sunt la adm publica la universitate,anul II.Tu?
Fetelor, zilele trecute am fost si mi-am facut analize si mi-a iesit ca am deficit de calciu, magneziu si fier.Credeti ca asta poate fi cauza acneei mele? K eu nush ce sa mai cred. doctora mi-a zis ca este posibil ca ceva din alimentatie sa nu-mi priasca,coaja de mar,apa, orice, si ca mai toate fetele din ziua de azi au probleme cu tenul. In plus am intrat la o farmacie,iar farmacista de acolo era plina de cosuri si semne,un ten urat rau de tot si stau si ma gandesc: daca ea care este in materie nu a gasit vreo solutie,pai atunci eu... v-am pupat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet of ce sa fac dau mai departe? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 51 Joined: 28-August 06 From: de peste tot...:) Member No.: 511 ![]() |
fetelor, eu nu stiu daca ati citit ce am scris si eu despre ceva produse din Polonia, dar mie , cel putin, tare mult mi-a placut rezultatul, ce am obtinut cu ele.
georgias....cred ca si eu am probleme cu lipsa de Ca, Mg si am si anemie, cica, dar sincer iti scriu ( (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) ) ca ce am incercat eu m-a socat, in sensul bun. La mine erau de toate pe fata, inclusiv si riduri de la stat atata in fata calculatorului, dar nu numai ca mi-a netezit pielea si am acuma o piele fff fina , dar mai intai mi-a intensificat monstrii..cam 1-2 zile, dupa care mi-au disparut. pur si simplu. in cateva zile numai. am inteles, ca faptul ca pielea noastra contine aprox 70% colagen, proteine in diferite forme (am citit si eu de pe site) crema asta contine cam 12-15 feluri de proteine, ma rog sub forma de colagen....daca am inteles bine : (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) , si stimuleaza aceasta crema si gel, ca pielea sa reproduca singura necesitatea de colagen din piele, adica sa ai iarasi o piele asa de frumoasa si ferma cum ai avut la tinerete, ma refer cand inca nu ne "luptam cu monstrii nostrii!!!" eu cu drag va recomand sa incercati....cosmeticiana mi-a spus ca din primavara le foloseste, dar pana acuma nimeni nu a revenit la ea ca sunt naspa.....intr-adevar din cate mi-a spus ea, au si pret, fiindca nu contin conservanti, E-uri,...numai cel cerut de la UE- ceva 0.8%....mai, astea stiu ceva, nu gluma (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
uff..bebe_maria, mie nu mi s-a intamplat deloc asa..tu folosesti si crema hidratanta? poate din cauza asta ti se ingrasa tenul, fiindca si boreade e destul de hidratant..eu ma dau dimineata sau cand ies in oras cu o crema, care este si matifianta..
mie imi face tenul mai stralucitor, pare mai curat, iar puncte negre nu mai am aproape deloc(in privinta asta m-a ajutat si lotiunea roc),semnele s-au ameliorat considerabil(nici nu vreau sa ma gandesc cum aratau acum vreun an).. eu zic sa continui, crema contine 12%acid glicolyc, care produce exfolierea pielii, o concentratie destul de mare, trebuie sa te ajute si pe tine..s-ar putea sa ai tu pielea putin mai sensibila.. sa ma tii la curent cu efectele pe care le are! good luck!!si te sustinem de aici.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) georgias, eu am intrat anul asta la comunicare si relatii publice, la universitate..dar tu esti anul 2, anul trecut unde ai stat? fetelor, scuzati off topic`ul..(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
gata, am reluat RetinA ul. o luna de zile, sa vad daca am sau nu rezultate... poate nu-i cea mai buna miscare tinand cont ca sunt intr-o perioada buna cu pielea, dar as vrea ca sa imi estompez niste pete si sa am pielea mai " sanatoasa" pe frunte... din punctul asta de vedere retin ul ar trebui sa ajute,
ce ziceti, sa i-au si vit A oral? eu mai luam la o saptamana un comprimat de 50 000 UI, dar e puternic, am vazut efecte de la el, mi s-a dus pielea, mi-a scos cate ceva la suprafata. sa continui sau doar retin? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
17girl, intr-adevar nu stiu daca e o miscare buna sa agresezi pielea si sa scoti la suprafata cine-stie-ce, mai ales daca zici ca e ok in momentul asta. Mai bine incearca unguentul cu rostopasca, e natural si nu e agresiv (dar mirosul... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). Cat despre vitamine, poti lua un supliment cu multivitamine si multiminerale (e important sa contina vitaminele A, C, E, complexul B, si calciu, magneziu, zinc, seleniu), dar in niciun caz 50.000 de UI de vitamina A pe zi!!
