![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
miss eu parca stiam ca ceapa calita asa si aplicata pe o bubita scoate puroiul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-January 07 Member No.: 922 ![]() |
Fetelor, eu folosesc de cateva zile Diacneal de la Avene, si imi merge destul de bine.Chiar daca le "coace" mai repede, mi`e mai usor sa scap de ele in felul asta.Se zice ca nu`i bine sa le storci, ca`ti raman semne.Dar nici sa le lasi asa nu te poti abtine:)) Acum mai am doar semne, niste pete rosii de la killuri recente (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) , dar in fiece seara tampopez cu ceai de musetel cu galbenele si mai calmeaza inflamatia.Am citit undeva ca inainte sa te dai cu crema antiacneica,e bine sa faci infuzie sau chiar tamponari cu ceai, ca sa se absoarda mai bine crema si sa dea rezultate mai repede.aa, si mai imi pun o data la trei zile, o masca hidratanta de la Avene, se cheama Masque apaisant hydratant.e hipoalergica si non-comedogena.si in felul asta, imi protejez si tenul impotriva descuamarii.ca Diacneal exfoliaza destul de puternic, si cum crema hidratanta nu folosesc...Da chiar, voi ce crema hidratanta imi recomandati si mie? chiar nu stiu ce sa`mi iau...Ivatherm parca am citit pe la voi..e buna?
Apropo de masti, eu am mai incercat ceva.Taiati jumatate de castravete, il dati pe razatoarea mica, adaugati o lingurita de miere si o lingura de taratze.Aplicati apoi pe fata, si tineti 10-15 min.ustura putin, pt ca castravetele e astringent.dar n`o sa va vina sa credeti ce fina va face fatza, si usuca si monstruletii.Asta e reteta de la mama, mi`a dat`o acum 2 seri si am zis hai sa`ncerc! mie mi`a placut cum mi`a lasat fata si o sa mai incerc si zilele urmatoare. Va pup (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
sincer, eu nu stiu nmk despre ce ar putea sa faca...am postat mesajul in ideea ca a mai incercat cineva si ne lumineaza si pe noi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut! Fata mea arata azi dimineata mai bine dar eu neavand ce face a trebuie neaparat sa strang si sa zgandaresc ce nu trebuie. Acuma arat din nou naspa dar naspa rau de tot (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .
Da, am observat ca cremele astea pe care le folosesc in timpul zilei adik Anti-acne gel with basil si Crema antiacnee cu ulei de salvie si sulf fac sa apara puncte din acelea galbene (pastule). Dar se duc singure cand ma demachiez sau cand ma spal pe fata dak nu se duc singure le mai ajut eu um pic. Si eu am folosit aspirina o perioada dar apoi am inceput cu retinul si nu am mai putut sa folosesc aspirina ca nu se impaca bine cu retinA. Dar eu nu imi faceam masca cu aspirina ci ma spalam pe fata cu 2 aspirine zdrobite si dizolvate in 50 ml apa |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciresica,zi-mi si mie cum fac masca aia cu aspirina t rog frumos..k tot esti online.. Cum s prepara?vat stau cu ea?In seara asta nu ma mai dau cu retim dak ma dau cu asta,nu? Retin A parca stiam si eu ca nu se impaca bine cu aspirina. In alta ordine de idei, flory18 te rog din suflet daca poti sa nu mai folosesti limbaj din acesta "codificat" plin de prescurtari care se folosesc in general pe mess pentru ca e in dezavantajul tau. Ceea ce postezi devine foarte greu de urmarit si deci ai sanse mai mici ca cineva sa iti citeasca mesajul si sa-ti raspunda. Mersi pentru intelegere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu folosesc de cateva zile Cleanance K de la Avene si sunt relativ multumita de faptul ca mi-a mai uniformizat fata, care era sub orice critica. Ma bate gandul sa ma apuc si eu de Retin iar pentru ca am f multe pete si puncte negre dar data trecuta am avut o problema ciudata de la Retin : mi se dereglase sebumul intr-un hal fara de hal si fatza imi lucea zici ca ma dadusem cu slanina. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 6-January 07 From: bucuresti Member No.: 960 ![]() |
