![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ciresica, mersi de raspuns.
Dar sa stii ca se compenseaza, poate nu te incadrai tu in categoria de virsta pentru care se compenseaza medicamentul asta, dar sa stii ca la tineri sub 18 ani si studenti pina in 26, se da GRATUIT. Am intrebat eu la farmacie, saptamina trecuta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
inseamna ca n-au vrut sa mi-l dea mie :'( am fost la sensiblu.
acum 2 ani aveam 21 de ani si eram studenta, la id ce-i drept, dar nu cred ca are importanta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE sper sa nu mai primesc vesnicul diagnostic "dermatita atopica" si recomandare "o crema foarte emolienta, gasiti la Sensiblu, de exemplu din gama Avene" ingeras... :offtopic:..de cand ai depistat ca ai "dermatita atopica"?te intreb penru ca puiul meu de 10 luni a fost diagnosticat cu "dermatita atopica"...numa k la el, saracutul...toata pielea e plina de iritatii, si parca nu-mi vine sa dau cu nimic pe baza de cortizon (uite ce mi-a recomandat medicul...mie mi se pare sinistru, de aceea nu am inceput tratamentul, ci am recurs la un homeopat..: preparat farmaceutic )hidrocortizon+neomicina+talc+oxid de zinc+lanolina+vaselina) -advantan -fuciolin -elidel crema -calciu gluconic+magneziu -vitamina B complex -aerius sirop extern ne-a recomandat produsele mustela: crema emolienta pt.piele atopica+crema de curatare pile atopica+ulei -lapte pentru baie+crema dermo-reparatorie, care toate fac aprox 2.000.000...de une sa scot atatia bani???????? apoi, dermatita atopica cica trece de la sine uneori pana in 3 ani, lateori la adolescenta...ori, tu aitrecut de aceste varste...dermatita atipica o ai de cand erai bebe, sau ai capatat-o relativ de curand?stiam ca este o alegie care in majoritatea cazurilor e genetica (nu si cazul nostru...) stiu fetelor ca sunt :offtopic: si varog sa ma scuzati, dar, daca am prins-o pe angelito, poate ma ajuta un picut... va pupic :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Ciresica, si eu ca si tine cateodata chef sa schimb capul asta cu totul... :-X Din pacate insa n-avem ce face, e al nostru si trebuie sa ne descurcam cu el asa cum e!
Delphi, am avut Isotrexin si nu mi-a placut pentru ca avea o textura ciudata - adica se usca imediat pe piele, daca nu-l intindeai cu viteza supersonica se faceau numai "scame" din acelea neplacute! Si mirosea foarte urat :-! De-asta am preferat mai degraba creme ca Smooderm sau Retin-A... Elle, fac topic separat despre dermatita atopica acusi ;)! :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
saru'mana si obrajorii :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
cam la ce preturi sunt brevoxyl si zineryt?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
zineryt nu stiu, dar brevoxyl este la 250.000. :)
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE cam la ce preturi sunt brevoxyl si zineryt? brev.250.000 si zynerit 300.000 sau 350.000, da' merita amandoua.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ok..poate fi folosit vreunul in acelasi timp cu retin a? ca m-am apucat de retin de vreo 2 sapatamani, ma dau in fiecare seara si vad ca pana acum nu m-am ars...sa fie oare din cauza ictyanului? oricum, as vrea sa continuu si cu retin, am obtinut rezultate super cu el in trecut, dar acum parca nu mai am rabdare, de aia intreb si de alte medicamente
|
|
|
![]()
|
|
nu merg impreuna retinul cu brevoxylul. scrie si pe prospect la brevoxyl :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:04 AM |
|