IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
elle_ni
post Jan 16 2006, 07:15 PM
Post #211

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Didi...eu spun ca Brevoxyl+ Clean Ac pentru noi...
Lamurire pentru fete...vazut pe viu pe didi si avem tenul la fel de dubios...Ictyane e pt ten uscat noi avem ten f f gras...

mah, ictyane e buna si pentur un ten gras, DAR numai in cazul in care folositi retin sau brev.sau zynerit.

mai poate fi folosi la ski, la munte, in general pe vreme rece, cu vant puternic, pentru ca hidrateaza puternic.in oras, mie mi se pare ca inslesneste luciul fetei...cel putin la mineproductia se sebum nu prea se pupa cu Ictyanul decat in conditiile de mai sus..

aaaaa....si cred ca ar fi buna pentru zona okilor....dr numai cred...nu am incercat-o ,sa vad daca irita sau nu, k de hidratat parol, k hidrateaza...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jan 16 2006, 08:57 PM
Post #212

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

Tu crezi ca la un ten SUPERGRAS ii bun Ictyanul?  :o Io ma dau cu tone de Brovoxyl pe fata si nu imi usuca deloc moaca...de aia nu cred ca ii trebuie o supersuper hidratare.
Azi mi-am luat Brevoxyl si o sa ma apuc iar sa ma dau cu tone de din asta...de zapada carbonica nu is prea multumita ,mai merg la cateva sedinte dar...tot Brevoxylul cred ca ii ok.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 11:14 PM
Post #213

Incurabil

Tu crezi ca la un ten SUPERGRAS ii bun Ictyanul?  :o Io ma dau cu tone de Brovoxyl pe fata si nu imi usuca deloc moaca...de aia nu cred ca ii trebuie o supersuper hidratare.

Ariana, tu esti singura care stie ce anume ii trebuie tenului tau...uite, mie de ex.dupa 4-5 zile consecutive de brev.imi trebuie musai o crema super ekilibranta, k altfel ma cojesc...nu rau, dar suficinet ca pielea sa dea semne de ingrijorare (sau o fi doar obsesia mea de vina????????)

dar Ictyanul, dupa ce l-am luat si l-am folosit de cateva ori, mi se pare super ok, dar numai dupa cremele numerate mai sus...in rest, poate numai din cand in cand noaptea....

+Quote Post
Ariana
post Jan 16 2006, 11:16 PM
Post #214

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

Elle draga abia astept sa ne vedem moacele si sa facem concurs :) care ii mai stralucitoare...pun pariu ca  a mea. :P

+Quote Post
elle_ni
post Jan 17 2006, 12:10 AM
Post #215

Incurabil

Elle draga abia astept sa ne vedem moacele si sa facem concurs :) care ii mai stralucitoare...pun pariu ca  a mea. :P

luciul k luciul...nu-i bai...importante's bubele, draga mea....sper sa nu mai revina niciodata...sa mor linistita cu fatza stralucitoare dar neteda  :P :P :P...da' am io am ce am cu piersicutza aia cu care tenul meu nu va semana nici in veci, nici cu acatiste  :(

+Quote Post
Delphina
post Jan 17 2006, 12:50 AM
Post #216

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Si io vreau piersicuta!!!  :'(  :'(  :'(

+Quote Post
angelito
post Jan 17 2006, 01:11 AM
Post #217

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 82

Toate vrem piersicutza!!!!! Si chiar ma intreb, cand vad fete cu tenul absolut perfect (eventual dintre cele care n-au nici o grija, nu se demachiaza cu zilele, folosesc tot felul de produse dubioase etc., ce noroc!!!!), nici o imperfectiune cat de mica, sau urma-ceva, daca voi ajunge si eu vreodata cat de cat aproape de asa ceva... parca nu prea-mi vine sa cred...  :'(

In alta ordine de idei, si eu am tenul ffff gras, dar si sensibil si foarte usor deshidratabil (asa ma enerveaza ca parca a tinut mortis sa aiba toate defectele din lume!  >:( ), mai ales in zona obrajilor (si acum chiar ca nu folosesc tratamente locale, decat Brevoxyl strict pe imperfectiune). Si mai ales pe vremea asta, e jale! Am sarit o noapte peste Sebium crema, si gata petele! Si trec foarte greu! Cat despre Brevoxyl, vai de capul meu, pai daca il folosesc doua seri la rand e dezastru  :(! Si am folosit Ictyane pe toata fata fara probleme (inclusiv in jurul ochilor, e ok, Elle), dar nu in timpul zilei, ziua aplic creme mai grase sau consistente doar pe obraji si in jurul ochilor.  Deh, fiecare cu tenul si problemele ei...

Oricum, vorba lui Elle, asta e, cu tenul gras ma impac la nevoie, cat de cat, dar macar sa fie neted, fara probleme! Oi gasi eu o solutie apoi pentru stralucirea de far calauzitor...  :fluierat:

Astept acum sa vad rezultatele tratamentului cu Sotret, cand vor veni (acum sunt de-abia in saptamana a doua). Intre timp, cat de curand voi merge la dermatolog pentru problema mea cu spatele excesiv de uscat si iritat una-doua, si sper sa nu mai primesc vesnicul diagnostic "dermatita atopica" si recomandare "o crema foarte emolienta, gasiti la Sensiblu, de exemplu din gama Avene" - grrrrr, asta stiam si eu fara consultatie, nu cred ca e nevoie de facultate ca sa poti recomanda asa ceva  >:(!

:-* :-* :-* :-* la fete si noapte buna!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 17 2006, 09:32 AM
Post #218

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

si eu vreau piersicaaaaaaa!  :'(
zilele astea sunt in perioada nasoala a lunii si se vede si pe fata mea.  :(
si eu daca dau cateva zile cu brevoxyl si nu hidratez, ma usuc. de la retin insa nu mi se intampla asta...  :-X
in rest iau vitamina A si zn+se, dar nu stiu daca sa ma astept la cine stie ce rezultate...  ???
bey, eu m-am saturat de fata asta a mea. daca s-ar putea, as face transplant de fata.  :P

alta problema de cand am intrerupt pastilele: mi se ingrasa parul de m-a disperat!  >:(

deci concluzia este ca la mine cea mai mare problema e capul. cred ca asta trebuie sa-l schimb cu totul.  8)

+Quote Post
Delphina
post Jan 17 2006, 09:49 AM
Post #219

Dependent

Member No.: 50

Pai da Ciresica :)

A folosit careva dintre voi Isotrexin? Angelito, stiu ca tu ai avut, si ca nu ti-a placut. Eu tot vreau sa imi iau de o gramada de vreme, da parca nu ma indur sa dau 500 de mii pe el, io de az' vara ma tot pregatesc sa vorbesc cu medicu de familie :) sa mi-l dea mai eftin. Da veci n-ajung...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 17 2006, 10:32 AM
Post #220

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

delphina, si mie mi l-a prescris dermato acum vreo 2 ani si mi l-a dat compensat. dar cand am ajuns la farmacie, mi s-a spus ca nu se compenseaza. asa ca am renuntat, ca si mie mi s-a parut prea scump si mi-am luat retin_a.

+Quote Post

471 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 08:03 AM