![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
fiolele alea sunt de fapt antiridul de care tot vorbiti?...are ceva rezultate?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE M-am enervat ca nu am gasit Brevoxyl.Se pare ca doar anuumite Sensiblu-uri o au.:( si helpnetu'... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Helpnet-urile habar nu am unde is localizate in Timi.
Kele da, cica sunt antirid si fetele le-au laudat.Dar s epare ca nu toata lumea reactioneaza ok la ele.A spus una din fete sa ne luam prima data crema antirid sa vedem daca o suportam pe aia la ochi.Eu m-am data cum 5 min doar la ochi si pe gat (mi-e teama sa nu fie comedogena in rest...GAGICELEEEE E SAU NU COMEDOGEN BLOSOM-UL ANTIRID?CINE STIE?)si imi place. :offtopic: Ele und epalaria mea umblii ca te-am sunat ieri! :o |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Ariana, daca o folosesti doar in jurul ochilor si pe gat (unde nu prea cred ca ai tendinta de a forma comedoane) e ok, dar nu te-as sfatui s-o incerci pe restul fetei pt ca are in lista de ingrediente si sodium chloride (gr 5! :fluierat: si subst comedogene sunt cele de gr 3, 4 si 5).
O prietena de-a mea care are ten normal o foloseste pe toata fata si nu a avut probleme. Dar are un ten NORMAL! Si cum eu am tendinta de a face comedoane din orice, m-am abtinut sa ma cremuiesc pe toata fetisoara. Pt mine a fost cea mai buna crema antirid pe care am folosit-o. Cand o sa fiu iar "in bani" (nu stiu cand se va intampla minunea!) o sa-mi cumpar din nou si serul. La mine chiar a functionat, spre deosebire de alte creme "de marca" pe care le-am incercat. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Arissuca multi pupici si merci din suflet pt sfat.Ei imi cautam o crema ok pt ok si ma bucura faptul ca nu m-a iritat.Dupa ce mi-ai zis tu aici o sa ma abtin sa ma dau cu ea pe tot fatzaul.:)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Moaca mea arata tare nasol, e rosie, plina de cosuri, zburlita... cred ca mi-ar trebui o crema supeeer calmanta. Daca stie cineva asa ceva, sa imi spuneti. :'(
Luna asta nu am mai luat nici anticonceptionale. Astea ma ajutau un pic in problema acneei, dar aveau alte inconveniente (kile in plus luate cu ajutorul lor, scaderea apetitului.... stiti si voi). M-am dat in 2 seri cu smoderm si acum sunt toata rosie. Nu stiu ce sa mai pun pe mutra mea. Astept sa imi spuna Ari cum ii merge cu zapada carbonica, sau daca a gasit o alta solutie pentru mutrele noastre. :'( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
didilica, eu am sebium crema (bioderma) si este buna. este hranitoare si emolienta, dar non comedogena. poti sa o incerci. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Didi, poti incerca si Ictyane, Elle era foarte multumita de el...
Va :-* fetele! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
da, da ictyane e super buna, intr-adevar, subscriu :)
|
|
|
![]()
|
|
Didi...eu spun ca Brevoxyl+ Clean Ac pentru noi...
Lamurire pentru fete...vazut pe viu pe didi si avem tenul la fel de dubios...Ictyane e pt ten uscat noi avem ten f f gras... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:11 AM |
|