![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:offtopic: nu am copii si nici frati asa mici, dar sa-ti traiasca fratiorul si sa creasca mare si sanatos. :-*
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic: Multumesc!! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE :hainoroc: Sambata petrec pe urma lui. Abia atunci il botezam. Are 2luni si jumate aproape si are 7kg. Cine are copii imi spune si mie daca e bine? Ca mama zice ca e prea gras :ametit: bebi, daca imi spui cu ccate kilo l-am nascuta mamica ta, iti spun daca e prea gras sau nu... uite al meu bebe s-a ansuct cu 2.850 kilo, so, la 2 luni nu ave acujm sa aiba 7 kile ;D....abia acum, la 10 luni are 9 kile si nu arata deloc slabutz, dar nici dolofan...acu' ....ce sa zic si io...doar e al meu ;D sunt cam :offtopic:...daca te intere ceva depre bebei, deskide un topc pe undeva despre copii, si-ti voi raspunde garantat. pupicei si santate si tie, si bebelului si mamicii"producatoare" :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Elle_ni nu te supara ca te-ntreb si nici restul fetelor poate nu se vor supara ca nu are legatura cu bubele, dar spuneai ca in august vrei sa ramai insarcinata? Fix in august? Ca suna asa, cam prea programat. Si eu am facut asa o programare si nu m-a ajutat Dumnezeu, am dat gres. Succes in indeplinirea dorintei. Sper si eu sa ma prinda luna august insarcinata de data asta. Numai bine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Angelito nu se intampla nimic daca postezi linkurile...
Eva_ralu si Elle la bebe cat mai faini :)... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Multumim frumos si sa dea Domnul!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 8 Joined: 12-January 06 From: Bucuresti Member No.: 148 ![]() |
ce faceti fetelor?am trecut numa' sa va salut ca nu mai puteam de doru' vostru :D...vad ca sunteti toate bine...yo am mai ramas cu cateva pete care nu se vad deloc daca dau cu fdt...in rest..mai dau cu miere ziua si ptr noapte folosesc o crema nutritiva cu ulei de jojoba si germeni de grau..si..cam atat despre ten.Menstruatia s-a reglat si nu voi mai intrerupe tratamentul cu laurina pana nu voi fi sigura ca s-a rezolvat problema...va :-* pe toate si sa-mi tineti pumnii ca pe 20 incepe sesiunea :'(
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:welcome: lorella85 !
:floricele: Iti tinem pumnii de pe-acum, strins-strins! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:offtopic:
Pupici lorella :) (Di ea e din vechea garda)...bine ai venit si BAFTA! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
loreeee, pupici. ce mai faci? :-* :-*
ai grija la crema de noapte ca uleiul din germeni de grau e comedogen. vezi sa nu fie printre primele ingrediente ca e de rau. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 08:25 PM |
|