![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
:'( pai si peste doua zile ce patesc la fata? ce inseamna surprize ???
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bebei, parerea mea este satii cont de ce se scrie pe aici, pentru ca nu prea cred ca este una dintre noi (cele ce populam topicul acnee, care sa scrie in doru' lelii...)
deci: -nu e bine sa-ti dai in fiecare zi, pentru ca dupa cateva zile de aplicare consecutiva pielea se va irita, se va descuama si vei arata ca un bau-bau (dar tu poti face cum vrei....) -peste cateva zile/saptamani de la aplicare o posibil, dar nu neaparat, ca sa ti se agraveze putin acneea.. auzi tu, bebei, dr ce fel de acnee ai tu, mama, k retinul e pentur acneea kistica.ai acnee chistica sau inflamatorie?descrie putin forma de acnee, daca nu stii in ce categorie te incadrezi:ce fel de cosuri ai pe fata:sub piele/la suprafat cu puroi, zona in care iti apare, perioada lunii inc are iti apare, la ai observat tu ca cedeaza acneea, produsele pe care le-ai mai folosit, nu de alta, dar e posibil cain cazul tau sa nu trebuiasca decat o ingrijire "mai altfel", sau poate nici un trtament nu va da rezultate deocamdata, pentru ca e varsta la care acneea e "in forma" :-X detalii, pls...ca sa te putem ajuta cum trebuie...si nu te grabi sa aplici cine stie ce tratam,ent agresiv... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
hey dragelor ma bucur sa va regasesc... :-* ramasesem ratacita pe vechiul forum si va cam pierdusem. toate bune si frumoase? trebuie sa citesc din urma sa ma pun la curent
si sa ma obisnuiesc cu grafica de pe aici :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:welcome: laryss_a
:floricele: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
hihihihihi cat de haioase moacele alea cu floricele ciresica ! ce va mai face tenul? ce alte produse minune ati mai descoperit? eu recunosc ca in ultimul timp am cam trecut problemele astea pe plan secund pt ca am avut altele chiar mai arzatoare . am vazut o mascuta de la l'Occitane pentru gomaj ( facial of course ) dar nu stiu daca se merita cei 8-9 sute ...altceva in mod deosebit nu am mai vazut iar de cumparat cu atat mai putin. cine mai face parte din grupul utilizatoarelor de roaccutane(sotret)? nu de alta dar am aflat ca ne-am inmultit :P
kiss! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am si io o problema..de fapt ipropriu spus o problema ca nu nimic grav. de punctle negre cum pana mea scapam? :fluierat:
cam asta e problema mea. e nevoie sa deschid alt topic?sau e deja unul si nu l-am vazut?? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu sunt cam nasol ca am oprit pastilele. :( dar ies eu din asta. oricum, e mai bine decat ma asteptam...deocamdata. :fluierat: eu de cand nu am mai fost pe eva am inceput sa folosesc sebium crema si imi place. :D
albinutza, ptr puncte negre incearca retin_a. :-* |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
??? deci, intradevar nu stiu cum e tenul meu. Dar sa va descriu putin. Am puncte negre pe nas, in jurul nasului, pe barbie, pe langa barbie, pe frunte am niste cosuri micute(care sunt pe sub piele...cred ??? ) asa care nu se vad de la departare dar sunt multicele si daca le zgandar putin deja apar unele de le vezi de la un km. Si am mereu cate un cos din ala rosu si mare :'( si ma doare de mor cum trece unu apare altul. Nu scap niciodata. Asta permanent. In perioada dinaintea menstruatiei imi apar mai multe din alea mari. si...cam atat, ce sa mai zic, mai am si pe spate cateva. Crede-ti-ma ca vreau sa scap cat se poate de repede ca nu le mai suport :'(
|
|
|
![]()
|
|
ciresica de ce ai intrerupt pastilele ? si cand spui pastile te referi la Roacc sau anticonceptionale?....am o nelamurire ...ce este cu acel [pro] si acel [contra] care se afla la unele dintre voi desupra pozei scris cu rosu?!
eu nu stiu ce sa fac sa imi inchid porii am in obraji niste gaaaauri mari mari ...si una recent s-a astupat si s-a fct o frumuseste de punct negru...dar nu stiu cu ce sa mai dau sa se inchida porii. ca vad ca cleanance K a mai diminuat prblema dar nu a eliminat-o..sa perseverez pe locurile alea cu zineryt? |
|
|
![]()
|
|
bebi, ptr punctele negre si pentru cosurile dureroase este bun retinul. dar asa cum am mai vorbit, dat cu moderatie si atentie. citeste si topicul despre retin_. e undeva mai jos. si fa efortul, chiar daca e greu (si pe mine ma mananca degetele :P ), sa nu mai zgandari nimic.
inca ceva: daca te tii de tratamentul cu retin_a, la inceput o sa observi ca or sa-ti iasa mai multe cosuri. nu te opri, asta inseamna ca retinul actioneaza in profunzime si scoate ce mai e pe dedesubt. pupici si bafta :-* laryss_a, ma refeream la anticonceptionale si le-am oprit pentru ca a trecut deja un an de cand le iau si am vrut sa vad cum mai e fara, sa iau o pauza, ca nici nu e bine sa le iau la infinit. si dupa vreo 2 saptamani mi-au iesit niste uratenii pe barba. dar sunt si aproape de perioada aia "vesela" a lunii, asa ca... :-X cu porii din pacate nu prea faci nimic daca te rezumi la creme. acolo probabil merge un peeling. si eu am porii mariti. ei sunt, in principiu, mostenire de familie. :offtopic: in ceea ce priveste [pro] si [contra] acolo poti sa-l votezi pe fiecare cand vrei si astfel sa-i maresti sau micsorezi karma. singura pe care nu o poti vota esti tu, bineinteles. :P pupicei si inca o data bine ai venit. :tararam: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 11:11 AM |
|