IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 190 191 192 193 194 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
michellemary
post Oct 31 2006, 03:37 PM
Post #1911

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

QUOTE(Bacardi_Girl @ Oct 31 2006, 11:49 AM) *
Michellemary tu ce fel de puncte albe ai?Din acelea vizibil albe si tari(daca incerci sa le storci nu ies si sunt dureroase si de obicei putine,asa numitele puncte de grasime)sau acele umflaturi mici dar vizibile iar cand le storci ieseee si iese?

Daca le storc iese un pic dar nu total si se infecteaza si se face atat de mare si puroiaza si lasa semn (groptiza). In locurile mai "tari" cum ar fi barbia mi le storc singura fara traumatisme si fara semne.
Go to the top of the page

+Quote Post
michellemary
post Oct 31 2006, 04:13 PM
Post #1912

Dependent

QUOTE(bebe_maria @ Oct 31 2006, 04:42 AM) *
michelle ce bine ca se pot rezolva semnele... mie de ce nu mi-o fi zis asa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) vreau si euuuuu

Probabil sunt diferite gropitzele tale de ale mele, dar sunt sigura ca si alte tale au rezolvare, exact asa cum a zis ea sunt atatea metode. Probabil la mine e mai usor ca nu sunt ca niste intepaturi de ac sunt mai mari si mai rare si se pot umple nu trebuie sa se intervina pe o portiune mare de piele cum ar fi o dermabraziune sau un peeling.

+Quote Post
angelito
post Oct 31 2006, 04:34 PM
Post #1913

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Sweet, eu folosesc Normaderm Nuit (numai in zona T). Mi se pare eficient contra micilor imperfectiuni, si foarte matifiant - eu folosesc pe deasupra o alta crema, si mi se pare chiar PREA matifiant, adica imi deshidrateaza pielea (care oricum e foarte grasa, in zona T).

+Quote Post
Florina
post Oct 31 2006, 07:21 PM
Post #1914

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Saluty fetelor, Eu am inceput sa observ ca trec destul de bine si petele cu Retin A. Deja incepusem sa imi fac griji ca nu mai scap de pete dar trec, e drept mai incet dar se duc asa ca eu mai continuu tratamentu cu retin o perioada sa vad ce se mai intampla cu petele. Am vazut pe un site ANTI-REDNESS LIGHT EMULSION de la AVENE a incercat careva ? dak da cam ce rezultate sunt? Va pupicesc

+Quote Post
Cindy
post Oct 31 2006, 07:26 PM
Post #1915

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

am vazut la helpnet crema Cicactive de la Uriage pentru cicatrizare..o fi buna si pentru semnele de la cosuri?

+Quote Post
angelito
post Oct 31 2006, 09:20 PM
Post #1916

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Sweet, cremele de genul celei de care vorbesti tu sunt eficiente si impotriva petelor de la cosuri, dar in general efectul e mult mai vizibil asupra petelor recente. Cicactive are pareri bune pe beaute-test, dar se pare ca formeaza un film care ajuta la cicatrizarea rapida a pielii, sa nu te sperii de filmul ala...

Florina, emulsia respectiva e impotriva petelor rosii care apar in cazul tenurilor foarte sensibile, asa-numita "inrosire difuza" a pielii. Produsele de genul asta n-au nicio legatura cu cicatricile si petele ramase in urma acneei. Oricum din cate stiu eu cremele anti-redness de la Avene nu se gasesc la noi, tu unde le-ai vazut?!

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 31 2006, 11:30 PM
Post #1917

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

michelle eu am si punctisoare de-alea mici si din cele mai mari si as fi fost f multumita daca scapam si de cele mari. imi amintesc ca mi-a spus si mie ceva de umplere prima data dar nu ca ar trebui sa incercam (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ...

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 1 2006, 07:37 AM
Post #1918

Membru de Onoare

Member No.: 265

Michellemary multumesc pentru raspuns.Din astea am si eu dar nu mi se transforma in din alea mai mari(slava Domnului!).Cum se face "umplerea" aceea??Functioneaza asupra semnelor ramase in urma cosurilor sau cum?In ce consta?

+Quote Post
michellemary
post Nov 1 2006, 04:48 PM
Post #1919

Dependent

Nu mi-a explicat exact in ce consta umplerea pt ca deocamdata nu se pune problema pana la incheierea tratamentului. A spus ca sunt atatea metode si probabil atunci vom alege una impreuna. bebe maria inseamna ca si la tine nu s-a pus atunci problema, mai spune-i o data si te va programa. Pt puncte albe la fel, a spus sa dau un telefon pt o programare.
Am tot citit pe net despre umplerea gropitzelor si ca metode ar fi laserul, si o solutie ce se injecteaza. Acum care sunt riscurile sau cat de bune rezultate se obtin nu stiu dar ea a fost f sigura si optimista cand mi-a zis ca se umplu, putea sa spuna da putem incerca bla bla bla. Sper sa nu imi fac iluzii degeaba.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 2 2006, 01:16 PM
Post #1920

Membru de Onoare

Member No.: 265

Eu zic ca deocamdata sa nu-ti faci iluzii pt ca se stie ca ei zic ca au o gramada de solutii fara sa mai adauge si riscurile si interdictiile pe care le ai dupa....poate ma insel eu,sper sa ma insel dar nu prea mai cred.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 190 191 192 193 194 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 05:41 AM