![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Fetelor, ma confrunt si eu cu niste elefantoi urati si mari cat casa, dar nu pe fata ci pe spate! Am spatele plin de puncte negre care se infecteaza si se transforma in cosuri mari, rosii si dureroase! :'( Daca ma mai si ating de ele, aia sunt: nu mai trec in veci si imi raman si semne! Cam aceeasi problema am avut-o si pe decolteu acum doi ani, dar s-a rezolvat intr-o vara la mare, stand la soare! Cu spatele insa nu a mers!
Credeti ca ar trebui sa incep un tratament cu Zineryt? Ce ma sfatuiti? Vreau neaparat sa imi curat spatele pana la vara, e foarte inesteti si pe langa asta si dureros! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mititik, daca ai cosurile ca niste chisturi dureroase in piele si puncte negre, incearca retin_a. daca ai cosuri purulente, poti sa incerci zineryt. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Am puncte negre o gramada, puncte care se transforma f repede in chistulete sub piele ( care dor ingrozitor! :'( Ultimul a aparut exact in zona sutienului si nu il mai suport,nu pot sta nici rezemata!) si am si cosuri mari rosii, purulente! La mine, ca la nimeni! :frustraree:
Mi-e cam teama sa folosesc Retin A, pentru ca am inteles ca da reactii alergice si numai de asta nu mai am nevoie! Mai ales ca am pielea foarte sensibila! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
poti sa incerci cateva zile doar pe o zona unde ai un cosulet si sa vezi daca ai probleme sau nu. si neaparat hidratare. intr-adevar poate fi un tratament un pic agresiv pentru piele, dar merita daca il tolerezi bine. :)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ce bine de oamenii care au cosuri.(si mie imi apar bestii din astea..)Mai mari sau mici,asta nu conteaza.Si stiti de ce? Pentru ca din cate am inteles tenul mixt si gras se rideaza mult mai greu decat tenul normal si uscat.Deci o sa imbatranim mai greu. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
sau o sa imbatranim mai repede de atatia nervi cat ne facem cu tenul asta... >:(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bine ai zis kale...:)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, ba nu e deloc bine pentru oamenii care au cosuri. O data ca ten gras nu inseamna neaparat o invazie de cosuri, si, doi la mina, sa stii de la mine ca tenul gras se rideaza mai greu, ce-i drept, insa mult, mult mai urit.
Femeile cu ten normal sau uscat pot sa aiba multe riduri, insa fine, de multe ori invizibile. In plus, daca femeile astea se mai si ingrijesc, e posibil sa aiba un ten superb, pina la adinci batrineti. In schimb, un ten gras va arata, cu trecerea anilor, din ce in ce mai rau: porii devin mai dilatati, pielea isi pierde complet tonusul (pe care oricum nu-l are), devine din ce in ce mai flasca, tenul devine din ce in ce mai lipsit de suplete si de stralucire, iar ridurile care se formeaza sunt vizibile de la o posta. Pentru un aspect bun al unui astfel de ten, trebuie muuuulta munca, si nu neaparat individuala. Aici e buba, fiindca pentru asta trebuie bani si timp, concretizate in masaje, electrostimulare faciala, peelinguri, creme tot mai scumpe, masti tot mai performante. Asta e. :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Am inteles, :floricele: Delphina
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Bine zis, Delphi... :'(
Mititik, eu zic sa incerci Zineryt sau Brevoxyl (atentie ca sunt cam agresive ambele). BTW, fetelor, cred ca incep sa resimt efectele secundare ale tratamentului cu Sotret - sunt in adoua saptamana de tratament (5 capsule de 10 mg/saptamana) si mi se usuca rau buzele, si toata pielea, si cea de pe fata si cea de pe corp. Nici nu se mai pune problema sa nu ma hidratez foarte bine dupa dus. Aseara de ex. nu mi-am dat cu crema hidratanta (n-am dormit acasa), si acum am mici pete rosii de deshidratare in obraji... Cred ca va trebui iar sa suplimentez Sebiumul crema cu Bepanthene. Dar... vad ca nici o imperfectiune lately (sa nu ma deochi)... Va :-* pe toate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:36 PM |
|