Sweet, tare bine suna ce spui tu despre Boreade, ma bate gandul sa-l incerc si eu pe zona T... offffff, cate tentatii... E si matifianta crema asta? BTW, am vazut la Sensiblu o noua gama de produse, Declare, si arata foarte interesant, mai ales gama pentru ten sensibil (care ma intereseaza pe mine in mod deosebit), dar mai au si game pentru tenul mixt-gras, anti-ageing etc. Compozitiile sunt bune, singura problema ar fi ca produsele sunt destul de scumpe (in jur de 7-8-900.000). Am gasit si site-ul, dar e in germana din pacate. Si, a propos de noutati, a aparut Normaderm Skin Renovating System, o mini-gama de produse care trebuie folosite in cura pentru regenerarea tenului cu probleme (la noi nu cred ca e disponibil deocamdata): The Normaderm Kit is an intensive treatment 3 week clear skin renovating system which should be used every 3 months. From the first week, pores are unclogged and from the third week , skin is completely renovated. Contains: 1 x Normaderm Micro Dermabrasion 7g (unclogs blocked pores). 1 x Normaderm Micro Extraction 9g (Removes oil and tightens pores). 1x Normaderm pH7 Balancing Solution 50ml (Regulates oil production). 1x Normaderm Clear Skin Intense Renovating Care AHA SPF15 25ml (Daily renovation). A 3 week treatment pack to EXFOLIATE, RENOVATE and CLEANSE the skin. Tiffany, chiar ca par super produsele astea, din pacate n-am inteles cum se poate comanda de pe site, cred ca inca nu merg comenzile on-line. Cam cat costa un produs? Georgias, nu stiu daca deficientele tale de minerale au legatura cu acneea, orice e posibil. Oricum trebuie sa iti echilibrezi acest deficit, presupun ca medicul ti-a spus ce sa faci. Cat despre faza cu tenul farmacistei, da, tare aiurea, eu sunt socata de tenul asistentei dermatoloagei mele, tare urat, gras, imperfectiuni, cuperoza intr-un stadiu avansat, chiar ma intreb oare nu s-ar putea face ceva pentru ea, ca doar lucreaza intr-un cabinet dermatologic (si e bine dotat cabinetul, cu laser si de toate)?! Am ajuns la concluzia ca n-o intereseaza (avand in vedere look-ul ei in ansamblu: tenul, felul in care se imbraca etc.)... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S.: fetelor, maine incepe Cosmetics Beauty Hair la Romexpo, cel mai mare eveniment anual din domeniu: Daca va intereseaza, e de maine pana duminica, si programul e 10-18 si duminica 10-16, iar biletul costa 60.000. Eu o sa trag o raita pe-acolo intr-o zi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
angelito, crema este recomandabil sa o folosesti seara, lasa putin tenul gras, dar in acelasi timp stralucitor..tu ce probleme ai in zona T? o crema buna, matifianta, cel putin pentru mine este cea de la Roc, am luat-o la recomandarea unei eve, si intr-adevar, tenul este mat toata ziua si e baza buna pentru machiaj (eu folosesc mereu fond de ten sau/ si corector)..suna foarte bine ce ai postat despre normaderm, dar in mod sigur nu se gaseste la noi!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif)
eu stiam ca doza zilnica recomandata de vitamina A este 4000-5000u.i., iar excesul de vitamina A este toxic..17girl, de ce nu incerci un complex de vitamine ca Viaderm New (are o compozitie foarte ok, biotina, intr-o concentratie destul de mare, care este foarte buna pentru piele, par s.a.), Miss Vitaal, care este de asemeni bogat in vitamine.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
atunci renunt, angelito... tre` sa spun ca de cate ori ai dat un sfat (cel putin la mine) ai avut dreptate, nu mai aplic retin , am aplicat doar aseara... o sa aplic eritroacnol, normaderm (de zi sau noapte)... sensibio si mai i-au cate o pastila de vit a, ca am vazut ca are efect si al pielea de pe corp.
cata vit A contine o pastila de sotret sau roaccutane? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Ce stiti de Proactive? Am vazut ca fac reclama si la noi la tv, dar am citit si pe net ca o gramada de vedete din afara il folosesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 07:09 AM |
|