IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
kale
post Jan 18 2006, 01:00 PM
Post #231

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

ce bucurie..dar cu zynerit?
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 18 2006, 01:07 PM
Post #232

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

nu merg impreuna retinul cu brevoxylul. scrie si pe prospect la brevoxyl :)

mah...le poti folosi pe amandoua dar nu una dupa alta...daca iti suporta tenul acest tratament agresiv, merge retin azi, brex.maine-poimaine su in loc de brev.zynerit.

eu initial am mers in paralel retin-brev, apoi am renuntat la retin din lipsa d timp si am continuat cu brev+zynerit (ceea ce fac sia cum, dar mult mai rar).

deci, nu e bine ca substantele din retin sa se intrepatrunda cu cele din brev, dar utilizate separat, e ok, mai ales k retinul e pentru acneea kistica, iar celelate 2 pentru acneea inflamatorie.
dar daca tu nu prezinti decat una din cele 2 forme ale acneei, e mai bine sa folosesti produsul special destinat tipului de acnee prezent la tine...

+Quote Post
kale
post Jan 18 2006, 01:49 PM
Post #233

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

elle, ar fi simplu daca ar fi o singura problema...dar  :'(...retinul m-a ajutat foarte mult cu punctele negre, mi-a dat un aspect mat, curat al tenului..pe de alta parte, pe langa chestiile de sub piele care apar mai sunt si diverse pete rosii, pe care daca le ating se fac cat casa...in fine, de astea am mai scapat, acum ma lupt cu rosetile...de ex, apare un cos mic, mic dar in jurul lui se face o pata rosie mare cat china...nu am infectii sau alte nebunii, dar avand in vedere ca tenul meu e extram de alb se vede orice chestie pe el..iar retinul m-a ajutat foarte mult la urme, oricat de iritat mi-ar fi tenul nu am nici o urma, am porii foarte curati..de aia nu prea vreau sa renunt la retin..multam de informatii  ;)

+Quote Post
angelito
post Jan 18 2006, 02:50 PM
Post #234

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna fetele  :floricele:!

Kale, are dreptate Elle, poti folosi Zineryt sau Brevoxyl si Retin, dar numai alternativ. In plus, ai mare grija sa nu patesti vreo iritatie ceva...

:-*

+Quote Post
eva_ralu
post Jan 18 2006, 03:01 PM
Post #235

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 99

Eu, dupa 2 tuburi de Zineryt , costa 260. 000 mii, ma declar super multumita. Sporadic imi mai apare cate unul si am observat ca daca-l las in pace se retrage. Si cum arata fata mea , dezastru. Nu stiu cum se chema forma de acnee (eu zic ca e bine sa folosesc trecutul), eram invadata de cosuri mari, sub piele, urate,dureroase chiar si-mi era imposibil sa le las in pace, cum le strangeam un pic imediat iesea.
   Folosesc Farmec cu galbenele, pt zi si nu-mi luceste fata aproape deloc. Daca aplic dupa crema un servetel, e totul in regula. Mai am urme, ce-i drept si sper cu crema asta cu galbenele sa le vindec. Ce ziceti, pot sa folosesc Retin A de acum incolo, pt puncte negre si ca previn alte bube?
    Angelito sau care-ati mai folosit crema cu galbenele pt ochi,e totul in regula? Sunt destul de sceptica, nu are nimic care sa dauneze? Pupici!

+Quote Post
Ariana
post Jan 18 2006, 03:04 PM
Post #236

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

Eu m-am dat cu ea la ochi dupa ce am reusit sa imi irit la maxim foecare celula de pe fata si a fost ok...
Eu sunt f incantata de Blosom crema antirid de zi...o folosesc pt decolteu si ochi.

+Quote Post
eva_ralu
post Jan 18 2006, 03:12 PM
Post #237

Contaminat
*

Ariana esti draguta sa-mi spui cat costa Blossom si unde o gasesc. Stiu ca parca s-a mai scris, scuze... 

+Quote Post
Ariana
post Jan 18 2006, 03:54 PM
Post #238

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

Eu 180.000 de mii am dat pe ea la Sensiblu...

+Quote Post
elle_ni
post Jan 18 2006, 05:53 PM
Post #239

Incurabil

Member No.: 107

Angelito sau care-ati mai folosit crema cu galbenele pt ochi,e totul in regula? Sunt destul de sceptica, nu are nimic care sa dauneze? Pupici!

eu o folosesc pe mai bine de 8 luni, as zice mai degraba 10 luni...si nu am patit inc animic...am postat pe undeva mai sus compozitia...mie nu mi se pare nimic dubio pentru zona okilor, in skimb pentur un ten gras nu e indicata.

+Quote Post
eva_ralu
post Jan 19 2006, 08:24 AM
Post #240

Contaminat
*

Multumesc Elle_ni,  ma gandeam la faptul ca zona ochilor e extrem de sensibila si crema fiind dedicata restului fetei ........ dar incerc si eu. Pupici si o zi excelenta tuturor!

+Quote Post

471 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th June 2025 - 09:36 PM