IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
lorella85
post Jan 12 2006, 08:52 PM
Post #171

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 148

ciresica m-ai speriat rau :(...o folosesc de o sapt deja..si parca mi s-a parut mie ca imi mai ieseau cate o imperfectiune..ca un inceput de cos...dar nu mi-am dat seama ca de vina e crema!!!!ms ca mi-ai spus..abia am scapat de monstrii si chiar nu mi-e dor de ei...uuffff! la fix am intrat pe forum :D...ce m-as face fara voi?! va mai  :-*  :-*  :-* dulce pe toate si va multzumesc ptr primire..si ptr pumnii stansi :D
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 12 2006, 09:17 PM
Post #172

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Elle_ni nu te supara ca te-ntreb si nici restul fetelor poate nu se vor supara ca nu are legatura cu bubele, dar spuneai ca in august vrei sa ramai insarcinata? Fix in august? Ca suna asa, cam  prea programat. Si eu am facut asa o programare si nu m-a ajutat Dumnezeu, am dat gres. Succes in indeplinirea dorintei. Sper si eu sa ma prinda luna august insarcinata de data asta.  Numai bine!

nu, mah :pistolar:...nu fix in luna august, ci din august incolo pot ramane insarcinata oricand, dar nu mai devreme, caci mi-ar fi tare greu cu bebe 1 mic sicu bebe 2 si mai mic...unde mai pui ca si a doua sarcina va fi ca si prima (grea, nu gluma...mi s-a confirmat kiar ieri de catre medic  :( )...so, daca Dumnezeu vrea ca eu s araman insarcina din nou, fie ca va fi inainte de august, fie ca va fi dupa, binevenit va fi copilul, numa' k io, ca tot omul, mai fac si planuri care mult prea rar se pupa cuce vrea Al de Sus....

+Quote Post
eva_ralu
post Jan 12 2006, 10:09 PM
Post #173

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 99

Acum am inteles. Dar nu facusei precizarea asta, de aia-ntebam. Da, e vb aia cu planu si cu tiganu... uneori iese, alteori ba. Am citit ca ai un bebe mic, e tare frumos sa-l ai si pe al doilea si sunteti curajosi ca-l vrei asa repede. Dar parca nu mai beneficiezi de aia 8 mil, daca nu ai un an iar lucrat, nu? Sa va ajute Dumnezeu!

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 12 2006, 10:25 PM
Post #174

Musafir

??? fetele!!! cu retin cum se da? se lasa pe zona cu probleme alb asa sau se intinde pana nu se mai vede?????????????

+Quote Post
elle_ni
post Jan 12 2006, 11:07 PM
Post #175

Incurabil

Dar parca nu mai beneficiezi de aia 8 mil, daca nu ai un an iar lucrat, nu? Sa va ajute Dumnezeu!
nu, legea spune ca inainte de nastere trenuie sa ai cel putin 12 luni de stagiu de cotizare (de la 1 ian.2006).eu momentam sunt in concediu ingrijire copil, iar daca raman insarcinata anul asta la sf, sau in 2007, sau cand o fi, intorcandu-ma la serviciu doar o luna sau deloc, eu beneficiez in continuare de acea indemnizatie, de la nasterea lui bebe 2 si pana cand bebe 2 implineste 2 ani.

dar, la cate se skimba in tara asta, nu se stie niciodata :-X

??? fetele!!! cu retin cum se da? se lasa pe zona cu probleme alb asa sau se intinde pana nu se mai vede?????????????

bebi, citeste cu atentie ce scriu mai jos, ca ci altfel s-ar putea sa te iriti rau:

1.te speli cum un produs usor (gen dove, sau daca ai bani cu gelul de la bioderma , ssebium)
2.astepti jumatate de ora de la spalare (timp in care nu dai cu nimic pe fata, pentru a lasa pielea sa se usuce complet - e musai sa treaca juma de ora);
3.dupa juma de ora trecuta, te dai cu retin pe toata moaca, nu doar pe cosuri.
4.lasi retinul o ora, dupa care aplici peste retin o crema hidratanta (fetele recomanda Ictyane de la DUcray, eu am folosi gerovitalplant antirid- pentru tine nu cred ca ebuna asta ultima, incearca bioten, sau poate te mai sfatuiesc fetele).
5.retinul se aplica numai noaptea...in nici un caz ziua,
6.pe timpul zilei ar trebui sa folosesti un produs fotoprotector, parca-i zice, dar iar las fetele sa te indrume, k io nu ma folosi asa ceva pana acum :rusinosul:

inainte de aplicarea retinului, ar fi bine sa-ti faci un listoi cu intrebari si sa le pui p'aici, k sigur cineva te va indruma...

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 12 2006, 11:33 PM
Post #176

Musafir

Am inteles. am cam gresit putin ca eu m-am spalat si am dat cu demachiant adica m-am si demachiat dupaia si am stat jumate de ora, si am dat cu retin si peste o ora cu crema hidratanta. sper sa nu ma irit :'(  :(

+Quote Post
elle_ni
post Jan 12 2006, 11:37 PM
Post #177

Incurabil

hai, k o zi nu se pune...mai ales dac nu ai un ten cacacios (a se citi cu probleme, adica extrem de sensibilos....)sa ne spui maine daca te-ai iritata sau ba...

aaaaaa....bai bebicule, la inceput nu-ti dai cu retin in fiece seara, ci o data la cateva zile, pentru a nu agresa shoriciu'prea tare....ar fi bine sa-ti iei masura asta de precautie, k?
te tzuc pe obrajorii tai tinerei :-*

+Quote Post
Ciresica
post Jan 13 2006, 09:19 AM
Post #178

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

bebe, eu am folosit crema hidratanta cu miere, nuc si castan "bioten" de la elmiplant si e buna. iar in prezent folosesc sebium crema de la bioderma. si asta imi place f mult.

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 13 2006, 11:38 AM
Post #179

Musafir

nu am patit nimic  :D ba chiar nici nu mi s-a uscat fata deloc. Azi dau iar asa cum mi-ati zis sa vad ce se intampla. Daca patesc ceva nu mai dau daca nu continui. eu am o crema hidratanta nu stiu exact cum se numeste ca scrie in germana dar imi face foarte bine :-* o sa ma fac frumoasa ::)  :inloove:

+Quote Post
Ariana
post Jan 13 2006, 12:17 PM
Post #180

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

Bebe peste vreo doua-trei zile apar surprizele.Iti tin pumnii.

+Quote Post

471 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 06:11 AM