ok...ok...nu mai folosesc prescurtari! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Dar nu pot sa folosesc aspirina in zilele in care nu folosesc retin-a?Ca io nu ma dau in fiecare zi cu retin!O zi da,una ba.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ajutati-ma si pe mine cu ceva va rog.Am fost ieri la dermatolog si i-am spus doctorei ca folosesc retin-a si a zis ca este foarte bine.mi l-a mai dat si ea pe reteta.Inafara de asta mi-a mai dat o alta crema:Isotrexin. Dar a uitat sa-mi spun acum trebuie sa ma dau cu ele. Puteti sa-mi dati voi un sfat? Ma gandeam sa-mi dau intr-o seara cu retin-a,o seara cu isotrexin,o seara cu crema hidratanta sa-mi mai revin.C spuneti?Oricum in fiecare dimineata ma dau cu crema hidratanta inainte de machiaj k altfel nu se poate.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un sfat pls... In legatura cu masca cu aspirina..mi-am facut totusi aseara una.Nu stiu dak doar mi se pare sau chiar fata mea pare putin-putin mai linistita... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dar nu pentru mult timp!Am avut io grija de asta.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I-am mai spus dermatoloagei c crema hidratanta folosesc (Atoderm) si a zis ca este o crema f buna dar nu prea este indicata pt trenurile acneice.Ma gandeam sa va spun asta ca poate si voi folositi o crema prea grasa.Cica asta chiar 'ajuta' formarea cosurilor. DEci...aruncati cremele f f grase.. Mi-a zis sa folosesc o crema care sa hidrateze dar care sa nu ramana grasa..Si mi-a recomandat Clean Ac (de la Avene).Mi-a zis ca este aproape la fel ca Atodermu la pret..deci..in jur de 500 (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie una mi pare cam aiurea sa folosesti si Retin A si Isotrexin in aceeasi perioada. Eu am avut si Isotrexin si mi s-a parut un tratament foarte agresiv care la fel ca si Retin A descuama pielea. In plus pe mine peronal Isoterxinul nu m-a ajutat prea mult (tot la recomndarea dermatologului il luasem).
Ca si crema hidratanta, judecand dupa tot ce am citit de la fete poti sa folosesti Ictyane ( de la Ducray) - pe care o am si eu dar parca nu ma incanta chiar asa tare. Eu am de gand sa imi cumpar ceva de la Ivaderm dupa ce o termin pe asta. Mai asteapta sa vezi ce mai zic si restul fetelor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
ceao gagicelor!
Iar am umblat la fata adik miam stors ceva cosuri. Acuma am un corn in frunte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Diseara trebuie sa ma duc in oras deci tre sa fiu frumoasa asa ca azi o sa atenuez cumva cornu ala sper sa nu se mai vada tare sub stratu de corector, fdt si pudra. Mie imi merge destul de bine cu tratamentu asta - imi apar mai putine cosuri dar noh... petele trec greu. Am auzit ca e foarte bun pentru fata ceaiul de tei o cosmeticiana mia zis. Luni ma duc la plafar si imi iau. va pupik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mersi pt sfaturi fetele!!! ce m-as face eu fara voi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
din cate am citit... cred ca o sa fac asa: cand am fatza mai iritata iau cate o zi pauza de retin si imi pun atunci aspirina sau ale masti. mi-e tare frica sa le amestec. in legatura cu cremele hidratante, mie imi merge bine in continuare cu ivadermaseb. flory18, eu am mai scris p-aici ca atunci cand am intrat prima oara pe (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si am citit despre substante comedogene mi-am aruncat 90% din produsele cosmetice pe care le aveam si am dat o raita prin rafturile farmaciilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa stii ca merita! Ariana, sa stii ca si eu am obervat ca mi-am format un automatism: cand stau la calculator ma zgandar pe fata! si nu e bine deloc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o sa0mi iau o minge anti-stress... MissM, in legatura cu ceapa... hmm... parca nu as incerca. cei care au postat pe forumul acela nu au scris si despre rezultate?? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 6-January 07 From: bucuresti Member No.: 960 ![]() |
Pai si io am facut la fel kitten.Acum folosesc numai ce mi-a zis dermatoloaga si ce am mai auzit pe la voi..(masti,etc..)
Dar acum poate imi dati si mie un sfat in legatura cu tratamentul cu retin-a +isotrexin.. Am explicat anterior..pls pls pls (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:30 PM |
|