![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Vreau sa ma duc azi sa mi cumpar un fond de ten, pt ca asta pe care l am acum (Max Factor) e cam inchis, mi l am cumparat asta vara cind eram bronzata. Si nu prea stiu daca sa merg in continuare pe Max Factor (Color adapt) sau sa mi iau, de ex, Bourjois - Happy Light. Voi stiti cumva daca happy light are putere mai mica de acoperire de Max Factor?
Va pupic. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) Aveti idee, Beauty Shop este si in Carrfour Orhideea? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 26-September 06 Member No.: 587 ![]() |
Dap, este Beauty Shop in Carrefour. Sa ne spui ce ti-ai ales. Eu mi-as lua Avene dar nu stiu ce sa fac. Max Factor este noncomedogen nu?
Am uitat sa va spun ca aseara mi-am luat Zynerit si Retin A. M-am dat aseara cu Zineryt si azi dimineata. Diseara incerc Retin A. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Din ce au spus fetele, Avene nu prea acopera imperfectiunile, asa ca daca ai un ten ok, cred ca ti se potriveste. Mie nu, ca mai am ceva pete ramase de la cosuri. Dupa ce scap si de astea, o sa ma dau si eu cu ceva mai lejer, poate numai cu pudra, cum ma dadeam inainte.
si ai grija cu retinul, ca iti poate in scoate si alti monstrii la suprafata. eu, intr un fel, regret ca m am aruncat asupra retinului in disperarea mea sa scap mai repede de cosuri, pt ca acum ma confrunt cu petele ramase, ceea ce e destul de neplacut. acum ma gindesc ca poate daca nu ma dadeam cu retin, nu imi ieseau la suprafata toate cosurile si nu ramineam cu pete. poate ar fi trecut de la tratamentul intern pe care l fac (yasmine si androcur). Si da, max factor este non comedo. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
andreica, happy light e ok, dar poate nu pt pielea ta; e indicat pt o piele uscata sau deshidratata sau cel mult normala; de ce? Pt ca e f hidratant, iar daca ai tenul gras in 2 ore iti luceste fata ca un bec. Eu il folosesc cu succes pe obraji unde tenul meu e normal, da o stralucire frumoasa si un aspect sanatos pielii, dar nu are putere de acoperire f mare. Unde-i baiul la mine,adica zona T, mi se ingrasa prea repede daca-l folosesc. Eu ma dau cu Lancome, teint idole ultra pe frunte-nas-barbie pe care-l fixez cu pudra translucida bourjois, iar pe obraji cu happy light urmat de pudra les meteorites de la guerlain. Eventual alternez happy lightul cu Revlon skinlights, care e mult mai sidefat si il am in varianta rose light sau golden light cu aspect bronzant.
In fine, daca ai tenul gras, HL e prea hidratant si iti poate face pielea prea "zemoasa" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) dupa o vreme... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut gagicelor,
Eu is din ce in ce mai bine cu tenu adik de cosuri am cam scapat dar acuma nush ce sa fac cu petele astea. Dak stiti ceva care da rezultate bune zicetimi si mie! Am citit ca voi acuma vreti sa va luati Mama lotion ma tenteaza si pe mine dar mai astept um picut sa vad dak la voi da rezultate.Si inca ceva de la pilingul chimic trec bine petele? Parca ati facut careva dar nu mai tin minte care imi puteti spune dak ati fost multumite de rezultate si cam cat a costat? Miam luat ceai da galbenele si de malba pt comprese azi imi fac o compresa si va zic cum e. Iau de vreo 3 sapt drojdie atomizata si mi se pare ok.Mi sa terminat demachiantul Sensibio si maine ma duc sa imi iau Sebium H2O. A incercat careva apa termala de la Vichi? Care e mai buna apa termala de la Vichi sau de la Avene? Andraica, tu te dai cu ceva pt petelea alea? Si eu folosesc Retin A(de care is multumita) aproape am scapat de cosuri mai am cam 3-4dar cu asta e ok acuma ma lupt si eu cu petele. Va pupik (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Florina, ma dau in continuare in fiecare seara cu retin in continuare (si la care nu am de gind sa renunt pentru mult timp de acum inainte) si astept sa mi vina mama lotion, s-o probez.
Pina la urma mi am luat tot fond de ten Max factor - colour adapt, ca am zis ca de asta am fost totusi multumita, decit sa iau altceva si sa nu mi placa dupa aia. Stiu ca e mai nou decit celalalt de la Max factor (lasting performance, parca), asa ca poate o fi si mai bun. Imi pare rau ca m am cam grabit si n am intrebat cit costa estee lauder-double wear. Voi stiti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Petele (sau mai bine zis disparitia lor) reprezinta singurul motiv pentru care nu regret peeling chimic (si poate si faptul ca am pielea mai putin sensibila acum). Da, mi-au trecut de tot chiar daca pielea a fost rosie cam 1 luna dupa. Tenul meu avea un aspect rosu-vinetiu de la atatea cosuri iar acum desi am inca semnele alea nesuferite, este luminos si are aspect mult mai bun. La dna leventer un peeling chimic meiu era 150 euro acum 1 an.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
apa termala avene e mai buna ca cea vichy, e mai delicata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mie Evian mi-a mers cel mai bine din toate trei (Vichy, Avene si Evian). si e si mai ieftina, vreo 8 RON.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut in Cora, spray cu apa Evian pentru fata. Stiti cumva cum e?
A, Moni, la fix (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) . P.S. Zici ca jucam tenis...sau ceva... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 07:47 PM |
|