![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ce bucurie..dar cu zynerit?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE nu merg impreuna retinul cu brevoxylul. scrie si pe prospect la brevoxyl :) mah...le poti folosi pe amandoua dar nu una dupa alta...daca iti suporta tenul acest tratament agresiv, merge retin azi, brex.maine-poimaine su in loc de brev.zynerit. eu initial am mers in paralel retin-brev, apoi am renuntat la retin din lipsa d timp si am continuat cu brev+zynerit (ceea ce fac sia cum, dar mult mai rar). deci, nu e bine ca substantele din retin sa se intrepatrunda cu cele din brev, dar utilizate separat, e ok, mai ales k retinul e pentru acneea kistica, iar celelate 2 pentru acneea inflamatorie. dar daca tu nu prezinti decat una din cele 2 forme ale acneei, e mai bine sa folosesti produsul special destinat tipului de acnee prezent la tine... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
elle, ar fi simplu daca ar fi o singura problema...dar :'(...retinul m-a ajutat foarte mult cu punctele negre, mi-a dat un aspect mat, curat al tenului..pe de alta parte, pe langa chestiile de sub piele care apar mai sunt si diverse pete rosii, pe care daca le ating se fac cat casa...in fine, de astea am mai scapat, acum ma lupt cu rosetile...de ex, apare un cos mic, mic dar in jurul lui se face o pata rosie mare cat china...nu am infectii sau alte nebunii, dar avand in vedere ca tenul meu e extram de alb se vede orice chestie pe el..iar retinul m-a ajutat foarte mult la urme, oricat de iritat mi-ar fi tenul nu am nici o urma, am porii foarte curati..de aia nu prea vreau sa renunt la retin..multam de informatii ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna fetele :floricele:!
Kale, are dreptate Elle, poti folosi Zineryt sau Brevoxyl si Retin, dar numai alternativ. In plus, ai mare grija sa nu patesti vreo iritatie ceva... :-* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Eu, dupa 2 tuburi de Zineryt , costa 260. 000 mii, ma declar super multumita. Sporadic imi mai apare cate unul si am observat ca daca-l las in pace se retrage. Si cum arata fata mea , dezastru. Nu stiu cum se chema forma de acnee (eu zic ca e bine sa folosesc trecutul), eram invadata de cosuri mari, sub piele, urate,dureroase chiar si-mi era imposibil sa le las in pace, cum le strangeam un pic imediat iesea.
Folosesc Farmec cu galbenele, pt zi si nu-mi luceste fata aproape deloc. Daca aplic dupa crema un servetel, e totul in regula. Mai am urme, ce-i drept si sper cu crema asta cu galbenele sa le vindec. Ce ziceti, pot sa folosesc Retin A de acum incolo, pt puncte negre si ca previn alte bube? Angelito sau care-ati mai folosit crema cu galbenele pt ochi,e totul in regula? Sunt destul de sceptica, nu are nimic care sa dauneze? Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu m-am dat cu ea la ochi dupa ce am reusit sa imi irit la maxim foecare celula de pe fata si a fost ok...
Eu sunt f incantata de Blosom crema antirid de zi...o folosesc pt decolteu si ochi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Ariana esti draguta sa-mi spui cat costa Blossom si unde o gasesc. Stiu ca parca s-a mai scris, scuze...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu 180.000 de mii am dat pe ea la Sensiblu...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Angelito sau care-ati mai folosit crema cu galbenele pt ochi,e totul in regula? Sunt destul de sceptica, nu are nimic care sa dauneze? Pupici! eu o folosesc pe mai bine de 8 luni, as zice mai degraba 10 luni...si nu am patit inc animic...am postat pe undeva mai sus compozitia...mie nu mi se pare nimic dubio pentru zona okilor, in skimb pentur un ten gras nu e indicata. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Elle_ni, ma gandeam la faptul ca zona ochilor e extrem de sensibila si crema fiind dedicata restului fetei ........ dar incerc si eu. Pupici si o zi excelenta tuturor!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:36 PM |
|