![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
MI-am tras o scobeala de mama focului in seara asta! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Era de asteptat...doar aratam si eu uman, acum mi-e frica de numai pot de ziua de maine....dar, mi-am facut-o cu mana mea! m-am chinuit sa dezinfectez bine, mi-am scos multe puncte negre, dar au fost cateva care nu au iesit si de obicei asta inseamna ca maine ma trezesc cu tot atatea surprize.....
M-am dat cu cutaden peste ce am stors.....asta....dupa skinoren (eu nu prea reactionez negativ la skinoren)! ATA ETE! Sunt tare curioasa de rezultatul de maine....sincer daca nu era 12 noaptea imi puneam si o masca de aspirina, dar mi-e lene..... M-am enervat ca arat ca naiba cu niste puncte negre care ramasesera in mijlocul unor semne mai vechi.....sa vedem, sa vedem daca imi place mai mult rezultatul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) tinetzi-mi pumnii.......va tzin la curent cu isprava mea e milioane!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
geoo dupa killereala de aseara cred ca trebuia sa te speli cu ceai caldut de galbenele, stiu ca e bun ptr semne sau cu apa de tarate.Daca ai fost cat de cat blanda, ai mari sanse sa te trezesti cu un ten mai curat si luminos azi, tinand cont ca ai facut operatiunea seara si ai avut la dispozitie o noapte intreaga sa te odihnesti. Multa bafta! Pupici!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Arissuca, am terminat atunci prima cutiuta (deci in iarna-primavara trecuta), peste vara am renuntat si abia acum m-am hotarat sa merg sa imi iau Glycon forte. Deci, ma apuc iar, cu sperante de mai bine. Pe de o parte ma gandeam sa fac atunci tratament intensiv, pe de alta am zis ca poate dupa o pauza mai lunga are efect mai bun, ca nu se obisnuieste tenul (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ; acum, sa vedem.
Si pentru problemele cu Retin-A, incercat sa dati doar local, nu pe toata fata, daca faceti reactie la el. Mie parca imi place mai mult asa. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu am o curiozitate personala... cate dintre voi cele care aveti probleme de mai multa vreme cu acneea ati fost la endocrinolog si ati facut dozari hormonale? Si daca da..ce rezultate ati avut si dupa caz ce tratamente ati urmat.
Pentru ca eu am o teorie care cel putin in cazul meu se verifica. Detaliez eu mai tarziu ca acum ma grabesc la scoli. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Arissuca si celelalte fete, daca folositi retin a sau roaccutane nu folositi glycon. Eu asa am facut si este o mare greseala. Face mai mult rau decat bine. Eu am intrerupt crema glycon si fata s-a reparat imediat. Mentionez ca eu iau roaccutane 2 caps/zi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
La indicatiile in folosirea Retin-A spune undeva ca e bine de utilizat o crema cu aha in paralel (chiar dimineata). Mai sunt detalii pe topicul cu Retin si Smooderm. http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=341.
De Roaccutane nu stiu nimic la interactiuni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
adellina, referitor la fdt vezi ca exista un topic separat aici: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=175. in principiu daca substantele comedogene sunt la coada listei de ingrediente si sunt doar 1-2 produsul respectiv poate sa fie ok. cat despre crema hidratanta in paralel cu crema anti acneica, stai linistita, daca sunt corect alese pentru tenul si problemele tale, nu numai ca nu dauneaza dar chiar grabesc procesul de vindecare. o piele bine hranita, hidratata, are mult mai multa forta sa se refaca si sa raspunda tratamentelor.
kitten, ref la tratamentul cu retin a, in medie dupa 3 luni incep sa se vada rezultate dar nu este regula. verisoara mea a tot fost pe la dermatologi, a incercat o gramada de tratamente fara rezultat. pana la urma s-a hotarat sa mearga pe mana mea si de vreo 3 luni foloseste dimineata si seara Sebium H2O/Bioderma pentru demachiere + Clean AC/Avene sau Sebium Cream/Bioderma (la 30 minute dupa retin a in zilele in care se da cu retin a) si retin o data la doua zile. in plus ia Ca+Mg+Zn in fiecare zi. acum, dupa aproape 3 luni arata tenul foarte ok. de fapt, in mare, asta a fost tratamentul care a dat rezultate si in cazul meu. ma tot gandeam de ce dermatologii nu simt nevoia sa aminteasca de lucrurile elementare cum ar fi folosirea unui demachiant bun si a unei creme hidratanta adecvata. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) in final, as mai avea 2 sfaturi sau rugaminti: 1) nu va mai spalati pe fata cu apa de la robinet (clorul agraveaza acneea). daca nu folositi apa minerala/termala macar fierbeti si raciti apa de la robinet; 2) incercati sa luati 1-2 tablete de Zn/zi. va pup (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Monicutza exact schema de tratament de care pomenesti tu am folosit-o si eu la un moment dat si a fost cel mai ok rezultat din toate experimentele de dinainte si dupa tratamemtul cu pricina.
M-au apucat pe mine pandaliile si m-am psu pe incercat alte produse iar reultatele nu au fost deloc cele asteptate. Zilele acestea gata ma reaintorc si eu la schema cu pricina. Pupici si ten fain la noi sa fie! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
ari, cunosc si eu "boala" asta. mult timp ma tot manca undeva sa incerc tot ce aparea nou sub soare. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) acum m-am invatat minte si vad ca imi prieste "fidelitatea" nou descoperita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
p.s. intra si tu mai des aici ca mi-e dor de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai eu insist...ati fost vreuna din voi la endocrinolog? Ca eu am fost, acu un an jumate...si mi-am facut dozari hormonale si mi-a iesit ca am un exces de testosteron. Si imi zicea pe atunci endocrinoloaga ca pana nu il tratez pe ala pot sa ma dau cu 100 de creme ca problema cosurilor va tot aparea. Faza e ca ea imi prescrisese atunci anticonceptionale si Androcur pe care eu nu am vrut sa le iau dat fiind faptul ca am experiente nasoale cu anticonceptionalele ..din trecut.
Dar acu dupa 1 an jumate de cand ma tot chinui cu tot felul de tratamente externe am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fi avut dreptate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Totusi nu mi se arata deloc sa iau nici un fel de tratament hormonal...pentru ca stiu din experienta ca imi va rezolva poate problema cosurilor dar vor aparea o groaza de alte efecte secundare. Punand in balantza chiar nu stiu daca se merita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 10:30 AM |
|